Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εργοδότες θα μπορούν να απολύουν υπαλλήλους που θα φοράνε σταυρό!


  • Απόφαση κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", που παραβιάζει κατάφορα το δικαίωμα επιλογής θρησκείας και τα θρησκευτικά πιστεύω των χριστιανών!
  • Γιατί δεν απαγορεύεται η μουσουλμανική ενδυμασία;
  • Γιατί δεν απαγορεύεται το τσαντόρ;
  • Γιατί δεν απαγορεύεται οτιδήποτε και οποιαδήποτε ένδυση ανήκει σε άλλες θρησκείες;
  • Η Ευρώπη αρχίζει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, δηλαδή την επιθυμία ισοπέδωσης του χριστιανισμού

Xθές (4/9/2012) το Eυρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων "Δικαιωμάτων", απεφάνθη σχετικά με το αν ένας εργοδότης έχει το "δικαίωμα" να καταπατά το επίσης ανθρώπινο δικαίωμα του χριστιανού υπαλλήλου του, να έχει κρεμασμένο στον λαιμό του τον Τίμιο Σταυρό.

Με βάση λοιπόν την ευρωσιωνιστική αντίληψη για το τί σημαίνει "ανθρώπινο δικαίωμα", το προαναφερθέν δικαστήριο αποφάσισε ότι ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει τον υπάλληλο που θα επιμείνει να "προκαλεί τους πελάτες" φορώντας το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού.

Η παράπανω απόφαση ήταν η κατάληξη της προσφυγής τεσσάρων Βρετανών πολιτών οι οποίοι είχαν απολυθεί απο τις εργασίες τους επειδή τόλμησαν να έχουν κρεμασμένο στο λαιμό τους τον Τίμιο Σταυρό (μία εξ αυτών των πολιτών εργαζόταν στις βρετανικές αερογραμμές).

Αν λοιπόν το αυτό το δικαστήριο λειτουργούσε έστω και με βάση τους δικούς τους ευρωνόμους και συνθήκες τότε δεν θα είχε μπεί στην διαδικασία να ερμηνεύσει με αντιχριστιανικό τρόπο τα άρθρα 9 και 14 της σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέγοντας με απαράδεκτο νομικά τρόπο ότι :

"Η Σύμβαση προστατεύει τα δικαιώματα των ατόμων να εκδηλώνουν τη θρησκεία τους εκτός της επαγγελματικής τους σφαίρας . Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο πλαίσιο της εργασίας του ένα άτομο μπορεί να επιμείνει στο να είναι σε θέση να εκδηλώνει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο θέλει".

Είναι ηλίου φαεινότερον πως αυτό το σκεπτικό της απόφασης , είναι καθαρά ευθυγραμμισμένο στην ταλμουδικής - εωσφορικής έμπνευσης μασωνική αντίληψη περί θρησκευτικών δικαιωμάτων και φυσικά στα δόγματα της Νέας Εποχής.

Ακόμα και αν κάποιος είναι άθεος και ως εκ τούτου η απόφαση αυτή του είναι παντελώς αδιάφορη, μπορεί να διακρίνει το προφανές, ότι δηλαδή το δικαστήριο αυτό πρέπει σύντομα να αλλάξει ονομασία και να μετονομασθεί σε "δικαστήριο εργοδοτικών - σιωνιστικών δικαιωμάτων".



