Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ δείχνουν τα δόντια τους στην Ανατολική Μεσόγειο


Το ΝΑΤΟ άρχισε ασκήσεις του πολεμικού Στόλου στις ακτές της Συρίας

Ναυτική μοίρα πολεμικών πλοίων χωρών του ΝΑΤΟ άρχισε τη διεξαγωγή γυμνασίων στην Ανατολική Μεσόγειο, σε σχετική εγγύτητα με τα σύνορα της Συρίας.

Σύμφωνα με το επίσημο σενάριο των ασκήσεων, τρεις φρεγάτες από την Τουρκία, τη Γερμανία και τη Γαλλία θα δοκιμάσουν «μεθόδους αντιμετώπισης της τρομοκρατίας».«Η τρομοκρατία δεν έχει νικηθεί. Πρέπει να δράσουμε έτσι ώστε οι εγκληματίες να γνωρίζουν: το ΝΑΤΟ δεν θα επιτρέψει ενίσχυση της δραστηριότητάς τους στην περιοχή», δήλωσε ο επικεφαλής των ασκήσεων αντιναύαρχος Τόρστεν Καλέρ. Κατά τα λεγόμενά του οι φρεγάτες θα μείνουν για να περιπολούν στην περιοχή και μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων.

Φωνή της Ρωσίας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]