Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χριστόφιας αρνείται να υπογράψει μνημόνιο καταστροφής


“Όχι” σε μνημόνιο που καταργεί τον 13ο μισθό των υπαλλήλων, σε πώληση κερδοφόρων οργανισμών κτλ. είπε ο Δημήτρης Χριστόφιας σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

Όπως είπε, δεν θα υπογράψει μνημόνιο εάν καταργεί την αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή στους μισθούς. «Σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις στον εργαζόμενο δεν θα πάρεις 13ο μισθό».

Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο κ. Χριστόφιας διευκρίνισε ότι υπάρχουν ορισμένα θέματα από τα οποία δεν θα υποχωρήσει. Έφερε μεταξύ άλλων ως παράδειγμα την πρόταση της τρόικας για ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών, από τους οποίους το κράτος έχει εισόδημα. «Εάν πουληθούν τότε θα πάρουμε ένα ποσό μια φορά, θα το ξοδέψουμε και μετά τέλος» δήλωσε.

Καταλάβατε φυσικά, ότι ακύρωσε (εφόσον επιμείνει στις απόψεις του μέχρι το τέλος) τη μελλοντική του καριέρα ως διδάκτορας διεθνών οικονομικών κρίσεων σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού τύπου Harvard κτλ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Χριστόφιας έκανε τις επιλογές του εμποδίζοντας να οδηγηθεί η χώρα του στο σφαγείο. Δυστυχώς άλλοι θα αναλάβουν μετά από αυτόν και αυτοί οι άλλοι θα εκτελέσουν την Κύπρο κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]