Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιό τους είναι απλό…


Η χώρα αδιαμφισβήτητα διέρχεται την μεγαλύτερη -μετά την εθνική ήττα και καταστροφή της Σμύρνης- περίοδο. Για πολλούς και διάφορους λόγους, οι οποίοι εμπίπτουν κυρίως στην βαριά ασθενούσα και απολύτως ανεπαρκή πολιτική σκηνή, η Ελλάδα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και στοχοθετήθηκε αρχικά οικονομικά, ενώ στη συνέχεια –και πάλι λόγω παντελούς έλλειψης εθνικής ευθύνης των «διασωστών» της- άρχισε να κατακρημνίζεται σε όλους τους κρατικούς τομείς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες κοινωνικής καταρράκωσης, ενώ έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά –δια γυμνού οφθαλμού- τα τελευταία όρια, αυτά της απόλυτης φτώχειας και της πείνας…

Γιατί συνέβησαν, όμως, όλα αυτά στην Ελλάδα και δεν συνέβησαν σε άλλες χώρες, οι οποίες έχουν κατά πολύ μεγαλύτερα χρέη ως προς το εθνικό ακαθάριστο εθνικό τους προϊόν; 
Αν και οι λόγοι ήταν πολλοί, τολμούμε να πούμε πως συμπεριλαμβάνονται στα εξής:
Πρώτον, επειδή στην Ελλάδα υπήρξαν οι άριστες συνθήκες λόγω της διεφθαρμένης πολιτικής σκηνής, η οποία νομοθετώντας καταλλήλως και παραβιάζοντας ασύστοκα το Σύνταγμα της χώρας και τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών, «κλαίουσα και οδυρόμενη» παρεχώρησε την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της Ελλάδας, μετατρέποντάς την σε έναν αποικιοκρατικής μορφής χώρο πλουτισμού όλων πλην των Ελλήνων.
Ο δεύτερος και ο σοβαρότερος λόγος για την οποίο στοχεύθηκε η Ελλάδα, ήταν ο άγνωστος και μη κυβερνητικά αναγνωρίσιμος –μέχρις εκείνη τη στιγμή- ορυκτός πλούτος της, για τον οποίο πλέον έχουν αρχίσει και μιλάνε όλοι, πλην των Ελλήνων πολιτικών…!

Το όλο σχέδιο το οποίο καταστρώθηκε και εφαρμόσθηκε (ελέω των ελληνόφωνων και πιθανότατα εκβιαζόμενων -για προσωπικές ή άλλες οικονομικές ατασθαλίες- πολιτικών) με ταχύτατους ρυθμούς, είχε μία σειρά από μετρήσιμους στόχους οι οποίοι αποσκοπούσαν στην δημιουργία αρνητικής αλλαγής της οικονομικής βάσης των πολιτών, προκειμένου να επιφορτίσουν την κοινωνία με πλήθος προβλημάτων για να ασχολείται και να μην επικεντρώσει στην μεγάλη κλοπή που σχεδιάστηκε, δηλαδή την υφαρπαγή (έναντι πινακίου φακής κυριολεκτικά) ενός τεράστιου ορυκτού –κυρίως ενεργειακού- πλούτου. 
Με απλά λόγια, μας φόρτωσαν με προβλήματα για να κάνουν οι ίδιοι ανενόχλητοι την «δουλειά» τους (περί κλοπής πρόκειται, αλλά στην πραγματικότητα η κλοπή είναι η δουλειά τους), με επιπρόσθετα υπερκέρδη λόγω της στοχευμένης τεράστιας μείωσης του κόστους εργασίας.

Όλα τα άλλα, είναι εφευρήματα, για να εντείνουν το σοκ στην κοινωνία, την οποία με αυτήν ακριβώς την μέθοδο κρατούν δέσμια, είτε μέσω των συνεχόμενων φορολογικών – ληστρικών επιβαρύνσεων, είτε με την βοήθεια των ΜΜΕ, που –όλως τυχαίως- δεν ασχολούνται με το «κυρίως πιάτο» των «δανειστών», δηλαδή τον ορυκτό ενεργειακό πλούτο.
Η προ ημερών δημοσίευση της Deutsche Bank, για το φυσικό αέριο της Ελλάδας (με ακριβές ποσό), μόνο μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει σε εκείνους που γνωρίζουν πως όχι μόνο το ποσό δεν είναι ακριβές (αφού σε βάθος μερικών χρόνων δεν επαρκεί ούτε για τους τόκους των δανείων), αλλά αποτελεί μικρό μέρος της αλήθειας, η οποία έχει ήδη αποτυπωθεί σε ενεργειακούς χάρτες και αποκρύπτεται –με εκφράσεις περί «γραφικοτήτων»- επιμελέστατα από τον Ελληνικό λαό. 

