Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλην Τατάρων και…ζωγράφων, τώρα και δημόσιοι υπάλληλοι!


Στο παρόν ιστολόγιο, γράψαμε πολλές φορές για επισκέψεις διαφόρων επισήμων, ημιεπισήμων και ανεπισήμων από την Τουρκία, για την έλευση διαφόρων περίεργων φορέων, ομάδων και των πλέον απίθανων ατόμων (μέχρι και… Τατάρων) σε αυτό το απερίγραπτα ξέφραγο αμπέλι που ονομάζεται Θράκη. 

Ε, τώρα λοιπόν, μετά τους Τατάρους και (ακόμη πιο κωμικό αυτό!) τους… Τούρκους ζωγράφους που παρέστησαν στη Λέσχη Κομοτηναίων τη Μ.Τετάρτη, μας σκάσανε μύτη και… Τούρκοι δημόσιοι υπάλληλοι! 

Ο λόγος για μια ομάδα δημοσίων υπαλλήλων (από τον χώρο της εκπαίδευσης, της δικαιοσύνης και της υγείας) που ήρθαν στην Ξάνθη και επισκέφθηκαν όχι φυσικά κάποιον επίσημο φορέα (σχετικών αντικειμένων), αλλά (ναι, σωστά μαντέψατε) την παράνομη “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”. 
 
     Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος DEB στις 11-4-2012 (σε μετάφραση από το http://tourkikanea.gr), «ο πρόεδρος του παραρτήματος Αδριανούπολης του συνδικάτου εκπαιδευτικών ΤΕS Ιμπραήμ Χακάν Γιλντίζ, ο ξεναγός-οργανωτής Χαλίτ Σαγιαλί μαζί με μια ομάδα 50 ατόμων από δασκάλους, ακαδημαϊκούς, και υπαλλήλους στον τομέα της δικαιοσύνης και της υγείας, στις 7 Απριλίου ημέρα Σάββατο επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. 

Τους καλεσμένους που ήρθαν από την Ανδριανούπολη τους υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΤΕΞ Ισμέτ Τουτζάρ και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. 
Οι καλεσμένοι στην ΤΕΞ ενημερώθηκαν για την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες του συλλόγου. 
Αργότερα πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του παραρτήματος Αδριανούπολης του συνδικάτου εκπαιδευτικών ΤΕS Ιμπραήμ Χακάν Γιλντίζ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του εκεί. Επίσης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και ευχήθηκε στην διοίκηση της ΤΕΞ να έχει επιτυχίες στις παραπέρα εργασίες της».

Εμείς τι άλλο να πούμε; Κωλοχανείο απερινόητο!


Σχόλιο ιστολογίου: Πρέπει όμως να παρατηρήσουμε πως οι επισκέψεις από την Τουρκία είναι πολλές περισσότερες από αυτές των εξ Αθηνών πολιτικών...

-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]