Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Έχουν γνώση οι φύλακες...


Η νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών αποτέλεσε πεδίο σχολιασμού για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σε ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Να ξέρει το τρίδυμο των προθύμων του Μνημονίου ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Τους παρακολουθούμε στενά και σε κάθε ατόπημα γύρω από τη δημόσια περιουσία θα μας βρουν δυναμικά εμπρός τους».

Όλη η ανακοίνωση:

«Όταν οι κ. Βενιζέλος-Κουβέλης μιλούν για αποκρατικοποιήσεις «νομιμότητας και διαφάνειας», «αξιοποίησης και όχι εκποίησης», τι ακριβώς επιδιώκουν; Να προειδοποιήσουν τον κ. Σαμαρά για κάτι που άκουσαν και δεν τους άρεσε λαμβάνοντας εξαρχής έμμεσες αποστάσεις, ή να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων μας; Το ρωτάμε αυτό διότι είναι αυτονόητο ότι η νομιμότητα, η διαφάνεια και η αξιοποίηση πρέπει να ορίζουν ΚΑΘΕ κίνηση αποκρατικοποίησης. Να ξέρει το τρίδυμο των προθύμων του Μνημονίου ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Τους παρακολουθούμε στενά και σε κάθε ατόπημα γύρω από τη δημόσια περιουσία θα μας βρουν δυναμικά εμπρός τους.»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. "έχουν γνώση οι φύλακες";
    Άσχετα με την παρούσα δήλωση και το όποιο κόμμα, ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑΚΕΡΑ την ακούω αυτή τη φράση από υπηρεσιακούς παράγοντες και το αποτέλεσμα είναι το γνωστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Anaconda, οι φύλακες πάντα έχουν γνώση. Όρεξη να εφαρμόσουν αυτά που γνωρίζουν δεν έχουν. Να μην τους αδικούμε κιόλας ότι δεν γνωρίζουν. Γνωρίζουν και παραγνωρίζουν. Αλλά μέχρις εκεί. Στο μετέπειτα το "χάνουν" και γίνονται... αγνώμονες, αγνωστικιστές και... αγνώριστοι!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, δεν αμφισβήτησα το αν έχουν πληροφόρηση ή όχι αλλά το αν η φράση, η οποία περιλαμβάνει το "γνώση" και το "φύλακες", είναι στην πράξη σωστή. Άλλο πληροφόρηση, άλλο γνώση. Άλλο "το φυλάω στο συρτάρι για παν ενδεχόμενο" άλλο "φύλακας". Εγώ είμαι από χωριό και δεν ξέρω πού είναι το "πριν" και που το "μετέπειτα". Σαν απλός χωριάτης παρατηρώ το αποτέλεσμα. Τα περί του ρόλου της όποιας πολιτικής ηγεσίας μην ακούσω μόνο γιατί με πιάνει κάπως... Αν περιμένουν από τον όποιο πολιτικό να κάνει αυτό που προβλέπεται, φέξε μου και γλύστρησα...

      Διαγραφή
    3. Το ζητούμενο είναι να έχουν γνώση οι φύλακες πως υπάρχουν και... φυλακές. Όσο για τα συρτάρια, νομίζω πως έχουν "μπουκώσει" από το πολύ στριμωξίδι που πέφτει εκεί μέσα. Πάντως, σε αναμένω με πολύ ενδιαφέρον στην παρέλευση του χρόνου

      Διαγραφή
  2. «Τους παρακολουθούμε στενά και σε κάθε ατόπημα γύρω από τη δημόσια περιουσία θα μας βρουν δυναμικά εμπρός τους.»
    H ATE δεν περιλαμβανόταν στα ΄΄ατοπήματα΄΄ κατά της δημόσιας περιουσίας;
    Πώς την σταματήσατε;
    Με τα λόγια... χτίζω ανώγια και κατώγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θα θα , και η Πατριδα χαθηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από φραστικές και επικοινωνιακές τακτικές, καλά πάμε....
    Από ουσιστικές πράξεις τί γίνεται ???
    Και μη πείτε ότι είσαστε ..λίγοι....
    Ξεκινήστε επί τέλους κάτι δυναμικά και με συμμετοχή και θα ακολουθήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμενεις κανεναν .
      Ο καθενας μονος του και ολοι μαζι να προστατεψουμε τον βιο μας απο τους σφακτες που κουβαλησαν και να στρεψουμε την πλατη μας στο κατοχικο συστημα που ειναι γνωστο και σαν κοινοβουλευτισμος .
      Δεν υπαρχει αλλη λυσι .
      Αργησαμε να τους κρεμασουμε και τωρα εχουν ΟΛΟΥΣ τους σκοταδιστες μαφιοζους , γνωστους και σαν αγορες , ΕΕ κτλ με το μερος τους , διοτι τους υποσχεθηκαν τον αμυθητο πλουτο μας και την αντικατασταση του πληθυσμου .
      Ελπιζουν οτι μετα τον μεγαλο πολεμο και το πλιατσικο αλλα και τις σφαγες των λαθρεποικων , λιγοι απο εμας θα ειμαστε εδω για να αντισταθουμε .
      Δεν θα σταματησουν το βρωμερο σχεδιο εκτος και αν φυγουν απο την ταχα βουλη των Ελληνων , ΟΛΟΙ αυτοι που το παιζουν πατριωτες και με την παρουσια τους τους νομοποιουν .
      Των φρονιμων τα παιδια , πριν πεινασουν μαγειρευουν . Αυτο ειναι το σχεδιο .

      Διαγραφή
  5. Εν πάσει περιτώσει κάποιος πρέπει να ξεκινήσει κάποια μορφή αντίστασης...
    εστω και ανοργάνωτα στην αρχή αλλά με συμμετοχή, που θα εξελιχθεί σε παλιρροικό κύμα που θα σαρώσει όλους αυτούς τους δωσίλογους προδότες.
    Η Ελλάδα μεγαλούργησε πάντα με τα ΟΧΙ και όχι με τα γλειψίματα και τους νενέκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]