Ευτυχώς, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή (και σε βάθος αρκετών δεκαετιών) είναι μία από τις χώρες που φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ πλούσια. 
Δυστυχώς, όμως, οι «διασώστες» της, αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να την πτωχεύσουν και να την ληστεύσουν, παρά να υπογράψουν μία εμπορική συμφωνία μεταξύ ίσων… 
Και την ευθύνη γι αυτό την φέρουν στο ακέραιο όσοι μετείχαν άμεσα ή έμμεσα στην διακυβέρνηση και στην γενικότερη διαχείριση της χώρας. 
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα σημερινά πολιτικά κόμματα, τα οποία προτίμησαν να διαχειρίζονται (με την μέθοδο της ποσόστωσης) την πολιτική τους πελατεία, παρά να ασχοληθούν με τον ορυκτό ενεργειακό πλούτο, που είχε στοχευθεί από τις μεγάλες και δυνατές χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Τελικά, το σχέδιό τους είναι απλό και εφαρμόζεται σήμερα με ταχύτατους ρυθμούς, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι (παράνομες) υπογραφές αυτών που φέρονται να κυβερνούν την χώρα, προκειμένου αυτές οι (παράνομες) υπογραφές και συμφωνίες να χρησιμοποιηθούν ως «νομικό κώλυμα» για άμεση ή γρήγορη επαναφορά των δικαιωμάτων εξόρυξης στην Ελλάδα... 

Τώρα, το γιατί όλοι εμείς φερόμαστε σαν ηλίθιοι και ανεχόμαστε αυτά που μας συμβαίνουν, ναι, είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Αχ, Κωνσταντίνε, δε χρειάζεται διερεύνηση. Φερόμαστε σαν ηλίθιοι, γιατί είμαστε ηλίθιοι, τι να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ορυκτό πλούτο θα τον επαιρναν οποιαδήποτε στιγμή, Κωνσταντίνε. Καταχρεωμένοι είμαστε, μνημόνια υπογράψαμε που τους δίνουν το ελεύθερο να μας αρπάξουν ό,τι θέλουν και αν ήθελαν θα το είχανν κάνει ήδη. Άλλο πράγμα θέλουν από εμάς κι όποιος δεν το κατάλαβε ήδη έχει χάσει το τι γίνεται.

    Είμαστε η πρώτη χώρα που θα έχει παραδώσει την ελευθερία της στην παγκόσμια κυβέρνηση που προετοιμάζουν. Κοιτάξτε καλά τι σχεδιάζουν με τον ΕSM. Κοιτάξτε πώς προωοθούν την ηλεκτρονική καταγραφή των πάντων στη ζωή μας, όσο σε καμιά άλλη χώρα. Ο απώτατος στόχος δεν είναι η οικονομία. Θα φέρουν τον απόλυτο έλεγχο και την χούντα τους εδώ μέσα, την βία στους δρόμους και δεν θα μπορούμε ούτε να ανασάνουμε. Αφήστε άλλες σελίδες να μιλάνε για τα ορυκτά. Έτσι τους βολεύει να πιστεύουμε. Άλλα θέλουν από εμάς και θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης που έχει ζήσει αυτή η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα Κωνσταντινε....απλα ο περισσοτερος κοσμος δεν πιστευει οτι υπαρχει ορυκτος πλουτος.....ορυκτο πλουτο θεωρουσε τις επιδοτησεις και τους παχιλους μισθους χωρις δουλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Καρατζαφέρης μίλησε πρώτος για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας ήδη απο το 2001!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τον κάνει περισσότερο ένοχο, που έτρεξε να συναινέσει στο Μνημόνιο και να "προτείνει" τον Παπαδήμο για ξεπουλητή. Σημαίνει ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε.

