Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Παΐσιος ο Αγιορείτης: Η «νέα Χίτλερ» Μέρκελ, προσπαθεί να καταλάβει την Ελλάδα


Ο πατέρας Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα 

Αγαπητοί μου Χριστιανοί, είναι αλήθεια ότι επιχειρείται μια παγκόσμια υποδούλωση με την κατάκτηση χώρας - χώρας με την σειρά όπως ο παλιός Χίτλερ, τοιουτοτρόπως και η νέα Χίτλερ ( Μέρκελ ) και το σινάφι της προσπαθούν να μας καταλάβουν με πρώτη επιλαχούσα την Ελλάδα μας.

Εμείς Έλληνες χριστιανοί τι πρέπει να κάνουμε;

Στην θεία Λειτουργία ψάλουμε «Αγαπήσω σε Κύριε η ισχύς μου Κύριος στερέωμα μου και καταφυγή μου και ρύστης μου» άρα λοιπόν αγαπήσουμε τον Χριστό, αλλά πώς; Όταν μας λέει ο διάβολος αοράτος ν' αμαρτήσουμε κι εμείς του κάνουμε υπακοή και προδίδουμε τον Χριστό που έχυσε το αίμα του στον Σταυρό για την αγάπη μας, να ο αγώνας μας.

Τι είπε ο Χριστός στον διάβολο; «ύπαγε οπίσω μου σατανά»  Έτσι να προσπαθούμε να είμαστε κοντά στο Θεό και «ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών». Τι να σου κάνουμε τα «μπαρόζια» τα «ολιρένια» τα «ομπάμια» τα «σαμάρια» όλα τα «μουλάρια» της λέσχης μπούρδα-μπεργκ;  «Ώς σκεύη κεραμέως συντρίψει αυτά» ψαλμ 2.

Μη απελπίζεσθε αδελφοί μου, αλλά σηκώστε το κεφάλι στον ουρανό και ρωτήστε τον Θεό τι να κάνετε και ζητήστε την βοήθειά του και την προστασία του με πίστη ότι είναι παντοδύναμος και ότι θέλει αυτός γίνεται.

Οι μασόνοι μας έβαλαν στη ΕΕ για να τρώμε με χρυσά κουτάλια ( πρώτο λάθος ) δώσανε τα χρήματα και τα δάνεια τους στους επιτήδειους διαχειριστές μας και αυγατίσανε τις περιουσίες τους και τώρα πλήρωνε πατρίδα και λαέ τις προίκες των γαμπρών που διάλεξες.

Όμως μη ξεχνάτε την ιστορία της Ελλάδος. Έχουμε περάσει Περσικούς πολέμους, Βυζαντινή αυτοκρατορία, τουρκοκρατία, κατοχή, και όχι απλά αντέξαμε, αλλά και διαπρέψαμε και σώσαμε την ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα. Τι θα γινόταν ο κόσμος αν επικρατούσαν οι βάρβαροι των ες - ες, της Τουρκίας, των Μωαμεθανών που εξαπλώνονταν με βία στους βυζαντινούς χρόνους και τους συγκράτησε ο βυζαντινός στρατός με πολλές θυσίες και απώλειες.

Τα ίδια και με τους Πέρσες, αλλά όμως αναδείξαμε μορφές, ηγέτες και ήρωες, όπως αγωνιστές του 40 που ταπείνωσαν την εωσφορική υπερηφάνεια της Γερμανίας οι αγωνιστές του 21 και των Βαλκανικών πολέμων που γκρέμισαν την μιαρή και διεστραμμένη αυτοκρατορία του δαιμονόπληκτου Μωάμεθ, τους νεώτερους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που κατήσχυναν την απανθρωπιά της Αγγλίας, τους παλαιότερους αγωνιστές των Περσικών πολέμων που σταμάτησαν την επέκταση των απολίτιστων Περσών και πολλούς άλλους.

Ας αγωνιστούμε κι εμείς εκείνοι με το όχι του 40 με τον Παύλο Μελά, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Κων/νο Παλαιολόγο, τον Μέγα Αλέξανδρο, το Λεωνίδα και τόσους άλλους. Ας πούμε και εμείς ΟΧΙ στα μνημόνια παράδοσης της μητέρας πατρίδας στους παράνομους οικονομικούς δολοφόνους που θέλουν ν' αφανίσουν «πάντα τα έθνη» ΟΧΙ στα μέτρα εξόντωσης των αδελφών λαών που έπλασε ο ουράνιος πατέρας μας, ΟΧΙ στη «φάκα του πολίτη» που θα μετατρέψει από ελεύθερη προσωπικότητα πλασμένη κατ' εικόνα Θεού, σε ποντίκι - πειραματόζωο που μ' ένα τσιπάκι θα του ρυθμίζουν όλη τη ζωή, ΚΑΙ με το ΟΧΙ των Κυπρίων στο σχέδιο «Ανάν» ΟΧΙ στην ηλεκτρονική φασιστοκυβέρνηση του μεγάλου αδελφού που θα παραδώσει την κοινωνία που δημιούργησε ο Θεός, στην εξουσία του Αντίχριστου που την προετοιμάζουν τα όργανά του οι «νεοεποχίτες».

Σε σας έπεσε ο κλήρος να σώσετε την ανθρωπότητα από την νεοφανείσα βαρβαρότητα που ζούμε κάθε μέρα ολοένα και χειρότερα. Μη φοβάστε, ο Θεός και πάλι θα νικήσει, είναι με το μέρος μας διότι είμαστε αδικημένοι, αλλά όμως χρειαζόμαστε και λίγο στρίμωγμα, διότι μας παρέσυραν με εύκολα χρήματα και χάσαμε τον προορισμό μας.

Εμπρός στις επάλξεις, ο Θεός μαζί μας και η Υπέρμαχος Στρατηγός, όπως το 40 θα μας σκεπάσει με την αγία Σκέπη της. Αμήν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η πνευματικη θεωρηση ειναι το προβλημα της Ελλαδας σημερα.Τα ιδια μηνυματα και μαλιστα πιο σκληρα μας στελνει και ο γεροντας Εφραιμ της Αριζονα.Αν δε ματωσουμε γονατα θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο και μεις και τα παιδια μας.Αντε τωρα πεστα αυτα στον νεοελληνα στη σημερινη Ελλαδα.....
    Ετσι, οδευουμε ολοταχως και με ακριβεια στο βαραθρο.
    Γερονταδες Αγιορειτες εντεινετε τη προσευχη γιατι μπορει παλι ο Θεος να κανει ελεος για χαρη των λιγων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]