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Αλλά οι μουσουλμάνες εργαζόμενες μπορούν να φορούν μαντήλα, οι μουσουλμάνοι μπορούν να κουβαλάνε το χαλάκι τους και να κάνουν διάλειμμα για προσευχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπήρξε ΑΠΟΦΑΣΗ του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση που γράφεται. ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ έγινε γι' αυτό το θέμα και η απόφαση θα βγεί αργότερα. Μην γράφετε μαλακίες για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.
    Νίκος Ρούσσης
    Δημοσιογράφος-Ανταποκριτής του ΑΠΕ στο Στρασβούργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο Ρούσση, ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Στρασβούργο, κρατάω το ότι δεν υπήρξε απόφαση, αλλά έγινε ακρόαση και κυρίως το ότι αυτά γράφονται για να υποστηρίξουμε τις θέσεις ΜΑΣ, που προφανώς δεν είναι και δικές σου. Μία απορία, μόνο, γιατί δεν σε παρακολουθώ, αλλά θα το κάνω αμέσως τώρα: εσύ έκανες ανταπόκριση γι αυτή την ακρόαση;

      Διαγραφή
    2. τς, τς, τς... γλώσσα δημοσιογράφου ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Στρασβούργο. Αλήθεια βρε παλικάρι, για την πρόταση της Δαμανάκη για την αλιεία στην Ελλάδα γιατί δεν έγραψες κάτι; Μήπως κι εσύ πιστεύεις πως οι Έλληνες ψαράδες κάνουν τόσο μεγάλα ταξίδια που χρειάζονται ψυγεία επτά εβδομάδων στα καΐκια τους και καΐκια - εργοστάσια που θα βάζουν ετικέττα παραγωγής στα ψάρια; δεν σε είδα βρε όμορφε να γράφεις τίποτε για τις αηδίες της Δαμανάκη. Γιατί άραγε; Επειδή είσαι στο Στρασβούργο και όχι στις Βρυξέλλες; πάντως, η γλώσσα που χρησιμοποιείς ελπίζω να μην αντικατοπτρίζει και το δημοσιογραφικό σου ήθος

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν. αρχικά χαίρομαι που ως δημοσιογράφος γράφεις επώνυμα και με την ιδιότητά σου. Κατά δεύτερον, ως δημοσιογράφος θα πρέπει να μάθεις να γράφεις πιό όμορφα. Εδώ δεν είναι δημοσιογραφικό καφενείο. Τρίτον, επειδή έχω χρησιμοποιήσει πηγή (με ένα κλικ πηγαίνεις εκεί που γράφτηκε το κείμενο) θα σου συνιστούσα το υβρεολόγιό σου να το αφήσεις στην πηγή. Και τέλος, θα σου ζητούσα να σέβεσαι αν όχι το επάγγελμά σου, αυτούς που έρχονται και διαβάζουν σε αυτό το ιστολόγιο. Και πού είσαι... να κάνεις και μερικές βόλτες από δημοσιογραφικά sites Και να γράψεις κι εσύ πότε οι συνάδελφοί σου γράφουν αηδίες (είδες που υπάρχει καλύτερη λέξη;), αν φυσικά βρεις ανοιχτά σχόλια...

      Διαγραφή
    4. Οι μαλάκες ξέρουν από μαλακία, συνεπώς είναι ειδικοί ως προς τις διαγνώσεις τους.

      Εσύ Κωνσταντίνε ξέρεις από αηδία, άρα είσαι ειδικός για να μας προφυλάξεις από τους εμετικούς - και γνώστες της μαλακίας παρεμπιπτόντως - έστιν ότε δημοσιογράφους.

      Διαγραφή
    5. Προσπαθώ το κατά δύναμιν. Όμως, θα παρακαλούσα να μην γινόμαστε χυδαίοι και να κρατήσουμε καλύτερο επίπεδο από αυτό του δημοσιογράφου. Τέλος, όπως όλοι σας περιμένω εδώ και χρόνια να βγει στη δημοσιότητα από έντιμους δημοσιογράφους εκείνη η λίστα με τους διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους δημοσιογράφους

      Διαγραφή
    6. Το γεγονός ότι στην πατρίδα τους, τη Βρετανία, ο εργοδότης δικαιώθηκε και οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ανώτερο θεσμό, δε θα το σχολιάσεις Δημοσιογράφε;

      Διαγραφή
    7. Το γεγονός ότι στην πατρίδα τους, τη Βρετανία, ο εργοδότης δικαιώθηκε και οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ανώτερο θεσμό, δε θα το σχολιάσεις Δημοσιογράφε;

      ΚΧ
      Ναι, ναι, εσύ Δημοσιογράφε, που ξέρεις από ... τα λοιπά κι αυτά, τούτο δεν θα το σχολιάσεις; Γιατί; Τα αφεντικά σου είπαν "άστα τούτα και πες για την απόφαση, που δεν είναι απόφαση".

