Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρευνα ΣΟΚ! Οι νεκροί από αυτοκτονίες ξεπέρασαν αυτούς των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων!

Οι αυξήσεις αυτοκτονιών είναι: Ιταλία +52%, Ελλάδα +24%, Ιρλανδία +16%, ΗΠΑ +15%, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα επιστημονικού περιοδικού των ΗΠΑ και συγκεκριμένα του «American Journal of Public Health».

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν τα τροχαία ατυχήματα, που στην Αμερική βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ακόμη πιο συγκλονιστικά και καταστροφικά τα επίσημα στοιχεία της αμερικάνικης στατιστικής υπηρεσίας (U.S. National Center for Health Statistics) που αποκαλύπτουν: 15% αύξηση αυτοκτονιών και 128% αύξηση αυτοκτονιών με δηλητηρίαση!
Ο καθηγητής Ian Rockett, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο της West Virginia, είναι σαφής:

«Υποβαθμίζονται επικίνδυνα οι αυτοκτονίες. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ακόμη σοβαρότερο απ’ αυτό των επίσημων στοιχείων. Υπάρχει ένα ποσοστό αυτοκτονιών, της τάξης του 20%, που δεν αναγνωρίζεται ή δεν εντοπίζεται».
 
Πρόσφατο είναι το μεγάλο κύμα αυτοκτονιών στην Ευρώπη που οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν, «Αυτοκτονίες συνδεδεμένες με την οικονομική κρίση» και οι στατιστικές (στην Ελλάδα τις κρύβουν οι κυβερνήσεις Τσολάκογλου με παρότρυνση των τροϊκανών και οι ευθύνες βαραίνουν την επιστημονική κοινότητα κι όχι τους δωσίλογους πολιτικούς):
 
Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουμε αύξηση 24% αυτοκτονιών, στην Ιρλανδία 16%, στην Ιταλία 52%. Μπροστά σ’ αυτή την τραγωδία και καταρράκωση κάθε ανθρώπινης αξίας (στην Ελλάδα εκτός από τις κυβερνήσεις δωσίλογων και οι δικαστές είναι ΕΝΟΧΟΙ, διότι οι ανθρώπινες αξίες είναι μια μη αναθεωρήσιμη Συνταγματική διάταξη που δεν υπερασπίζουν ως οφείλουν οι δικαστικοί λειτουργοί και θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν αυστηρά για αυτή τους τη συγκάλυψη)!
 
Από τη Σίβυλλα, μοντάζ Γρέκι
 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]