Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Wall Steet Journal: Η τρόικα μπορεί να “ρίξει” την ελληνική κυβέρνηση!

Την ημέρα που η τρόικα ξεκινά τις συναντήσεις με τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, η Wall Street Journal φιλοξενεί δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει ότι η τρόικα μπορεί να ρίξει τη νέα κυβέρνηση της χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τρόικα θα ζητήσει από την κυβέρνηση νέα μέτρα 2 δις ευρώ μέσα στο τρέχον έτος κι αυτό γιατί χάθηκαν σημαντικά έσοδα λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων.

Τι περιμένει η Wall Street Journal;

Σύγκρουση της κυβέρνησης με την τρόικα που μπορεί να οδηγήσει σε κλυδωνισμό την “εύθραυστη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ”.


Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αξιωματούχου της τρόικα που λέει ότι η Ελλάδα δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και παραπονιέται συνεχώς ότι το πρόγραμμα είναι λάθος και ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, τη στιγμή που άλλες χώρες με αντίστοιχα προγράμματα τα έχουν εφαρμόσει και έχουν δει αποτελέσματα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]