Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρόπαλα και μίσος από τους λαθρέποικους κατά των Ελλήνων


Ρατσιστικό ντελίριο Ανταρσία, συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και λαθραίων εισβολέων εναντίον Νικαιωτών. Ντροπή σε όποιον έδωσε άδεια

Η Νίκαια, η πόλη των μικρασιατών την οποία δημιούργησαν από το απόλυτο μηδέν όσοι επέζησαν από της σφαγές των κεμαλικών ισλαμιστών στην Μικρά Ασία, κατάντησε μια πόλη που κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνος ή χωρίς αυτοκίνητο μετά την δύση του ηλίου, φοβούμενος την ζωή του.
Μια εργατούπολη η οποία έζησε κυρίως από την οικοδομική δραστηριότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό και από την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, είτε του Περάματος, είτε του Σκαραμαγκά -Ελευσίνας.

Και οι δύο αυτές οικονομικές διέξοδοι δεν υπάρχουν πλέον με αποτέλεσμα όχι μόνο η Νίκαια, αλλά και το Πέραμα, το Κερατσίνι, η Αμφιάλη, τα Ταμπούρια και άλλες πολλές συνοικίες με εκατοντάδες χιλιάδων κατοίκους να μαστίζονται από την απόλυτη ανεργία.
Σ΄ αυτή την απόλυτη ανεργία ήρθαν, ιδίως βοηθούμενοι και στηριζόμενοι από τις δημαρχιακές αρχές των τελευταίων 8 ετών, ατελείωτες ορδές από λαθραίους μετανάστες, και ξαφνικά άρχισαν να αποκτούν τα μαγαζιά των ταλαίπωρων Νικαιωτών, αλλά και να προβαίνουν σε αγορές σπιτιών. Που βρήκαν τα χρήματα για όλα αυτά;
Γνωρίζουμε ανθρώπους πακιστανικής προέλευσης οι οποίοι αγόρασαν το τρίτο τους σπίτι, όταν οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα κοινόχρηστα με αποτέλεσμα για δεύτερο χρόνο πάρα πολλές πολυκατοικίες να μην χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο για θέρμανση, και να κόψουν ένα σωρό άλλα έξοδα, πολλοί άρχισαν να στερούνται και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σ΄αυτή τη ταλαίπωρη πόλη λοιπόν γνωρίσαμε χτές μια κατάσταση ρατσιστικής τρομοκράτησης των Ελλήνων κατοίκων της. Στίφη λαθραίων επικοιστών κυρίως Πακιστανών, μαζί με ανθρώπους χωρίς εθνική ταυτότητα από διάφορες αριστερές ρόζ συνιστώσες, ανέμειξαν τις οσμές των αβάπτιστων μαζί με τις οσμές αυτών που αρνήθηκαν το βάπτισμά τους, και οπλισμένοι με ρόπαλα περιφέρονται στα στενά της Νίκαιας αλλαλάζοντας όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο σύλληψης και σφαγής χριστιανών ή του Καντάφι.
Περνούσαν από άσχετα στενά της Νίκαιας ως προς την πρώτη τους απόφαση να κινηθούν προς το γραφείο της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα κινήθηκαν σε διαδρομές εντελώς αντίθετες προσπαθώντας να πλησιάσουν το αστυνομικό τμήμα Νικαίας, τον μοναδικό φορέα που κρατάει ακόμη ζωντανούς τους Έλληνες κατοίκους.
Περνούσαν λοιπόν από τα στενά όλοι οπλισμένοι με ρόπαλα, προηγήθηκαν οι κάμερες που είχαν μαζί τους, ακολούθησε ένα μεγάλο τμήμα των λαθραίων εποίκων, όλοι οπλισμένοι κοιτώντας τους κατοίκους απ΄ όπου περνούσαν με ένα αδιαμφισβήτητο μίσος που δεν μπορούσαν να κρύψουν.
Ακολουθούσαν οι εγκέφαλοι οι οποίοι είχαν μια περίεργη σιγουριά και δεν έδειχναν να ανησυχούν για τίποτα, και οι περικλείοντες αυτούς όλοι οπλισμένοι φανερά με ρόπαλα και κράνη.

