Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαφαζάνης: Η λιτότητα λειτουργεί ως οδοστρωτήρας


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε ότι: «Το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, της ελληνικής κοινωνίας, είναι η λιτότητα. Η σκληρή άγρια λιτότητα που επιβάλλεται μέσω των μνημονιακών προγραμμάτων. Αυτή η λιτότητα λειτουργεί ως οδοστρωτήρας σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

Σε ότι αφορά το θέμα της επιμήκυνσης του δημοσιονομικού προγράμματος ο Π. Λαφαζάνης υποστήριξε: «Θα παραταθεί με την επιμήκυνση η ύφεση. Θα παραταθούν οι δυσκολίες. Θα παραταθεί και θα μεγαλώσει το πακέτο των μέτρων, οπότε άνθρακες ο θησαυρός». Στο ερώτημα ποιος άλλος δρόμος υπάρχει απάντησε: «Ο δρόμος είναι να φύγουμε από τα μνημόνια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως άλλος δρόμος».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στη δομή της ευρωπαϊκής ένωσης. «Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως επιλογή να μη φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να μη φύγει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συμφωνούμε με τη δομή, την αρχιτεκτονική που έχει η Ευρωζώνη, τη δομή και τις επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά.Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]