      Μπράβο στον Ανώνυμο για την επισήμανση.

      Διαγραφή
  3. Πριν από 2000 χρόνια ο Νέρων έκαιγε τους χριστιανούς .Σήμερα είμαστε πολιτισμένοι . Τους απολύουμε. Κοίτα να δείς φόβος για τον Χριστιανισμό!! Γιατί άραγε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το υπερευαίσθητο προσωπικό δεδομένο

    "Η παράπανω απόφαση ήταν η κατάληξη της προσφυγής τεσσάρων Βρετανών πολιτών οι οποίοι είχαν απολυθεί απο τις εργασίες τους επειδή τόλμησαν να έχουν κρεμασμένο στο λαιμό τους τον Τίμιο Σταυρό (μία εξ αυτών των πολιτών εργαζόταν στις βρετανικές αερογραμμές)"

    ΚΧ :

    Τα ανωτέρω όσον αφορά στο "Στρασβούργο - Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και την απόφαση : "Ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να απαγορεύει στον υπαλληλό του να φορά Σταυρό!!!"

    Πολύ καλά έκανε. Μαντήλα το Ισλάμ, Σταυρό οι Χριστιανοί. Όχι στη Μαντήλα και όχι στο Σταυρό. Διακρίσεις δεν κάνει το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι έξυπνοι, όμως, από την άλλη, οι Εβραιοσιωνιστές και αυτοί που τους αντέγραψαν (Μουσουλμάνοι) το ευαίσθητο διακριτικό γνώρισμα της πίστης τους το έχουν στό σώμα τους. Άντε, δεν γράφουμε τι είναι. Οπότε, το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και οι εργοδότες βέβαια, δεν ζητούν από τους υπαλλήλους τους να ξεβρακωθούν. Έτσι δεν είναι;

    Έτσι είναι. Οπότε - πρόταση είναι αυτό - οι καλοί και πιστοί Χριστιανοί καλό είναι να σκεφθούν το τατουάζ. Είναι και της μόδας. Όλοι τους να κάνουν ένα τατουάζ με τον Σταυρό στη ραχιαία επιφάνεια της παλάμης τους. Για να δούμε τότε τι θα μας απαντήσει το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων : Στα απόκρυφα μέρη του σώματος να κάνουμε το τατουάζ ή στα φανερά; Και ποια η διαφορά, αφού και τα δυο στο σώμα γίνονται;

    Λοιπόν τι λέτε; Να βάλουμε μπροστά την πρόταση ή να την αφήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επί τουρκοκρατίας το έκαναν οι σαρακατσαναίοι, για να μην τους παίρνουν τα αγόρια γενίτσαρους και τα κορίτσια σε χαρέμια...

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι αρκετά χρήσιμη και διαφωτιστική, για να ξέρουμε ότι πάλι σε καθεστώς τουρκοκρατίας βρισκόμαστε. Τώρα παγκόσμιο και με ειδικό δικαστήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα ... των αποκρύφων.

      Καιρός να ξαναζωντανέψουμε την Παράδοση, για πολλούς είναι ιερή.

      Διαγραφή
  5. Να βάλουμε ομπρός την άμεση διακοπή των σχέσεών μας με αυτή την μέγγενη ανθρωπίνων και οικονομικών δικαιωμάτων που λέγεται ΕΕ. Νισάφι πιά! (εδώ πάει το τούρκικο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]