Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί γίνεται ο «Ξένιος Δίας» και τι φοβάται η κυβέρνηση Σαμαρά;


Η μεταφορά των λαθρομεταναστών είναι μία μετακύλιση προβλημάτων και δημιουργία ωρολογιακών βομβών στην περιφέρεια της Ελλάδας

Γιατί είναι υπερεπείγουσα η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» που ξεκίνησε χθες από την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να «αποκεντρώσει» έναν αριθμό –προφανώς ελάχιστων- λαθρομεταναστών από την Αθήνα;

Ως υπερεπείγουσα κρίθηκε η απόφαση που πάρθηκε το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να εφαρμοστεί η επιχείρηση «σκούπα» και η μεταφορά λαθρομεταναστών από την Αθήνα σε επαρχιακές πόλεις. Ως υπερεπείγον γεγονός κρίθηκε την ίδια ημέρα (χθες Παρασκευή) και η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εύρεση Δημοσίας Χρήσεως Λεωφορείων, που θα πραγματοποιούσαν την μεταφορά των λαθρομεταναστών. Και ήταν τόσο επείγον το γεγονός, ώστε ο διαγωνισμός έληξε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (3 μ.μ.), ενώ μερικές ώρες αργότερα άρχισαν και οι πρώτες «φορτώσεις» και μετακινήσεις των συλληφθέντων λαθρομεταναστών.

Δεν γνωρίζουμε την «ποιότητα» των συλληφθέντων λαθρομεταναστών. Δεν γνωρίζουμε εάν συνελήφθησαν τυχαία ή μετά από πληροφορίες που υπήρχαν ή εάν συνελήφθησαν λόγω της εγκληματικής τους ή άλλης δραστηριότητας. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως μεταφέρονται στην Ελληνική επαρχία, επιβαρύνοντας τις τοπικές κοινωνίες με επιπλέον προβλήματα.

Όμως, η μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ξάνθη (όπου έκλεισε η Αστυνομική Σχολή για να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών), είναι ένα θέμα που δεν ενέχει μόνο προβληματισμούς ή οποιαδήποτε απλά ερωτηματικά. Δυστυχώς, η μεταφορά και τοποθέτηση ενός σημαντικού (για την τοπική κοινωνία) αριθμού λαθρομεταναστών (μουσουλμάνων στην πλειονότητα αν όχι στην ολότητά τους), σε μία περιοχή όπου η δράση του τουρκικού προξενείου (κυρίως μέσω του ισλάμ) είναι αξιοσημείωτη, μάλλον δημιουργεί εκρηκτικές συνθήκες, τις οποίες όλοι θα έπρεπε να απεύχονται και όχι να λειτουργούν έτσι ώστε να δημιουργηθεί το χείριστο δυνατό για την Ξάνθη και την Θράκη. Κι αυτό επειδή η γενικότερη «έκρηξη» του ισλάμ (Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία), μέσω μυστικών υπηρεσιών (βλ. CIA, ΜΙΤ κ.α.) είναι γνωστό πως ενέχει σοβαρούς κινδύνους «μεταφοράς» της στην περιοχή των Βαλκανίων και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και στην Θράκη.

Βέβαια, κατανοούμε την ένταση που επικρατεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη) λόγω του αναμενόμενου κύματος προσφύγων από την Συρία. Όμως, αναρωτιόμαστε, μήπως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να δραστηριοποιείται προς την προστασία των πολιτών και όχι προς την μεταφορά «εκρηκτικών υλικών» στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την επιχείρηση «Ξένιος Δίας».
Κατανοούμε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει τις πιθανότητες μίας πιθανής αναταραχής από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στην Αθήνα. Κατανοούμε πως υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι επεισοδίων από «θερμόαιμους» ισλαμιστές την 15η Αυγούστου (ημέρα που αιτήθηκαν να προσευχηθούν μαζικά οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Αθήνα), όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την λογική «να καεί το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό μου». Κι αυτό, επειδή η Θράκη αποτελεί ένα «δωμάτιο» της Ελλάδας. Και ίσως οι κυβερνώντες θα πρέπει να το κατανοήσουν αυτό, όπως και να κατανοήσουν τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν αλλά και τους ειδικότερους κινδύνους που δημιουργούν στην Θράκη, μέσα από την μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ξάνθη.

Επειδή η όλη υπόθεση είναι υπερ-επείγουσα, σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση για την προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορούσε ενοικίαση Δ.Χ. λεωφορείων. Όσο την διαβάζετε, αναλογιστείτε τον τύπο της βόμβας που κάποιοι τοποθετούν (λόγω πολιτικής τους ανεπάρκειας) στην χώρα.

Κωνσταντίνος

ΕΛΑΣ-Λεωφορεία για Λαθρομετανάστες



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Άντε...να βάλουν μπρος και τις ειδικές οικονομικές ζώνες σε Θράκη και Δυτική Μακεδονία, και το σχέδιο προχωράει μια χαρά...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν την νοικοκυρά που κρύβει τα σκουπίδια κάτω απ' το χαλί για να μην τα βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πάλι η επαρχία θα φορτωθεί το βάρος - αίσχος! Μόνο που στις επαρχιακές πόλεις κυκλοφορούν και πολλά κυνηγετικά όπλα: δε θα κάτσουν οι άνθρωποι να γίνουν πτώματα, επειδή ο Αντωνάκης θέλει να καλοπιάσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων που ζουν στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολυ πιο σοβαρη η Αληθεια .
    Γρηγορειτε .

    Να εχετε ΠΑΝΤΑ στην σκεψη σας οτι ολα οσα κανουν οι κατοχικοι , τα κανουν κατοπιν εντολων .
    Μονο ενας ηλιθιος θα πιστευε οτι αν παρη μερικες εκατονταδες μεσα απο τα εκατομμυρια φανατικων ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ και πολλων εξ' αυτων ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ , θα ελυνε το οποιοδηποτε προβλημα στην σκλαβωμενη Αθηνα .

    Προδοτες ειναι , ΔΕΝ ειναι ηλιθιοι .

    Οσο για την Θρακη , ας ετοιμαζομαστε για τους αδελφους Ορθοδοξους Συριους να φιλοξενισουμε και αδελφους μας απο την Θρακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομιζω οτι λειαν συντομος θα αρχισουν να αλειωνουν και τον πληθυσμο τις επαρχειας για περισοτερους πυρηνες και πολλαπλα μετωπα ουτος ωστε να μην μπορουμε να καταστειλουμε αυτα, σε προσεχεις συγκρουσεις τακτικου στρατου στις παραμεθωριες περιοχες,πλεον δεν ειμαστε εκ του ασφαλους ,οπως οι αρχαιοι ημων προγονοι οταν υπερασπιζονταν την πατριδα μας ,παλι εκ τον εσω ανοιγει η κερκοπορτα!!!!!!!!!!δυστηχως η ιστορια δεν παυει να επαναλαμβανετε ,και εμεις δεν διδαχτηκαμε ΠΟΤΕ την ιστορια μας. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Λευτερια και σε σενα και καλη δυναμη .
      "Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν "

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]