Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Beni, the mafia man

Κανονικός Mafia man. Δυο μέρες βοά η Ελλάδα, βοούν οι κάμποι και τα βουνά, μετά το δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES που ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν έχει τη λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα των Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία. Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD χωρίς να κρατήσει αντίγραφο, ενώ ο Στουρνάρας, στο ρόλο της Πόντιας πυτ@ν@ς, δεν είχε ακούσει γι αυτό!

Και δύο μέρες μετά, το φλασάκι εμφανίζεται στο χέρια του συνήθους υπόπτου, του Βενιζέλου. Το είχε στο γραφείο του περισσότερο από ένα χρόνο. Την ώρα που κυνηγούσε τους φοροφυγάδες σε αυτούς που έβγαζαν 1000 ευρώ το μήνα. Χθες το έστειλε στο Σα(χλα)μαρά κι ο τελευταίος στο ΣΔΟΕ, απ' όπου καταλήγει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Πεπόνη. Φρόντισε όμως ο Βενιζέλος δια της εκπροσώπου του, της ανεκδιήγητης Φώφης, να μας ενημερώσει προκαταβολικά ότι το περιεχόμενο που έχει το φλασάκι, είναι προϊόν υποκλοπής, άρα μη νόμιμο, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευνομούμενη χώρα όπως η Ελλάδα. Η ευνομούμενη Ελλάδα με τον πραξικοπηματικά και εντελώς παράνομα χρισθέντα πρωθυπουργό, Παπαδήμιο. Η ίδια Ελλάδα με τον Μεϊμαράκη να απέχει από τα καθήκοντά του και να μην παρατείται, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία αλλά και οι ΗΠΑ που χρησιμοποίησαν τα ίδια στοιχεία για δικούς τους πολίτες, κατά τον Βενιζέλο είναι rogue states, κράτη παρίες. Ο Βενιζέλος εξέτασε τα περιεχόμενα, είδε τα ονόματα, προφανώς αναγνώρισε πολλά που έχουν σχέση με το mafia shop, το ΠΑΣΟΚ κι εφηύρε τα περί προϊόντος υποκλοπής και, ως εκ τούτου, παράνομης χρήσης τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στη μαφία κυριαρχεί η ομερτά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον αρχηγό της, τον Mafia man. 

Από το "swell", μοντάζ "Γρέκι"
Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει πιθανότητα η συγκεκριμένη φορητή μονάδα ψηφιακής μνήμης, εάν έγινε αντικείμενο συνδιαλλαγής μεταξύ του εκάστοτε κατόχου της και του οικονομικού συστήματος... Μήπως θα πρέπει να διερευνηθεί η πίθανότητα από κάποιον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα; Μήπως -για να προσπαθήσουμε να γίνουμε σοβαρό κράτος- θα πρέπει να υπάρξει άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας από τους εμπλεκόμενους και άμεση προφυλάκισή τους, για να μην εμπλακούν με κανέναν τρόπο στις έρευνες πιθανής συμμετοχής τους σε πράξεις που έβλαψαν τα Ελληνικά συμφέροντα και την οικονομία της χώρας; (μην ξεχνάμε πως έχουμε παρακράτηση κρατικών εγγράφων, η οποία από μόνη της μπορεί να οδηγήσει στο δικαστήριο τον παρακρατούντα...)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αναρωτιέμαι, υπάρχει έστω ένας έλληνας που να πιστεύει πως θα δοθούν τα ονόματα της λίστας στην δημοσιότητα και κυριότερα πως θα φορολογηθούν ή θα τιμορηθούν αυτά τα ονόματα; Εμπιστεύεται κανείς την ελληνική δικαιοσύνη και τους διορισμένους του ΣΔΟΕ; Η κατάντια μας είναι θλιβερή. Πολίτες ενός κράτους που μασ πατάει, μασ εξαπατά, μας μισεί.
    Και η ακόμα θλιβερότερη κατάντια είναι πωσ αυτόσ ο χιλιοεξαπατημένοσ λαόσ, εξακολουθεί να δηλώνει "αριστερόσ", "δεξιόσ",, "Πασοκ", "ΝΔ", "Σύριζα" και λοιπα τέτοια. Ο λαόσ αυτοδιχάζεται και αυτοδιαιρείται αντί να ενωθεί ενάντια στουσ τύρανούσ του. Γι αυτό βρισκόμαστε σ'αυτό το τραγικό σημείο, γι αυτό μασ πατούν και μασ διαλύουν γιατί όπως έλεγε ο Ισοκράτης, "το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]