Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα ύψη η συμμετοχή των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΠΥ

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση ο ΕΟΠΥΥ εκτόξευσε τη συμμετοχή των ασφαλισμένων του στα φάρμακα!

Αυτό ξεκινά από σήμερα, ημέρα που τα φαρμακεία της Αττικής ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους κατά του ΕΟΠΥΥ.

Η είδηση φυσικά, πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ και η μόνη ενημέρωση του κόσμου για το θέμα, θα έρθει κατευθείαν στο ταμείο του φαρμακείου!

Πλέον, ο γιατρός οφείλει να ενημερώνει τους ασφαλισμένους για το φθηνότερο γενόσημο, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαρύνεται ο πολίτης με τη διαφορά.

Για παράδειγμα, λένε οι φαρμακοποιοί, υπάρχει φάρμακο που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε 10% συμμετοχή, πήγε πρόσφατα στο 25% και από σήμερα η συμμετοχή έχει εκτιναχθεί στο 45%!

Στα μουλωχτά, λοιπόν, σαν τους κλέφτες, μονομερώς (και παρανόμως) αλλάζουν τους κανόνες ασφάλισης, επειδή αυτοί είναι στην εξουσία. Θεωρούν υποχρέωση των πολιτών να υπακούουν σε κάθε εκτρωματική και παράλογη απόφασή τους, αδιαφορώντας -εν προκειμένω- για την ανύπαρκτη δυνατότητα της συμμετοχής των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ στην αγορά φαρμάκων.

Είναι προφανές πως δεν τους ενοχλεί εάν θα πεθάνουν Έλληνες πολίτες. Έτσι, θα δίνουν λιγότερες συντάξεις, θα δίνουν λιγότερα φάρμακα και θα μειώσουν τις (εκ του Συντάγματος καθορισμένες) υποχρεώσεις τους απέναντι στον Ελληνικό λαό...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ www.emedi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και δεν τους νοιάζει αν θα πεθάνουμε. Έχουν έτοιμους άλλους ευπειθείς δούλους έτοιμους στα στρατόπεδα λαθρομεταναστών, να μας αντικαταστήσουν. άλλωστε τον εαυτό τους δεν τον ενέταξαν στον ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]