Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντίδωρον τω ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

«Δραματική» ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς». Στην εν λόγω ανακοίνωση απαντώ ως ο ελάχιστος πολίτης τούτης της χώρας [με πλάγια κόκκινα γράμματα ο ΣΥΡΙΖΑ, με όρθια γράμματα εγώ]:
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο».
Υπερβολές ως συνήθως. Οι αστυνομικοί δεν συλλαμβάνουν. Εξακριβώνουν τα στοιχεία παντός, ο οποίος δεν μοιάζει με Έλληνα, όπως κάνουν και με τους Έλληνες πάμπολλες φορές. Επειδή, όμως, κατά τεκμήριο αυτοί που δεν μοιάζουν με έλληνες είναι λαθρόβιοι στη χώρα τούτη, εστιάζουν την εξακρίβωση σε αυτούς. Αν είναι λαθρόβιοι, συλλαμβάνονται ως ο νόμος ορίζει. Άλλωστε, δεν είναι οι Έλληνες που έχουν κάνει Μπαγκλαντές την πλατεία Ομονοίας και τα πέριξ. ….

«Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».

Κάθε ημέρα και επί 24ώρου βάσεως δέκα εκατομμύρια Έλληνες είναι γονατισμένοι και ακινητοποιημένοι σε ολόκληρη την επικράτεια με σκυμμένο το κεφάλι από τα μέτρα της Τρόικα και των ειδικών ομάδων των ντόπιων λακέδων της, αλλά και από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών. Έκπληκτοι περαστικοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ αυτή η αστυνομική επιχείρηση. Γιατί έπρεπε να θρηνήσουμε τόσα θύματα της ασυδοσίας των αριστερών δυνάμεων και της σοσιαλιστικής λαίλαπας πριν ληφθούν τα μέτρα που παίρνει κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του;

«Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο “Ξένιος Ζευς”!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: “Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους”».

Είναι γεγονός πως φαντάζει οξύμωρος εκ πρώτης όψεως ο τίτλος της επιχείρησης. Αν τον αναλύσουμε, όμως, ίσως δικαιολογήσουμε τους εμπνευστές του. Είμαστε φιλόξενος λαός, λατρέψαμε τον Ξένιο Δία, αλλά δεν γουστάρουμε να μας λοιδωρεί ο κάθε μικροαπατεωνίσκος προστατευόμενος της κ. Νταλάρα, των αλληλέγγυων και όλων και των περί αυτούς. Διεξάγεται, λοιπόν, η επιχείρηση Ξένιος Ζεύς για να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Όσοι είναι παγαποντίσκοι που το παίζουν θύματα, θα απελαθούν, όσοι, όμως, είναι πραγματικοί ικέτες, αυτοί θα τύχουν της φιλοξενίας του Ξενίου Διός. Απλά πράγματα. Αυτά έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, με τους οποίους ελπίζω να συμφωνεί ο υμέτερος κ. Νάσος Θεοδωρίδης, εκτός και μου έχει διαφύγει άποψή του όμοια με του κ. Γερουλάνου, της κ. Δραγώνα και των λοιπών πατριωτών που ισχυρίζονται ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους έλληνες και ότι απλώς έτσι μας είπαν οι ξένοι. Κάτι τέτοιο μου δείχνει η αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα χωρίς καμμία σύνδεση των τότε κατοίκων της με τον σημερινό πληθυσμό που κατοικεί στον ίδιο χώρο και δέχεται απρόκλητη επίθεση από εκατοντάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών

«Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το ” επιχειρησιακό σχέδιο” της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πογκρόμ που προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο;»

Δεν θα διαφωνήσω με τη θέση ότι η κυβέρνηση κάνει τον καμπόσο εκεί που την παίρνει, αφού δεν τολμά να κάνει το παραμικρό σε σχέση με την τρόικα και το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα. Αλλά ρε παλληκάρια, για ποιο πολιτισμό μιλάτε; Τον πολιτισμό των 257 της Νομικής, τον πολιτισμό της Ελληνοποίησης παντός βουλόμενου και πάσης βουλομένης; Μήπως τον πολιτισμό της Σαρία που θέλουν να μας φέρουν εδώ οι συνάνθρωποί μας που όλως τυχαίως είναι όλοι μουσουλμάνοι;

