Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδας


Μνημόνιο 3 και έξοδος από το ευρώ…

Επαναφορά του χειρότερου σεναρίου υπό τις δυσμενέστερες συνθήκες ετοιμάζουν σιωπηρά οι Γερμανοί, προετοιμάζοντας τη χώρα τους και την Ευρωπαϊκή Ένωση για ελληνική χρεοκοπία και έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Όπως δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα», σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το Βερολίνο ετοιμάζεται για οριστικό τέλος στην ελληνική υπόθεση, εκτιμώντας ότι η περαιτέρω εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Πηγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφέρουν στα «Επίκαιρα» ότι η έκθεση της τρόικας θα είναι έτοιμη το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, καθώς στις 24 του μήνα αναμένεται να επιστρέψουν οι επικεφαλής για να αρχίσουν οι επί της ουσίας διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Μεταξύ 1ης και 20 Αυγούστου το ΔΝΤ σταματά τις εργασίες του για τις θερινές διακοπές και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και οι Ευρωπαίοι της τρόικας.

Εφόσον αντιμετωπιστεί το θέμα του ομολόγου της ΕΚΤ, ύψους περίπου 3,5 δισ. ευρώ, το οποίο λήγει τέλη Αυγούστου και δεν έχει συμπεριληφθεί στο PSI, τα ψέματα θα τελειώσουν το Σεπτέμβριο.

Η όποια επαναδιαπραγμάτευση, με ότι ενδεχομένως πετύχει η ελληνική πλευρά, για παράδειγμα επιμήκυνση κατά ένα ή δύο έτη, θα καταλήξει σε τρίτο μνημόνιο, το οποίο παρά τις επιμέρους διευθετήσεις, όπως λένε στα «Επίκαιρα» πηγές από την τρόικα «αναμένεται να θεωρηθεί σκληρό, αν λάβουμε υπόψη τα κριτήρια με τα οποία αξιολογεί η ελληνική πλευρά την ένταση του προγράμματος, αλλά πάντως είναι αναγκαίο».

Πάντως, η απόπειρα εφαρμογής των μέτρων στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά και η αγορά έχει μάλλον προδιαγεγραμμένη κατάληξη σε ότι αφορά στα φορολογικά έσοδα. Η υστέρηση, αν όχι κατάρρευση, εσόδων μέχρι το φθινόπωρο είναι η πιθανότερη εκδοχή.

Επιβάλλοντας και τρίτο μνημόνιο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σκληρότερο από τα προηγούμενα, οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι ωθούν την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ λόγω αντικειμενικής αδυναμίας υλοποίησής του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλά κάνετε και τα γράφετε, ώστε όλοι να γνωρίζουν.....
    Αυτοί είναι οι Ούννοι και οι κατευθύνοντες αυτούς.... δήθεν πολιτισμένοι και φιλάνθρωποι...
    Μας μισούν θανάσιμα, γιατί ότι υπάρχει στον δυτικό τουλάχιστον κόσμο, επιστήμες, τέχνη, φιλοσοφία,ποιήση, θέατρο, αθλητισμός, εν γένει τρόπος ζωής, ακόμα και πολλές λέξεις που καθημερινά χρησιμοποιούν, ακόμη και το όνομα της ηπείρου μας ¨Ευρώπη" οφείλεται στην Ελλάδα.
    Το σχετικό ποίημα του Σιλλερ...σε μισώ Έλληνα...
    λέει τα πάντα.
    Για αυτό θέλουν να μας διαλύσουν παντελώς, μιλάμε γιά Εθνοκτονία !!! ώστε στο μέλλον να αναφέρονται για τους Έλληνες όπως για τους Μάγια και τους Ινκα.......
    Για τα ποσά που χρωστάνε στην Ελλάδα, από πολεμικές αποζημιώσεις, τους θανάτους Ελλήνων στη κατοχή από ξεκληρίσματα και πείνα, τα αναγκαστικά δάνεια, τις κλοπές αρχαιοτήτων που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια φυσικά δεν λένε κουβέντα.
    Το πόσο βοήθησε και η Ελλάδα, στην ανόρθωσή τους μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο....κουβέντα
    Τώρα εκτός από την Εθνοκτονία μας , θέλουν βέβαια να βάλουν στο χέρι όλο τον αμύθητο πλούτο της Ελλάδας, επιφανειακό, ορυκτό, θαλάσσιο, περιβάλλοντα και όποια Δημόσια ή Ιδιωτική και ζωτικού ενδιαφέροντος επιχείρηση υπάρχει, καθώς καιτις Τράπεζες, τον τουρισμό και την Ναυτιλία.
    Ολα αυτά βέβαια τα κάνουν γιατί βρήκαν τους εδώ αισχρούς δωσίλογους προδότες πολλούς από τους οποίους τους "κρατούν" λογω των διαφόρων μιζών που έχουν δώσει και φυσικά τους διατάζουν.....
    Όλοι αυτοί οι προδότες διαχρονικά κατέστρεψαν την παιδεία, τα ήθη , τα έθιμα, την κοσμοθεωρία του Ελληνισμού και τα στοιχειώδη, όπως η γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, μεταποίηση κλπ.
    Και εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες, αποβλακωμένοι και αποκομμένοι από την παιδεία (τραγικό πλήγμα) και τα Ελληνικά ιδεώδη και αξίες μας, λιμοκτονούμε πλέον, ανεχόμενοι όλα αυτά τα σκουπίδια , ντόπια και ξένα να ασελγούν πάνω στο ιερό σώμα της Ελλάδος μας και των Ελλήνων, με αποκορύφωμα του αίσχους τους, να ακούμε τον ...υπερυπουργό της πλάκας να λεει με στόμφο "οι τροικανοί και λοιποί είναι φίλοι και συνεργάτες μας" εννοώντας φυσικά μόνο τον εαυτό του και τους λοιπούς δωσίλογους...
    Σας θυμίζει τίποτα ???
    Όσο αφορά τον χρόνο ...εξόδου μας από το ΣΚΑΤΟΕΥΡΩ τους (αν τελικά επιζήσει) που μας απειλούν, νομίζω ότι τοποθετείται μετα τις εκλογές στις ΗΠΑ, αν εν τω μεταξύ δεν έχει ξεκινήσει ο Γ΄Παγκόσμιος πόλεμος (Συρία ,Ιράν ή καπου κοντά μας)
    Κάθε μέρα που περνάει και τους αφήνουμε να μας παπαροπαπαριάζουν με μπούρδες ... και οτι προσπαθούν....για το καλό μας, είναι σε βάρος μας.....
    Ας αντιδράσουμε τώρα , όσο ακόμη μπορούμε.....
    Ζητείται επειγόντως Έλληνας πατριώτης ηγέτης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]