Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απασφαλίζει ο ΓΑΠ

Τα πρακτικά από τις συνεδριάσεις των άτυπων υπουργικών συμβουλίων την περίοδο της πρωθυπουργίας του, ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα ο Γ. Παπανδρέου μέσω βιβλίου που ήδη συγγράφει. Σύμφωνα με κύκλους του κ. Παπανδρέου, σκοπός είναι να εκθέσει όλους όσους σήμερα διαχωρίζουν τη θέση τους από την απόφαση για υπαγωγή της χώρας στο πρώτο Μνημόνιο.

Πρόσωπο - κλειδί είναι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η "επικοινωνιακή χειροβομβίδα" της αντεπίθεσης του ΓΑΠ αφού κατέχει πλούσιο και αποκαλυπτικό υλικό από τα υπουργικά συμβούλια και τις κομματικές συνεδριάσεις. Υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο βιβλίο θα δώσουν και ο Φ. Πετσάλνικος αλλά και ο επί σειρά ετών διευθντής του πολιτικού γραφείου του Παπανδρέου, Νίκος Αθανασάκης. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η πρώτη απειλή για "το αρχείο της Ρεγγίνας" είχε εκτοξευτεί 1 μήνα μετά την παραίτηση του Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία.

"Ας μην είναι ήρεμοι όσοι πιστεύουν ότι τα πρακτικά των υπουργικών συμβουλίων βγαίνουν κάθε 25 χρόνια", είπε τότε ο κ. Πετσάλνικος αναφερόμενος στον Μιχ. Χρυσοχοΐδη που δήλωνε ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο.

Ο Γ. Παπανδρέου όλο αυτό το καιρό κρατούσε ημερολόγιο, το οποίο ενημέρωνε σε καθημερινή βάση με όλες τις λεπτομέρειες από τα ραντεβού και τις συναντήσεις που πραγματοποιούσε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επέμενε όλα να γίνονται μέσω mails, τα οποία ουδέποτε έσβησε με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει μια database που "καίει".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι λες, που θα πληρώσουμε κιόλας για να ξαναδιαβάσουμε τα ψέμματά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]