      Διαγραφή
  5. o μόνος και ο πρώτος που μίλησε για τον ορυκτό μας πλούτο είναι ο Γ.Καρατζαφέρης ήδη απο το 2000.Υπάρχουν και αποδεικτικά βίντεο με ημερομηνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα να παθουμε,ποιος μας φταιει το ηλιθιο κεφαλι μας,γιατι δεν εξαταζουμε τι ψηφιζουμε??γιατι κοιμομαστε με τα τσαρουχια?εδω και δεκαετιες μας κρατανε σε αγνοια για τοσο σπουδαια πραγματα που μας αφορουν..ο ορυκτος μας πλουτος,ειναι κατι που μας αφορα σαν λαο αυτου του τοπου,φροντισαν οι προστατες μας(Αγγλοι,Γαλλοι,Πορτογαλοι,αμερικα,και γειτονες,να μην εχουμε ιδεα,και ποιος μου λεει εμενα οτι οι ποσοτητες εκει μεσα δεν ειναι τριπλασιες αποτι μας λενε...και τωρα??τωρα που εχουμε καταλαβει τι παιζεται ,τωρα ειμαστε εγκλοβισμενοι χωρις να εχουμε περιθορια επιλογης...το πολιτικο συστημα ειναι χωρισμενο σε Γερμανικο μπλογκ,και σε Αμερικανικο,που και τα δυο ομως ειναι καταστροφικα,Εθνικο μπλογκ,υπαρχει?μπορει να υπαρξει?η κηδεμονια που τοσα χρονια εχει αποθρασυνθει σε βαθμο ομης παρεμβασης,στην επιλογη του ποιος θα ειναι ο επομενος κυβερνητης ετσι ωστε να κανει τα σχεδια του αλλου μπλογκ,του αμερικανικου,πως θα απαλλαγουμε απο αυτο το πνευμα??γιατι ας μην γελιομασται ο πηρυνας του κακου ειναι η οποια μεγαλη δυναμη,η οποια χρησιμοποιει θυματα της ελιτ για να επιβαλλουν την θεληση τους.Δεν θελω ρε γαμωτο να με κατευθυνει ο Ομπαμα ,η Μερκελ,ο Μπαροζο,θελω να ειμαι εγω αυτος που θα αποφασιζω για την τυχη την δικη μου και των παιδιων μου και της χωρας μου.Τι ζηταω ???δημοκρατια ζηταω,και την κυριαρχια μου,ειμαι απαιτητικος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω απολυτως με τον ανωνυμο 6 Δεκ 9.08.
    Στην εργασια μου [ημικρατικη] ερχοντουσαν κατα καιρους με προσληψη ΑΜΕΑ, νεα παιδια που οι γονεις τους ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ να τα μεγαλωσουν με μοναδικο σκοπο καποτε να μπορεσουν να διοριστουν και να ζησουν αυτονομα οταν οι ιδιοι δεν θα ζουσαν.Μεταξυ αυτων υπηρχαν νεοι με νεανικο διαβητη η μεσογειακη αναιμια η ελαφρυ αυτισμο, μορφωμενα που μπορουσαν να εργαστουν κανονικα και να αποδωσουν και να νοιωσουν οτι η χωρα που γεννηθηκαν δεν τα πεταει στον Καιαδα.
    Με την ηλεκτρονικη καταγραφη και τον ολεθρο της παγκοσμιοποιησης κανενα τετοιο παιδι δεν θα μπορει να βρει δουλεια ΠΟΥΘΕΝΑ και οχι μονο, νεοι ενηλικες που θα ειναι στην αγορα εργασιας και τους συμβει να ασθενησουν, θα απολυονται εναντι καποιου που η καρτα του δεν θα αναφερει ασθενεια και θα συμφερει.Η παγκοσμια εξαθλιωση που και στους υγιεις θα δινει μονο τη θεση του ειλωτα, θα προσφερθει σαν ηλεκτρονικη ευκολια εναντι κλοπης και χρονου μεχρι να δειξει το πραγματικο της προσωπο.
    Ας ελπισουμε οτι θα ισχυσει το "αλλαι αι βουλαι ανθρωπων, αλλα ο Θεος κελευει" γιατι πραγματικα ετσι οπως εχει χρονια τωρα δουλεψει υπογεια η νεα ταξη πραγματων, μονο ο Θεος μπορει να μας σωσει,αλλα χρειαζεται και απο μερους μας αλλαγη πλευσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάμπολες φορές έχουμε αναφέρει ότι ο πλούτος της χώρας είναι της τάξης των 8-10 δεκάκις εκατομυρίων ευρώ (8-10 Χ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000)
