Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί τους Γερμανούς...


"Το ΔΝΤ μπορεί να φύγει από την Ελλάδα" είπε ο Σόιμπλε στους γερμανούς βουλευτές!

Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται μια τοποθέτηση ενός από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Ευρωζώνης, έστω και με διαρροή!

Σύμφωνα με μαρτυρία του χριστανοδημοκράτη βουλευτή Μίχαελ Φουκς, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU από τον Σόιμπλε, ανέφερε ότι ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είπε ότι ο κίνδυνος αποχώρησης του ΔΝΤ από το πρόγραμμα της Ελλάδας είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός!

Αυτό έρχεται λίγες ώρες μετά το Eurogroup στο οποίο συνεχίστηκε η ισχυρή κόντρα ΕΕ – ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους, με τον Σόιμπλε να εκτιμά, σύμφωνα με τον κ. Φουκς, ότι αν δεν βρεθεί λύση, το ΔΝΤ θα αποχωρήσει.

Το είχαμε γράψει και προ ημερών: Το ΔΝΤ ζητά από την Ευρώπη το αυτονόητο, όχι επειδή το έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την Ελλάδα, αλλά επειδή ξέρει ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και θέλει να σώσει το όνομά του.

Πηγή


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]