Και θα τελειώσω «σύντροφοι» με τα λόγια του αυστραλού πρωθυπουργού προς τους εκεί μετανάστες, λάθρο ή μη:
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Μεγάλο ζόρι πρέπει να τραβάτε σεις εκεί κάτω στην Κουμουνδούρου. Συνεχίστε έτσι και θα προσγειωθείτε λίαν συντόμως στο φυσιολογικό σας 4,5%. Και με την ευκαιρία: μήπως γνωρίζετε πόσοι λαθρομετανάστες έχουν ελληνοποιηθεί για να σφάζεστε στην ποδιά τους; Ρωτώ και ξαναρωτώ, αλλά απόκριση δεν παίρνω.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πολύ καλά τα γράφετε κύριε Δ. Καλαμίτση!
    Θα ήθελα να προσθέσω ότι οι αρχαίοι έλληνες όταν μιλούσαν για φιλοξενία και αναφέρονταν στον Ξένιο Δία, η φιλοξενία τους αφορούσε μόνο έλληνες που προέρχονταν από άλλες ελληνικές πόλεις –κράτη και σε καμιά περίπτωση δεν αφορούσε βαρβάρους.
    Αυτά, για να μη μπερδεύουν τους έλληνες με την δήθεν φιλοξενία και τον Ξένιο Δία τον θεό της φιλοξενίας, όπως προσπάθησε να μπερδέψει τον ελληνικό λαό ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος, με την δήθεν ρήση του Ισοκράτη ότι ‘’Έλληνας είναι όποιος μετέχει της ημετέρας (ελληνικής) παιδείας. Βέβαια τον έβαλε στη θέση του η αξιόλογη φιλόλογος κυρία Τζηροπούλου- Ευσταθίου με την επιστολή που του έστειλε, εξηγώντας του τι ακριβώς είπε ο Ισοκράτης και ότι εννοούσε τα αντίθετα από αυτά που ‘’ερμήνευσε’’ για τους έλληνες ο ‘’Πρόεδρος’’ της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το ότι υπάρχει σχέδιο αφελληνίσεως της πατρίδας μας, ελπίζω ότι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι έλληνες. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγη ιστορία να διαβάσει κανείς θα διαπιστώσει τον ύπουλο ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν όλα τα αριστερά κόμματα σε βάρος της πατρίδας μας.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Θα ήθελα να διορθώσω: "η πρωθυπουργός της Αυστραλίας" είναι γυναίκα, όπως και στην Βραζιλία και την Αργεντινή. Τελευταία μόνο οι γυναίκες φαίνεται να φοράνε παντελόνια. Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτούμε και εδώ; Μην πάει ο νου σας στο κακό, τη Σακοράφα εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σακοραφα ;
    Απο φιδοφωλια σε σκορποφωλια πηγαινει και συ , τι λες ;
    Στην Αυστραλια ζω και ενα σας λεω .
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ .
    Ψαξε να μαθεις τι φρουτο ειναι η ...πρωθυπουργος και σαν μαθεις τα ματαλεμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχή ένα σχόλιο για τον τίτλο της επιχείρησης, όποιος τον ενεπνεύσθει και αγράμματος είναι και γραικύλος....
    Όπως και Ο "Καλλικτράτης", προδότης και γραικύλος....
    Ο Ξένιος Ζεύς είχε αναφορά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ από διαφορετκές πόλεις, που ετυχε να ταξιδεύουν ή να παραμένουν για λίγο μακριά από την πόλι τους.
    Όσο αφορά την επιχείρηση αυτή καθ΄αυτή, από την μία πόρτα τους βάζουν και από την άλλη τους βγάζουν......
    Κοροιδία των Ελλήνων...
    Τα σύνορα δεν σφραγίζονται αν δεν αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις (όσο ακόμη υπάρχουν)....
    Το δεύτερο και σημαντικώτερο πρόβλημα είναι το πως θα φύγουν όλοι αυτοί που μαζεύθηκαν από την Ελλάδα....
    Δύσκολο, αλλά η λύση είναι μία όσο σκληρή και αν είναι : μεταφορά τους σε ακατοίκητα και καλώς φυλασσόμενα νησιά (περιμετρικά) και παραμονή τους εκεί μέχρις ότου οικιοθελώς ζητήσουν τον επαναπατρισμό τους.
    Όσο για τους αριστερούς και αριστερίζοντες και "φιλανθρώπους" των ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ δεν φαίνονται να καταλαβαίνουν ότι αυτοί που δυστυχούν πραγματικά από την κατάσταση αυτή και όλα τα παρελκόμενα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Συνεχίζουν την πολιτική αυτή γιατί ουσιαστικά το μόνο που θέλουν είναι η επικράτηση του χάους στη Χώρα και τίποτα άλλο.
    Έτσι νομίζουν ότι θα έχουν την εξουσία άμεσα ή έμμεσα για πάντα......
    Και εμείς οι Έλληνες καθόμαστε ακόμα και τους παρακολουθούμε με πλήρη ακινησία και αποβλάκωση....
    Αν δεν ξεσηκωθούμε τώρα, ελάχιστος πλέον χρόνο υπάρχει....πάει...χαθήκαμε.
    Το παράδειγμα των τουρκομόγγολων, που έστειλαν στον αγύριστο ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ φουρνιά των πολιτικών τους και έτσι σώθηκαν, δεν μας παραδειγματίζει ?
    Μπααά....τίποτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς έχουμε πολιτικούς @ρχ@δι@ (τρέμουν και τον ίσκιο τους). Εμείς οι Έλληνες θέλουμε πολιτικούς που το παντελόνι τους να είναι γεμάτο με @ρχ@δι@, που να μπορούν να σηκώσουν το ανάστημά τους στον κάθε μ@λ@κ@ που λέει κάτι για την χώρα μας, αλλά που να τους βρούμε στα γαριδάκια;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]