Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μιλιέτ: Στο σφυρί το ελληνικό προξενείο στη Σμύρνη

Πωλητήριο βάζουν οι ελληνικές αρχές στο ιστορικό κτίριο του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη, στο πλαίσιο της πώλησης ακινήτων του ελληνικού δημοσίου.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μιλιέτ», η ελληνική κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί περιουσιακά της στοιχεία λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ανάμεσα στα προς πώληση κτίρια είναι και το ιστορικό κτίριο, που βρίσκεται στη λεωφόρο «Atatürk» της Σμύρνης και στεγάζει εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό προξενείο.

Στο σφυρί μπαίνουν επίσης κτίρια όπου στεγάζονται τα προξενεία στο Βερολίνο καθώς και ιδιοκτησίες του ελληνικού κράτους στο Παρίσι, το Λονδίνο και την Κύπρο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]