    είναι δε γνωστός όσο αφορά μέρος υδρογονανθράκων από το 1925 !!!
    Προοδευτικά έγινε γνωστός και ο υπόλοιπος, αλλά πάντως πρό του 1980 και πρόσφατα το 2002 απεκαλύφθησαν και οι υδρίτες (στερεοποιημένο μεθάνιο) σε απίστευτα αποθέματα, ίσως μοναδικά στην υφήλιο.
    Και τι δεν έχει η Ιερή μας Ελλάδα, χρυσό άργυρο, ταντάλιο, βωξίτες, όσμιο, ουράνιο, μικτά θειούχα (τεράστια φελόνια),νικέλιο (η μόνη στην Ευρώπη),κόκκινο υδράργυρο (τεχνολογία stealth) διαμάντια και ρουμπίνια στην Θράκη σε τεράστια κοιτάσματα, σιδηροπυρίτη, αταπουρτίτη (μειώνει δραματικά το πότισμα καλλιεργειών), μάρμαρα, εξαίρετα αδρανή και πολλά άλλα, χώρια τους υδρογονάνθρακες (πετρέλαιο, αέριο, υδρίτες)
    Τεράστιο επιφανειακό πλούτο,και τεράστιες δυνατότητες στις ανανεώσιμες πηγές ενεργείας.
    Και βασικά καταγεγραμμένα !!! (υπάρχουν όλες οι σχετικές μελέτες, Ελληνικές και ξένων)
    Αυτή είναι η ευχή και η κατάρα της Ελλάδας μας, η κατάρα συνοδεύεται από τους διαχρονικά εθνοπροδότες που κυβέρνησαν και συνεχίζουν, καθότι μιζαρισμένοι και εκβιαζόμενοι από τους στυγνούς τοκογλύφους που τα θέλουν όλα τζάμπα.
    Επίσης συστηματικά οι διαχρονικοί εθνοπροδότες φρόντισαν να καταστρέψουν βιομηχανία, βοιτεχνία, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία και οποιαδήποτε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και να υπερδανισθούν, καταρακώνοντας τα πάντα και καταστρέφοντας συστηματικά την ιστορία την γλώσσα, τις ηθικές και πνευματικές αξίες του Εληνικού Λαού.
    Τώρα φροντίζουν να καταστρέψουν και τον Τουρισμό και την Ναυτιλία......
    Τίποτα δεν έκαναν τόσα χρόνια οι αισχροί εθνοπροδότες, καμμία αναφορά στον αμύθητο πλούτο της Χώρας, παρήγαγαν μόνο σαπίλα, διαφθορά και κάστες πρακτορίσκων τους και βασικά με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση της κοινωνίας και τώρα ανθρωπιστική κρίση και μας ετοιμάζουν και για νέο εμφύλιο.
    Ταυτόχρονα έχουν παραχωρήσει ήδη εθνική κυριαρχία και φροντίζουν συστηματικά για την πλήρη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
    Όλα τα μνημόνια κλπ, ένα σκοπό έχουν μόνο, τίποτα να μην επιτυγχάνεται, οπότε νέα σκληρότερα μέτρα και ξανά το ίδιο, οπότε θα παραχωρήσουν τα πάντα τζάμπα......
    Αν έχουν εξολοθρευθεί και οι Έλληνες, η καλύτερή τους, έχουν μπόλικους λαθρομετανάστες για αντικατάσταση....
    Φταίνε βέβαια και διάφοροι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες (σαρξ εκ της σαρκός τους) οι οποίοι βοήθησαν στην όλη κατάντια μας και φυσικά τα γνωστά και αργυρώνητα ΜΜΕ.
    Αν άμεσα δεν ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, χωρίς καπέλλωματα από τα υπάρχοντα σήμερα κόμματα, ώστε να τους ρίξουμε όλους τους στο βόθρο που ανήκουν, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας....
    Τους πατριώτες ηγέτες μας θα τους βρούμε καθ΄οδόν......μη περιμένουμε τίποτα άλλο, παρά μόνο βοήθεια από τους ίδιους μας τους εαυτούς....
