Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Eurogroup: Και τελικά έστησαν τα τριάκοντα αργύρια την τιμήν της τετιμημένης



Tου Στρατή Μαζίδη

Οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι του ευρωπαϊκού ναού το σκέφθηκαν πολύ καλά. Τελικώς έστησαν τα τριάκοντα αργύρια την τιμην της τετιμημένης ην ετιμήσαντο από υιών Ισραήλ.

Με βαριά καρδιά άνοιξαν το πουγγί, έριξαν μέσα τα τριάκοντα αργύρια, ήτοι 31 δις ευρώ και αφού το έδεσαν, το πέταξαν στον αέρα, ώσπου ο σκυφτός πρωθυπουργός μας έσπευσε να το αρπάξει.

Τόσο εξετίμησαν την αξία της Ελλάδας και τόσο την απεδέχθησαν οι κυβερνώντες μας.

31 δις κοστολογείται η ελευθερία αυτής εδώ της πατρίδας, η αξιοπρέπεια του λαού της, η ασφάλειά του, η υγεία του, η παιδεία του, η σίτισή του, τα εκατομμύρια των ανέργων του, τα υποσιτισμένα παιδιά του, οι εξαθλιωμένοι γέροντές του, τα 3.000 θύματά του, το ξεπούλημα των υποδομών του.

31 δις, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δε θα μετατραπεί σε έργα ανάπτυξης και προοπτικής, σε δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία και λιμάνια αλλά θα δοθούν στους τραπεζίτες, δηλαδή τους τοπικούς Γραμματείς και Φαρισαίους. Αυτοί με τη σειρά τους, όπως άλλωστε και οι ιστορικοί πρόγονοί τους, θα συνεχίσουν να καταπιέζουν το λαό.

Η συνέχεια βέβαια της προδοσίας των τριάκοντα αργυρίων είναι γνωστή. Ας την παραθέσουμε αυτούσια στον κ. Σαμαρά.

Ματθαίος, 27:
Τότε ιδών Ιούδας ο παραδιδούς αυτόν ότι κατεκρίθη, μεταμεληθείς απέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια τοις αρχιερεύσι και τοις πρεσβυτέροις 

λέγων· ήμαρτον παραδούς αίμα αθωον. οι δε είπον· τι προς ημάς; συ όψει.

και ρίψας τα αργύρια εν τω ναώ ανεχώρησε, και απελθών απήγξατο.

Κι όσο για τα χρήματα;
6  Οἱ  δὲ  Eυρωπαίοι λαβόντες τα αργύρια είπον· ουκ έξεστιν βάλειν αυτά εις τον κορβανάν, επεί τιμή αίματος έστιν 

7   συμβούλιον δε λαβόντες ηγόρασαν εξ αυτών την γην των Ελλήνων εις εκμετάλλευσιν προς όφελός των.


Πηγή: Free Pen
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συγκινητικός και ενημερωμένος ο Μαζίδης. Σίγουρα θα γνωρίζει ότι υπάρχουν κι άλλα σακιά με τριάκοντα αργύρια που περιμένουν σε μια γωνιά το επόμενο τραγικό επιτελείο, αν προλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]