Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝΔ: "Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ξανακάψει την Αθήνα"!


Συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με το τραγικό περιστατικό της Marfin η Συγγρού, με μία σκληρή απάντηση σε ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού για την σημερινή επέτειο θανάτου του Αλ.Γρηγορόπουλου. Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ 

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού (διαβάστε εδώ) για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου και γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008. 

Η Συγγρού κάνει λόγο για πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, τη νεολαία του οποίου κατηγορεί οτι ετοιμάζεται να «ξανακάψει την Αθήνα», αφήνοντας σαφείς αιχμές για σύνδεση της Κουμουνδούρου με το τραγικό περιστατικό της Μarfin. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. 

Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει». 
Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού». 

Σε νέα ανακοίνωση-απάντηση η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να «απαντήσει ξεκάθαρα εδώ και τώρα: Καταδικάζει τη σημερινή ανακοίνωση της νεολαίας του, που καλεί σε εξέγερση; Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές». 

Πηγή: Βόρεια
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]