Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η Συρία έχει γίνει ένα «τρομοκρατικό κράτος»


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έχει δημιουργήσει ένα «τρομοκρατικό κράτος».

«Το καθεστώς στη Συρία έχει γίνει πλέον ένα τρομοκρατικό κράτος», δήλωσε ο Ερντογάν σε δημόσια συγκέντρωση του κόμματός του, του AKP, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της «την πολυτέλεια να αδιαφορεί» για τη σύγκρουση που σπαράσσει το νότιο γείτονά της.

Ο Ερντογάν, ο οποίος καταφέρεται συχνά εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, κατήγγειλε για μια ακόμη φορά τις «μαζικές σφαγές» που διαπράττονται από το καθεστώς εναντίον του πληθυσμού του. «Ο Μπασάρ είναι βυθισμένος μέχρι το λαιμό στο αίμα» των συμπολιτών του, επέμεινε μιλώντας στη συγκέντρωση του κόμματός του.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]