Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν

  • «Το ΔΝΤ γνωρίζει έναν χαρτογιακά ονόματι Πολ Τόμσεν; Είναι μέλος της συμμορίας των τριών που ανέλαβε το συμβόλαιο εκτέλεσης της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων. Του ετοιμάζω μήνυση στο διεθνές ποινικό δικαστήριο»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Το ΔΝΤ εκφράζει τώρα την…αγωνία του για τις επιπτώσεις του προγράμματος λιτότητας στις ευρωπαϊκές χώρες! Προφανέστατα, πάνω απ’ όλα, εννοεί την Ελλάδα.

Έναν χαρτογιακά ονόματι Πολ Τόμσεν τον ξέρει το ΔΝΤ; Είναι ο δικός τους άνθρωπος, σε μία συμμορία τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ας αφήσει λοιπόν το σύστημα Λαγκάρντ και όλη η παρέα της εκεί στην Washington, τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υπέρμετρες ανησυχίες. Οι οικονομικοί τους εκτελεστές, με τη βοήθεια των εδώ πρακτόρων τους, έκαναν αυτό που τους υπαγορεύει η λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των τοκογλύφων και του 4ου Οικονομικού Ράιχ.

Δηλώνω για μία ακόμα φορά ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata. Ανεπιθύμητος να διαβεί ξανά το κατώφλι της πατρίδας μου.

Και του γνωστοποιώ δημόσια ότι το νομικό επιτελείο του γραφείου μου, με επικεφαλής τον Δικηγόρο και Πολιτευτή Α' Αθηνών του Κινήματός μας Βαγγέλη Παπαγεωργίου, συντάσσει μήνυση για να τον παραπέμψω στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα για εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]