Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν μιλάνε οι αριθμοί...


Επειδή στους πολιτικούς μας ταγούς και τους παρατρεχάμενους καλοπληρωμένους συμβούλους τους έχει καταστεί συνήθεια όταν μιλάνε να χρησιμοποιούν αριθμούς, εμείς αποφασίσαμε να αντιπαραθέσουμε μερικούς αριθμούς της Ελλάδας της δραχμής και της Ελλάδας του ευρώ.

Κατανοούμε πλήρως πως έχοντας νούμερα πολιτικούς είναι απολύτως λογικό να κάνεις τη ζωή σου νούμερο. Όμως, όπως αποδεικνύεται... και οι αριθμοί ξέρουν να μιλάνε, όταν δεν χρησιμοποιούνται ως στατιστικά στοιχεία προς... εκμετάλλευση.


ΥΓ: Τι είπατε; Πως μένοντας στο ευρώ θα ζήσουμε καλύτερα; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]