Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝΑΤΟ: Η προστασία της Τουρκίας πάνω απ’ όλα!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν δήλωσε οτι το ΝΑΤΟ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Συρία, δηλώνοντας ότι η μεγαλύτερη οργάνωση άμυνας του κόσμου είναι έτοιμη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της Τουρκίας.

Σε μια επείγουσα έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα να προσφέρει μια λύση στην κρίση της Συρίας ο Ρασμούσεν κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα προς τον Μπασάρ αλ-Άσαντ προσθέτοντας ότι το ΝΑΤΟ παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμο να βοηθήσει και να στηρίξει την Τουρκία.Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]