Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι συμβαίνει στην Φλώρινα με το Ουράνιο Τόξο;


Το γενικό χάος και η απόλυτη κυβερνητική ανυπαρξία σε θέματα μείζονος εθνικής σημασίας (αλλά και ασφάλειας) έχουν καταγραφεί ποικιλοτρόπως, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Σημεία «κλειδιά» σοβαρότατων εθνικών εξελίξεων (και πιθανότατα δρομολογουμένων εθνικών δραμάτων) χαρακτηρίζονται τα Δωδεκάνησα με σημεία αιχμής το Καστελόριζο και την ευρύτερη περιοχή νησίδων και βραχονησίδων του Αγαθονησίου, η Θράκη και η δυτική Μακεδονία με κορυφαίο σημείο αναφοράς την Φλώρινα, ενώ εσχάτως μας προέκυψε επισήμως και η… Πρέβεζα ως «στόχος» των «φίλων», των γειτόνων και… «συμμάχων».

Κι ενώ για το Αιγαίο, τη Θράκη και την Ήπειρο έχουν γραφτεί και έχουν αποκαλυφθεί επανειλημμένως μεθοδεύσεις και πρόσωπα που εργάζονται νυχθημερόν για να προσβάλουν εθνικά την Ελλάδα, όλως περιέργως η περίπτωση της Φλώρινας έχει τοποθετηθεί στο σκοτάδι και ελάχιστοι (πλην όμως εξαιρετικού ήθους Έλληνες πατριώτες) τολμούν να σταθούν στο πλευρό εκείνων που έχουν τοποθετηθεί απέναντι στην επιθετική και απροκάλυπτα αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων και των εν Ελλάδι οργάνων τους και του "Ουράνιου Τόξου".

Πριν από μία ημέρα, όμως, υπήρξε ένα δημοσίευμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού μέσα από αυτό καταγγέλλεται άσκηση πίεσης από όργανα του «Ουρανίου Τόξου» κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία ερευνά πολιτικό πρόσωπο της περιοχής. Αξίζει να διαβάσουμε τα καταγγελλόμενα και να θυμηθούμε πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και να προστρέξουμε προς συμπαράσταση εκείνων που δεν διστάζουν να διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως όχι μόνο δεν θα ανέχονται τους διάφορους πρακτορίσκους και μη και την δράση τους στην Ελλάδα, αλλά θα τους καταγγέλλουν και θα επιδιώκουν το ξεσκέπασμα της επικίνδυνης δράσης τους για την Ελλάδα, την Δυτική Μακεδονία και την Φλώρινα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν καταπατούνται νόμοι του Ελληνικού κράτους και επιχειρείται εκφοβισμός κρατικών λειτουργών…

Διαβάζουμε λοιπόν:
Το «Ουράνιο Τόξο» («ΟΤ») δια της φιλικής του εφημερίδας «Νόβα Ζόρα» στο φύλλο της 1-12-12 και του ιστολογίου «ABCEDAR Μακεδονικό Αναγνωστικό», ισχυρίζεται ότι:
Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου, Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας. Είναι ο μοναδικός "ντόπιος" αιρετός στην Φλώρινα και προσπαθούν, συνηγορώντας και οι δικαστικές αρχές της Φλώρινας, να τον εξοντώσουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε εναντίον κανενός αιρετού τέτοιας μορφής δίωξη. Το τί έχει πράξει και δέχεται τόσες κατηγορίες, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό και περιμένουμε να δούμε με ποιό τρόπο και ποιές κατηγορίες το Ελληνικό Κράτος, οι Δικαστικές Αρχές της Φλώρινας και άλλοι μυστικοί παράγοντες σπιλώνουν και εκφοβίζουν τους ντόπιους Μακεδόνες της Φλώρινας/Λέριν.»
Εσείς κ. Γιάννη Βοσκόπουλε τι λέτε; Έχετε την εντύπωση ότι σας κυνηγάνε γιατί είστε «εθνικά Μακεδών» ή για να ελέγξουν τον τρόπο που διαχειριστήκατε δημόσιο χρήμα;
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πληροφορίες από Κρουά-Κρουά

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κανένα σχόλιο!!!!!!! Τόσο άνευ σημασίας είναι το θέμα;;;;; Ή έχουμε πάθει μιθριδατισμό;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσεις, όταν ξέρεις ότι οι κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτούσαν τις ΜΚΟ - που δήλωναν "μακεδόνες" - στην περιοχή; Όταν ο νυν πρωθυπουργός άνοιξε τα σύνορα και κατέκλυσαν οι Αλβανοί την Ελλάδα; Τότε πολλοί τσιρίζαμε, αλλά μας κατηγορούσατε ως "εθνικιστές". Τώρα τι σχόλιο ψάχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν ήταν μόνον οι κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ που το έκαναν. Όλοι οι κοπρίτες (υπάρχει αφθονία σε όλα τα κόμματα) το έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάξτε και το πρόγραμμα σπουδών του "Πανεπιστημίου Μακεδονίας" Φλώρινα να δείτε τι μαθήματα συμπεριλαμβάνει. Ας συνεχίσουμε να κοιμόμαστε όρθιοι και θα περάσουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητά φίλε, πες μας περισσότερα και υπάρχουμε ορισμένοι στην Φλώρινα που θα ψάξουμε. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!!!! ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!!! Για να μας βηθήσετε μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα, όπως να μας πείτε κάτι που ξέρετε και, επίσης, να κοινοποιείτε σε φίλους σας δημοσιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]