Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα γιαούρτια για βουλευτές και πολιτικούς δεν τελείωσαν

Καλά δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται οι πολιτικοί μας; Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος στις δύο απανωτές εκλογές του αποδοκίμασε και μόνο εξ ανάγκης έχουμε σήμερα Βουλή με 300 βουλευτές; Δεν πήραν χαμπάρι το μήνυμα της ελληνικής κοινωνίας που στενάζει από την οικονομική κρίση και συνεχίζουν στο ίδιο βιολί των κεκτημένων, των προνομίων, των «κολλητών» και των προκλητικών ζωών;

Τα δύο περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν ότι ορισμένοι θέλουν να συνεχίσουν να υπηρετούν το μεταπολιτευτικό σύστημα, αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα.

Από τη μια είχαμε την προκλητική απόφαση της Βουλής να δοθεί επίδομα 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους της. Δεν είναι κάποιο επίδομα για την εργασία που έκαναν και το δικαιούνταν. Ήταν εκλογικό επίδομα, δηλαδή για την περίοδο που η Βουλή ήταν κλειστή και οι υπάλληλοι κάθονταν, κάποιος αποφάσισε να τους… επιδοτήσει.

Το συγκεκριμένο επίδομα είχε θεσμοθετήσει η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη όταν… λεφτά υπήρχαν και μάλιστα ανερχόταν σε 4.000 ευρώ!!! Το προηγούμενο προεδρείο της Βουλής αποφάσισε να το δώσει, αλλά πετσοκομμένο κατά 3.000 ευρώ προκειμένου να μην… προκαλέσει.

Λες και 1.000 ευρώ για να… κάααααθεσαι δεν είναι σκάνδαλο. Ευτυχώς που παρενέβη αμέσως ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς που κατάλαβε ότι έχουμε να κάνουμε με μια απίστευτη πρόκληση και προσβολή της ελληνικής κοινωνίας κι αποφάσισε να μην το χορηγήσει.

Από την άλλη, έχουμε τους ίδιους τους βουλευτές οι οποίοι όταν δεν βολεύουν τους δικούς τους ανθρώπους, φροντίζουν για την πάρτη τους. Συνεχίζουν να ζητούν τα χρυσά προνόμια που έχουν επί χρόνια και μόλις 23 από τους 300 αρνήθηκαν οτιδήποτε δείχνοντας τον στοιχειώδη σεβασμό στους πολίτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δε δέχθηκαν να πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο βουλευτές όπως η Φωτεινή Αραμπατζή και οι κ.κ. Ανδρέας Ψυχάρης και Βασίλης Κικίλιας της ΝΔ. Επίσης,, για ακόμη μια φορά αρνήθηκαν οι Βύρων Πολύδωρας, Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και ο Κ. Μπάρκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να το παίξουν ελεήμονες και είπαν ότι θα πάρουν τα αυτοκίνητα και θα τα δώσουν στους φτωχούς, κάτι που δε μπορεί να γίνει. Να δούμε λοιπόν τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο με λιμουζίνα και τι στον κόσμο.

Αύριο θα γίνει στην Βουλή η κλήρωση των αυτοκινήτων στους βουλευτές με αυτούς της Αττικής να δικαιούνται ΙΧ έως 1.400 κυβικά εκατοστά και αυτοί της επαρχίας έως 1.800. Για να δούμε ποιοι θα φανούν… γενναιόδωροι και δε θα μας φορτώσουν με έξοδα.

Πάντως, πληροφορούμαστε ότι και κάποιοι άλλοι υψηλά ιστάμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κάνουν χρήση λιμουζίνας, μοτοσικλέτας και συνοδείας αστυνομικών λες και πρόκειται για πρωθυπουργούς και πάνω. Ας προσέχουν, ο κόσμος τους βλέπει και τα γιαούρτια δεν έχουν τελειώσει.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. να δουμε τι θα πεταμε οταν ερθει ο συριζα .....
    χειροβομβιδες ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]