Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία ώρα μηδέν – Σε αναμονή του πολέμου που όλοι φοβούνται


Το σχέδιο για την Συρία που τρέχει η κυβέρνηση του Ερντογάν μαζί με τον δυτικό ιμπεριαλισμό, συνεχίζεται μέσω του Χατάι. Κάποιες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν δείχνουν πως αυτό πάει παραπέρα.

Από αυτή την φωτογραφία γίνεται αντιληπτό πως στο Χακκάρι δεν δραστηριοποιούνται ασθενοφόρα μόνο του τουρκικού κράτους.
Διότι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, στη νέα Βιομηχανική Περιοχή του Χατάι, φωτογραφήθηκαν δύο ασθενοφόρα με αγγλικές πινακίδες. Με ποιους σκοπούς άραγε βρίσκονται στο Χατάι αυτά τα ασθενοφόρα;

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως αυτά τα ασθενοφόρα της Αγγλίας μεταφέρουν όπλα στην Συρία μέσα από το έδαφος της Τουρκίας. Μάλιστα κάποιοι λένε πως είδαν μέσα σε αυτά τα ασθενοφόρα και ένοπλα άτομα.

Πολίτες του Χατάι με τους οποίους συνομιλήσαμε ανέφεραν πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει στην πόλη έλλειψη ασθενοφόρων. Αποτελεί λοιπόν θέμα το πού και με ποιον σκοπό απασχολούνται τα ασθενοφόρα, που μέχρι τώρα αρκούσαν».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν καταγραφεί ασθενοφόρα να μεταφέρουν οπλισμένους από την Τουρκία και οι οπτικές (τότε) πληροφορίες αποδείκνυαν πως επρόκειτο για τούρκους στρατιώτες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ήδη σχηματίσει ένα πολύ σημαντικό δίκτυο πληροφοριοδοτών σχεδόν στο σύνολο της Συριακής επικράτειας ή τουλάχιστον στις περιοχές που αποτελούν κομβικά – στρατηγικά σημεία για την Συριακή πλευρά. Ταυτόχρονα, εδώ και μήνες εξελισσόταν μία άλλη πολύ σημαντική επιχείρηση διείσδυσης στρατιωτικών ομάδων και ανδρών των ειδικών επιχειρήσεων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε προ ημερών και η επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της CIA στην Τουρκία.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι μυστικές υπηρεσίες και ο στρατός της Συρίας είχαν κατορθώσει να συλλάβουν Γερμανούς, Γάλλους και Ισπανούς, οι οποίοι είχαν αναπτύξει δραστηριότητες «εμπορίου» όπλων, ενώ οι συριακές μυστικές υπηρεσίες έκαναν αρκετές φορές λόγο για την διείσδυση στην χώρα ανδρών ειδικών επιχειρήσεων.

Λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία αυτή πληροφορία, αλλά και την ταυτόχρονη κλιμάκωση της τουρκικής εμπλοκής, είναι προφανές πως είναι θέμα χρόνου πλέον να παρθεί η απόφαση για στρατιωτική επέμβαση της δύσης, η οποία είναι εμφανές πως θα γίνει από το ΝΑΤΟ, μετά και την πρόσφατη αυξημένη δραστηριότητα που έχει καταγραφεί. Η ύπαρξη του δικτύου πληροφοριών με την ταυτόχρονη ύπαρξη ανδρών των ειδικών επιχειρήσεων, καθιστούν σαφές πως σημαντικοί στόχοι (κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, και αξιωματούχοι της κυβέρνησης Άσαντ) βρίσκονται ήδη υπό παρακολούθηση και έχουν στοχοποιηθεί, ώστε να επιτευχθεί η άμεση «εξουδετέρωσή» τους από τις πρώτες ώρες που θα εκδηλωθεί η επίσημη επίθεση κατά της Συρίας.


Πληροφορίες από «Τουρκικά Νέα», Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ και RT

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]