Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας…


Σήμερα είναι μια μαύρη ημέρα για εμάς…  Βλέπουμε την «λάσπη» που πέφτει από παντού εναντίον του κυρίου Βενιζέλου και μας πιάνει το παράπονο…  Γιατί, γιατί αυτό να συμβεί στον Μπένι; Πρώτα από όλα ο κόσμος είναι άδικος.  Γράφουν και λένε όλοι ότι είχε εξαφανιστεί το CD της κυρίας Λαγκάρντ και ξαφνικά βρέθηκε στα χέρια του κ. Βενιζέλου, μετά από τόσες ημέρες και αφού πρώτα επενέβη και η δικαιοσύνη για να βρεθεί αυτό.  Εμείς θα δώσουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους….

Πρώτα απ’ όλα γιατί καθυστέρησε ο κύριος Βενιζέλος να παραδώσει το CD.  Γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ CD.  Σε USB Stick ήταν αποθηκευμένο το αρχείο!!!!  Τι θέλατε λοιπόν όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες να κάνει ο κύριος Βενιζέλος;  Αν λέγανε, που είναι το στικάκι, θα το έδινε αμέσως….  Τόσο απλό είναι το πράγμα!!! Βέβαια εκεί που πέσαμε από τα σύννεφα, για να ταιριάζει και με το χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, ήταν όταν διαβάσαμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών, ο κύριος Στουρνάρας θα ζητήσει αντίγραφο από την κυρία Λαγκάρντ για να είναι σίγουρος ότι αυτό είναι το σωστό αρχείο!!!!   
Μα τι λέτε τώρα;;;;;;   
Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;;;;;   
Από Έλληνες πολιτικούς;;;;;; 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!   
Αυτοί είναι το αγλάισμα της χώρας μας.  Είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο!!! Να κάτι τέτοια γίνονται και ο κόσμος χάνει την «τεράστια» εμπιστοσύνη που έχει προς τους πολιτικούς….

Μετά ρωτάνε όλοι γιατί δεν αξιοποιήθηκε μη λίστα.  Μα τολμά οποιοσδήποτε να αμφισβητεί την γνωμάτευση του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υπουργού Οικονομικών, Συνταγματολόγου κυρίου Βενιζέλου;  Μα θα πει κάποιος ότι δεν είναι συνταγματικό το θέμα, αλλά νομικό…  Και λοιπόν;  Ποιος είσαι εσύ «κάποιε» που τολμάς και αμφισβητείς τι είπε ο Κικέρων, ο Ιούλιος Καίσαρ, συγνώμη ο Βενιζέλος;  Και την στιγμή μάλιστα που συμφώνησε μαζί του και ο πρώην εισαγγελέας, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κύριος Διώτης;  Έβγαλαν αυτοί οι δύο πόρισμα; ΤΕΛΕΙΩΣΕ, άχρηστοι….  Τι πάει να πει ότι σύμφωνα με τον νόμο και την νομολογία ότι στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής (οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος) το δημόσιο συμφέρον υπερτερεί του ιδιωτικού.  Όταν βγάζει πόρισμα ο μεγάλος τελείωσε… Δεν θέλουμε κουβέντα. Τι νομίζετε ότι έτσι άδικα κυκλοφορεί με αυτοκίνητο 750.000 ευρώ; Χαχόλοι με τα αυτοκινητάκια σας που δεν έχετε λεφτά ούτε βενζίνη να βάλετε και θα κρίνετε έναν Βενιζέλο.  Άσε που είναι και «δανεικό» το αυτοκίνητο.  Ότι καλύτερο δηλαδή.  Και το απολαμβάνει και δεν το πληρώνει.  Αυτός είναι μάγκας, όχι όλοι εσείς που του ασκείτε και κριτική!

