Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aνεξάρτητοι Έλληνες: Η συγκυβέρνηση προθύμων, σε πλήρη ταύτιση με την Τρόικα, θα σαρώσει τα πάντα


Η συγκυβέρνηση των προθύμων, σε πλήρη ταύτιση με την Τρόϊκα, έχει αποφασίσει να σαρώσει ότι έχει απομείνει από συντάξεις και κοινωνικό κράτος και σειρά έχουν πλέον οι Οργανισμοί και οι Επιχειρήσεις που θα απαλλοτριωθούν στο όνομα των δήθεν μεταρρυθμίσεων. Προφανώς αυτό θα είναι το αντικείμενο των συσκέψεων αυτής της εβδομάδας”, αναφέρει ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τις συσκέψεις των τριών πολιτικών αρχηγών σήμερα και αύριο.

Ας μην πλανώνται οι κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ότι μες το μήνα Αύγουστο θα παραδώσουν φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου στα χέρια προνομιούχων «αγοραστών» (όπως στην περίπτωση ΑΤΕ-Πειραιώς), χρησιμοποιώντας διάφορα επικοινωνιακά ισοδύναμα σαν την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχη και να τους εμποδίσουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όλο λόγια ακούμε......
    Από πράξεις τί γίνεται ???
    Αρχίστε να κατεβάζετε τον κόσμο στος δρόμους κάπως οργανωμένα και ερχόμαστε αμέσως μαζί σας....
    Ορίστε μιά ημερομηνία, τόπο και ώρα.....
    Περιμένουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]