Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Spiegel: Έλληνες διαλύστε τρόικα

Τα μέλη της τρόικα είναι «πιόνια πολιτικών συμφερόντων»!

«Πιόνια πολιτικών συμφερόντων», έχουν καταστεί οι ελεγκτές της τρόικας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».

Όπως αναφέρει, καθένα από τα μέλη της τρόικας ακολουθεί τα δικά του συμφέροντα, ενώ οι αποφάσεις για την τύχη της Ελλάδας, λαμβάνονται τελικά από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης και κυρίως από το Βερολίνο.

«Ακριβώς επειδή πρέπει να ληφθούν αντιδημοφιλείς αποφάσεις, είναι βολικό να φορτώνονται όλα σε ανεξάρτητες επιτροπές, χωρίς την κρίση των οποίων, δεν αποφασίζεται, υποτίθεται, τίποτα», αναφέρει ο αρθρογράφος και τονίζει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ενώ το ΔΝΤ πιέζει για μια κατά το δυνατόν πιο αντικειμενική έκθεση.

Πως δικαιολογεί το σκεπτικό; Ότι «αν η τρόικα παρουσιάσει μια αρνητική για την Ελλάδα έκθεση, το ΔΝΤ θα μπορούσε να σταματήσει τη συμμετοχή του στην διάσωση της Ελλάδας. Ακόμη όμως και χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ, τα κράτη της Ευρωζώνης δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει».

Δηλαδή, η Ελλάδα έχει ακόμα χώρο να «απειλήσει» την Ευρώπη…

Πηγή με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τώρα το καταλάβατε χαντούμηδες Γερμανοί; Όταν σας έφερε το ΔΝΤ και ο ΓΑΠ την κεφαλή της Ελλάδας επί πίνακι με σκοπό να σας καταφέρει θανάσιμο πλήγμα στο ευρώ για να σωθεί το δολλάριο ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ! Και μάλιστα βραβεύσατε και το βλαμμένο σαν μεγάλο διανοητή!!! Είστε πολύ αργόστροφοι για να ηγείστε της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κάτι ευαισθησίες που έπισαν τελευταία τους Ούννους.
    Βασικά καλά τα λένε έστω και τώρα....
    Αλλά βέβαια....να τα φάμε όλα μόνοι μας εμείς οι Ούννοι !!!
    Απο μιά μεριά καλό είναι να πλακωθούν αναμεταξύ τους, αλλά η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, λόγω των ανικάνων δωσιλόγων προδοτών που δήθεν συγκυβερνούν....
    Το ποιόν όλων τους, ελπίζω πλέον να το έχει καταλάβει ο πανηλίθιος και τρομοκρατούμενος συνεχώς λαός και να εξεγερθεί επιτέλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]