Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρίση δίχως πάτο…


Της Μιχαλούς

Την τακτική του "υποδειγματικού κρατούμενου" στις φυλακές, ο οποίος με την καλή του συμπεριφορά ποντάρει στην επιείκεια των δικαστών για μείωση της ποινής του… Ακολουθεί η εσωτερική μας Τρόικα!!!

Ξέχασαν τα περί επαναδιαπραγμάτευσης και άρχισαν την γνωστή τακτική του yes sir… Παράλληλα βέβαια πιπιλάνε την καραμέλα της επιμήκυνσης, εκμεταλλευόμενοι, άλλη μια φορά, το δέλεαρ του κλασικού νεο-ελληνικού «ας εξασφαλίσουμε λίγο ακόμα χρόνο κι έχει ο θεός»… Ωστόσο η επιμήκυνση μόνο πιο αδύναμη θα κάνει τη χώρα μας από ό,τι σήμερα και παντελώς, ενώ θα την κάνει παντελώς ανίσχυρη να διαχειριστεί την εθνική καταστροφή που θα σηματοδοτήσει μια τέτοια εξέλιξη.

Έτσι τα καλά δείγματα γραφής – των φυλακισμένων – που λέγονται εφαρμογή του «προγράμματος», μπορεί να να υποχωρήσει η κάθετη άρνηση των πλεονασματικών χωρών να συμφωνήσουν σε νέους, βατούς για την χώρα μας, όρους δεν έχουν καμία σημασία.

Όσο για τις ιδιωτικοποιήσεις; Αν δεν καταφέρουμε να αποκομίσουμε από τις πωλήσεις τα 50 δις (!)... Ζήτω που καήκαμε… Κάθε ευρώ λιγότερο (από το ξεπούλημα μας) θα πρέπει να αναπληρωθεί από περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων ή περισσότερους φόρους!!!

Και κάπως έτσι η κρίση θα βαθαίνει όλο και πιο πολύ και η απελπισία των Ελλήνων θα γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Ανεργία ή υποαπασχόληση, απώλεια ιδιοκτησίας λόγω κατάσχεσης, χαμηλές συντάξεις, όποια και αν είναι η αιτία. Αποτέλεσμα φτώχια, φτώχια...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν μου κανει εντυπωση που πολλοι θελουν να πουλησουν αυτα που μας αφησαν οι προγονοι μας για μερικα δις χαρτια .
    Κλειστε τα διαβολοκουτια και δεστε την Αληθεια .

    Να δουμε τι θα τα κανετε τα κωλοχαρτα , οταν προδοσετε το αιμα των Πατεραδων μας , και σας πουν ,οσονουπω, οτι εχουν 0 αξια . Και θα σας παρουν και τα σπιτια σας , να βαλουν μεσα τους λαθρεποικους σκλαβους , που κουβαλησαν .

    Τι θα αλλαξη αν τα ξεπουλησουν για 6-7 δις , οπως λενε , απο το τεραστιο χρεος που ΑΥΤΟΙ χρωστουν ;

    Δεν θα τους αφησουμε να μας κλεψουν οι κοινοβουλευτικοι την περιουσια των παιδιων μας .
    Και μαζι με αυτους θα πανε στον δια-βολο και οσοι τους στηριξαν .
    Αρκετα πια γραικυλοι . ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ .
    50 δις λενε και τσιμπατε . Ξερετε οτι ειναι ανυπολογιστη η αξια της Ελλαδος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=GP5yehUBFVM
    Σας παρακαλω αν θελετε ανεβαστε αυτο το βιντεο στο οποιο ο Λε Πεν λεει ολα αυτα που εγιναν στην Ευρωπη απο το 2008 αλλα και κοιταξτε πως τον ειρωνευονταν οι "εξυπνοι" ξεδιαντροπα οπως που να ελεγε ψεματα η καλυτερα οπως που να ελεγαν σε ολους τους αλλους [ειναι γεροξεκουτης μην του δινετε σημασια]
    Εχει αγγλικους υποτιτλους.
    Ανθρωποι που ηξεραν απο την αρχη τι δουλεια εκαναν οι προεδροι της Ευρωπης ποιος ηταν ο σκοπος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]