Για να καταλάβει κανείς το μεγαλείο του ανθρώπου, του Αρχηγού του μεγάλου κόμματος του ΠΑΣΟΚ, μην βλέπετε το 9,5 % τώρα, όταν θα πάει στο 1% από κάτι τέτοια, το προηγούμενο ποσοστό του θα μοιάζει τεράστιο, ποιος άλλος πολιτικός έχει δώσει αμνηστία στον εαυτό του;  Συνήθως αμνηστία σου δίνει κάποιος άλλος όχι ο Βαγγέλης στον Βαγγέλη.  Μόνον ο Βενιζέλος!  Γιατί όταν κάνεις ένα δωράκι 100.000.000 ευρώ σε μια Τράπεζα της οποίας ο ιδιοκτήτης κατηγορείται σήμερα για καμιά ντουζίνα κακουργήματα, όταν κάνεις το δωράκι αυτό την στιγμή που το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχει αντίθετη άποψη, λογικό είναι να βρεθείς κατηγορούμενος.  Αυτό λοιπόν θα πει πρόνοια. Αμνηστεύεις λοιπόν όλους τους Υπουργούς Οικονομικών, για να μην σε λένε και εαυτούλη, και καθάρισες.  Και το «δωράκι» σου έδωσες, και είσαι και καθαρός.  Και το κυριότερο.  Όπως και το αυτοκίνητο σου, άλλοι πληρώνουν για το δωράκι σου….  Αχ, δεν είναι μάγκας;  Ομολογείστε το….

Βέβαια καλή η πλάκα, η σάτιρα, αλλά δυστυχώς με τα όσα τραγικά γίνονται στην Ελλάδα μας έχει κοπεί και το γέλιο και όλα.  Βέβαια η όλη ιστορία αυτή έχει και ένα καλό.  Μαθαίνουμε το ποιόν των πολιτικών μας, για όσους δεν το είχαν καταλάβει ακόμη, για το πόσο χαμηλά μπορούν να φθάσουν.  Ο κύριος Βενιζέλος ήταν γνωστός μέχρι σήμερα για πολλά πράγματα.  Πρώτα απ’ όλα μάθαμε αρκετά στοιχεία από την αντιπαράθεση που είχε με τον δημοσιογράφο κύριο Βαξεβάνη.  Μετά μάθαμε για άλλες λεπτομέρειες από τον συμφοιτητή του Θύμιο Καλαμούκη της Ελληνοφρένειας, οι οποίες δεν διαψεύστηκαν ποτέ.  Και φυσικά εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια ή ψέματα.  Το γιατί όμως δεν διαψεύστηκαν ή γιατί δεν έγινε μήνυση στον συντάκτη είναι πάντως ένα ….προβληματάκι που μας προβληματίζει!!! Πάντως το μεγάλο έργο του παμμέγιστου Βενιζέλου μέχρι σήμερα ήταν, όχι η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών.  Το νομικό αυτό έκτρωμα για να μην πληρώνει ποτέ κανένας πολιτικός για τις παρανομίες του…  Τι έργο Θεέ μου!!! Και χθες ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα… Το χαμένο στικάκι  Και μετά τολμούν και μιλούν κάποιοι για τον κύριο Μητσοτάκη.  Μπροστά στον κ. Βενιζέλο είναι …άγιος άνθρωπος!!!

Κλείνουμε ρωτώντας κάτι πολύ απλό.  Μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση όταν ένας εκ των τριών κρίκων είναι ο κύριος Βενιζέλος και το κόμμα του;  Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει να έχει ως αρχηγό τον κύριο Βενιζέλο αν δεν θέλουν να γίνουν ακόμη και οι «ρομαντικοί» δημοκράτες αυτού του κόμματος συνένοχοι αυτής της σαπίλας που αναδύεται; Ή τελικά έχουν δίκαιο όσοι γράφουν σήμερα ότι: «Είναι απολύτως λογικό η λίστα μεγαλοαπατεώνων, κλεφτών και λαμόγιων να βρίσκεται στα χέρια του Ε.Βενιζέλου. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι;» (Ελληνοφρένεια - http://www.ellinofreneia.net/)

Διογένης ο Κυνικός
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδή τι περιμένατε από αυτό το ξεπουλημένο εγωιστικό ανθρωποειδές ???
    Το θέμα είναι αν αυτό που παρέδωσε δεν έχει "πειραχθεί" ή είναι κακέκτυπο αντίγραφο....
    Λογικά πρέπει να ζητηθεί από τους Γάλλους το ακριβές αντίγραφο και να συγκριθεί με αυτό που....τώρα παρέδωσε.
    Η σαπίλα της σαπίλας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο χρονοντουλαπο της ιστοριας οπως ελεγε και ο ιδρυτης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]