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ .....ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με όλους τους σχολιαστές. Και την αρπαγή της χώρας επιθυμούν και τη χούντα και τον απόλυτο έλεγχο και την εξαφάνισή μας. Αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι που θεωρώ το πιο σημαντικό: Φταίνε πράγματι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί; Πρέπει από αυτούς να περιμένουμε κάτι διαφορετικό; ΟΧΙ, εμείς φταίμε, εμείς ψηφίζαμε, εμείς ψηφίζουμε, εμείς τους χαιρετάμε ακόμη και σήμερα και τους πιστεύουμε, εμείς τους δίνουμε ακόμη το χέρι. Εξω υπάρχουν πολλοί που ζορίζονται αλλά ονειροβατούν ότι όλα θα πάνε περίφημα,έξω κυκλοφορούν πολλοί που θα προτιμούσαν να καταργηθεί εντελώς η χώρα με τον όρο αυτοί να ζήσουν όπως ζούσαν πριν. Ομως όσο παραμένουν αρκετοί αυτού του είδους οι πολίτες, δεν μπορούμε να έχουμε καμιά ελπίδα. Είναι παράλογο, κάποιο τμήμα του λαού να είναι πανέτοιμο για αντίσταση ενώ οι υπόλοιποι να πετούν χαρταετό, γιατί όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί μοναδικό κοκτέϊλ συμφοράς, που οδηγεί σε διχασμό, θυσία των μεν, μελλοντικό δοσιλογισμό των δε. Προς το παρόν μόνο ένα πράγμα μπορούμε να κάνουμε ενεργά και συνειδητά: να ενημερώνουμε παντού, να καυτηριάζουμε όπου βρεθούμε παρόμοιες απόψεις και στάσεις βολέματος (κι ας χαρακτηριστούμε πορωμένοι ή γραφικοί), να απομονώνουμε όσους στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο το παρόν πολιτικό καμπαρέ,να αρνούμαστε τις δοσοληψίες μαζί τους, να μην τους αφήνουμε σε ησυχία. Ετσι σύντομα θα γίνουν λιγότεροι οι υπνωμένοι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ψέμα είναι το εθνικό μας σπορ. Είμαστε ολυμπιονίκες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η γνωση επι των αποθεματων υδρογονανθρακων ειναι γνωστη παλαιωθεν. Τα δικα μου τεκμηρια πανε πισω στο 1974 (Αμερικανικο Ιστορικο Αρχειο). Απο τοτε οι αποφασεις των "Μεγαλων Δυναμεων" για την Ελλαδα περιειχαν την παραμετρο "αποθεματα υδρογονανθρακων Αιγαιου".
    Εχω μια απορια :
    Γιατι η όποια γεωτρυση θα πρεπει ναα γινει στην "ανοικτη θαλασσα" και οχι επι νησιωτικου ή ηπειρωτικου πεδιου ή ακομα εντος 6 μιλιων ; Δεν υπαρχει "σημειο οικονομικης αντλησης" πλησιον ή επι στεριας;
    Συζητηση κανω, διοτι δεν παραβλεπω την "παραδοση κυριαρχιας" και "λογαριασμους αποδοσης χρεους".

    Οσο για τους γενικοτερους λογους "εκπονησης του απλου σχεδιου" του Κωνσταντινου, θελω να ανοιξω ενα "παραθυρο" :

    Ας σκεφτουμε ολοι και ας επιχειρησουμε να δωσουμε απαντησεις στο ερωτημα :
    1) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕς ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ
    Στο μετρο που θα τις "εντοπισουμε", ας διερευνησουμε :
    α) Πανω σε ποιες ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ κινηθηκαν;.
    β) Ποια ειναι η ΕΠΙΡΡΟΗ τους σημερα και ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ;
    ... αυτα ειναι καποια "χυμα" ερωτηματα που μου ερχονται στο μυαλο. Καποιος ισως να τα βελτιωσει και εμπλουτισει.

    Καλο Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]