Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απάντηση Νικολόπουλου, με πολλά υπονοούμενα...


Μία παραίτηση έφερε τον πόλεμο μεταξύ του κ. Νικολόπουλου και της Νέας Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος της οποίας δεν δίστασε από την πρώτη στιγμή να μειώσει την πολιτική και ηθική υπόσταση του βουλευτή (και πρώην υφυπουργού) της Νέας Δημοκρατίας και της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη.

Είναι γεγονός πως με τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου, στις οποίες γινόταν αναφορά για "θέμα της επιστήμης" και αφηνόταν σαφή υπονοούμενα για την πνευματική και ψυχολογική ισορροπία του κ. Νικόλοπουλου, το θέμα δείχνει να εξελίσσεται, με άγνωστες συνέπειες (εκτός και εάν πρόκειται για κόλπο αποπροσανατολισμού).

Έτσι, σε τελευταία του δήλωση, ο κ. Νικολόπουλος μέσω twitter φαίνεται πως "κελαηδάει" με πολλά υπονοούμενα προς την κυβέρνηση, μέσω των οποίων ο Ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση και η ίδια η ιστορία. Ξέρει κάτι που δεν το έχει ανακοινώσει; Μήπως και η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι πρόκειται να συμβεί, γι αυτό ο κ. Σαμαράς έχει "ταμπουρωθεί" πίσω από μία γενική τακτική προκλήσεων (μέσα στη Βουλή) που οδηγούν σε "πόλωση" με τον Τσίπρα και αποπροσανατολισμό από πολιτικά συμβάντα και αποφάσεις, οι οποίες απαιτείται να παραμείνουν στην αφάνεια;

Με τον κ. Νικολόπουλο συμφωνούμε πως τελικά ο λαός και η ιστορία θα αποφανθούν για την τρικολόρε κυβέρνηση, η οποία μέχρι στιγμής έχει και την ιδιότητα της "αόρατης" κυβέρνησης, που προσπαθεί να "βρει τον βηματισμό της" (όπως δήλωσε και ο κ. Βενιζέλος) έναν μήνα μετά τις τελευταίες εκλογές...

Τέλος, από τον κ. Νικολόπουλο περιμένουμε περισσότερη διαφάνεια και σαφήνεια στα λεγόμενά του...

Ολόκληρη η απάντηση του κ. Νικολόπουλου

«Και τι δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα για τους λόγους της απόφασής μου να αποχωρήσω από την κυβέρνηση…

Απέναντι στην δική μου, ξεκάθαρη και με σαφή πολιτικά κίνητρα επιχειρηματολογία, ένας «ποταμός» παραπολιτικής αερολογίας και συνωμοσιολογίας.

Τα αντιπαρέρχομαι όλα, γιατί δεν με πτοούν, δεν με αφορούν, δεν με σκιάζουν.
Τα περίμενα, άλλωστε…
Εξάλλου όποιος έχει να μου καταλογίσει την παραμικρή παρανομία εάν δεν το πράξει τώρα ή είναι συνεργός μου ή αποδεικνύεται απλά ένας λασπολόγος ή εκβιαστής….
Όσο για τον φίλο μου, κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα, αναρωτήθηκε: «πέραν της ιατρικής εξέτασης, τι άλλη εξήγηση μπορεί να έχει η παραίτησή μου;», έχω απλά να πω ότι:
Την απάντηση στο ερώτημα «τρελός ή παλικάρι» θα την δώσει μόνο ο λαός και η ιστορία.
Είμαι βέβαιος πάντως ότι αυτού του είδους την…. «πολιτική επιχειρηματολογία» που αναπτύσσει εις βάρος μου δεν επικροτεί, ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε οι άλλοι δύο πολιτικοί Αρχηγοί, που στηρίζουν την κυβέρνηση που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Προς το παρόν, ας μου επιτρέψουν άπαντες να ασχοληθώ με τα πολύ σοβαρά και δύσκολα.
Και αυτά δεν είναι άλλα από την ανάγκη, αυτή η τρικομματική κυβέρνηση να επαληθεύσει τις εξαγγελίες της και να δικαιώσει τις ελπίδες του λαού.

Θα παρότρυνα και όλους τους άλλους να ασχοληθούν με αυτά που έχουν να κάνουν με την επιβίωση του μέσου Έλληνα, αλλά αυτό δεν μπορώ και να το επιβάλλω…»




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ορε νικολακη τι τα θες τι τα γυρευεις αφου τα εηξερες ολα αυτα απο το μπαταρησμενο το 93 δεν το εζησες αφου ηξερες για τοτε ο σιμακος μην ξεχναμε τον μπαμπα και δεν αφησε δεξιο λαικο ρουθουνι στην ευβια στην 10ετια του 80 και μεσα 90 και ο γιος το παιζει εθνικαρα στην νδ ορε νικο ξερουμε πιος εισαι και εγω ξερω γιατι την κοπανησες και μαληστα με ψυλα το κεφαλι βαιβαι αεγω εφυγα τελιως απο το κομα εσυ μενεις λιγα τα ψωμιασου θα σε διαγραψουν συντομα ερχονται εξεληξεις και το ξερεις θα ρηξει καργα λασπη το συστημα μεχρι να σετσαντισουν καργα να μηλησεις αγρια και τα λαδοτιρια μετα θα σεδιαγραψουν λες και το κομα το φεραν οι λαδομενοι απο τον μπαμπατους η την ζημεν μιζεν αφου ξερεις ορε νικο οτι δεν ελενχει η λαικη δεξια το κομα εχει ομως αρκετους εκλεγμενους που θα αντιδρασουν το ξερεις ορε νικο ξερεις τις παλιες μυστικες συναντισεις στην μουρουζει καθηγιτων και κομανετσι οπως ξερει και ο μητσοτακης ξερεις τα παλια μυστικα συμβουλια ξερεις επισεις νικολακη οτι το 93 δεν ηταν αιτια το μακαιδονικο αλλα το κοκαλο το ζημενακι και ολοι εκεινοι που θελαν το ζεστο χρημα αφου ξερεις πολα αντε κελαιδα λιγο να ελθει το κομα στα χερια των λαικων δεξιων ναυσηχασουμε απο τις αλλεπαληλες προδωσιες ορησμενον πολητικων βαρβαρων και αφηρματων το ξερεις οτι την μηρα τις διαγραφεις δεν την γλυτονεις με τιποτα και για τιποτακωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]