Ημέρα Πέμπτη, εργάσιμη, έκλειναν δρόμοι, αναγκάστηκαν άνθρωποι να κλείσουν τα μαγαζιά τους, να κλείσουν τους Ναούς, ήδη Ναοί όπως του Αγίου Νικολάου είχαν δεχτεί καταστροφές, σκίσιμο της ελληνικής σημαίας από τον ιστό, γράψιμο ισλαμικών και ανθελληνικών συνθημάτων στους τοίχους του Ναού σε προηγούμενη "ειρηνική" πολυ-πάρα πολυ πολιτισμική εκδήλωση αγάπης!

Ποιός δίνει την άδεια από την πολιτεία για την τέλεση αυτών των ρατσιστικών συγκεντρώσεων; Στην Θεσ/νίκη ο δήμαρχος Μπουτάρης απαγόρευσε για πρώτη φορά στην ιστορία στους Ποντίους να εορτάσουν την μνήμη της γενοκτονίας στην παλατεία Αριστοτέλους, εδώ γιατί ο δήμαρχος δίνει άδεια συγκεντρώσεως σε ένα πλήθος που μαζεύτηκε από ολόκληρη την Ελλάδα, και ιδίως από την Αθήνα, και τα βόρεια και ανατολικά προάστιά της;
Και όπως μάθαμε από τους ιδίους θα συναντηθούν την επομένη Παρασκευή στο Δημαρχείο!!

Γιατί να ανεχτούμε σαν Έλληνες μια συγκέντρωση που ως στόχο υποτίθεται ότι έχει να φύγει ελληνικό πολιτικό κόμμα το οποίο βρίσκεται στην βουλή; Για οποιοδήποτε ελληνικό πολιτικό κόμμα έβλεπες Πακιστανούς με ρόπαλα να ζητούν αλλαλάζοντας να φύγει δεν μπορούσες να το δεχτείς σαν Έλληνας.

Και πρέπει να γνωρίζουμε ότι η Νίκαια και οι ευρύτερες περιοχές είχαν πάντα "αριστερούς" ψηφοφόρους! Είδα ανθρώπους που γνωρίζω ότι είναι αριστεροί (ΚΚΕ), να μην μπορούν να πιστέψουν πως καταντήσαμε την Ελλάδα. Γιατί άλλο τι λένε οι ηγεσίες τους και άλλο τι ζει ο άνεργος, πεινασμένος, διωκόμενος από την πόλη του αριστερός πολίτης.

Με ποιό δικαίωμα περιφέρεται όλος αυτός ο ανάμεικτος συρφετός στα άγια χώματα των Μικρασιατών με ρόπαλα και απειλές εναντίον πάντων και κτυπάει φιλάθλους ελληνικών ομάδων;
Γιατί στην Νίκαια πρέπει να ζήσουμε με τον νόμο της Σαρία όπως στην φωτογραφία;
Πού είναι οι ευαίσθητοι οργανισμοί που υποτίθεται προστατεύουν την σωματεμπορία, την εργασία των βρεφών, την ισότητα των γυναικών, την ασφάλεια των παιδιών από βασανισμούς, τις βιασμένες και βασανισμένες γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως φύλλου, τα θύματα κλοπών και βασανισμού, το σφάξιμο των οικιακών σκύλων μας, τους νεκρούς και σφαγμένους συμπολίτες μας;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατί δεν γράφετε τίποτα για τα μισάνθρωπα αίσχη που επιχειρούν οι λεγόμενοι χρυσαυγίτες; Είναι κόμμα αυτό το συνοθύλευμα των ψυχοπαθών που απειλεί και δέρνει ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι ή λαθρομετανάστες; Είναι τραγική η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία... Εάν δεν μπορείτε να βοηθήσετε την λογική κρίση και σκέψη, τουλάχιστον μήν την εμποδίζετε. Υπάρχει και η σιωπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιος πρεπει να αντισταθη .
      Και η Χ.Α δεν εχει σκοτωσει κανενα πουστη . Αντιθετως οι αριστεροι με τους αδελφους τους λαθρεποικους , σκοτωνουν και σφαζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ .
      Ειτε το θελετε ειτε οχι , ΟΛΟΙ εσεις που καταστρεψατε την Πατριδα , θα τιμωρηθητε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .
      Οι Ελληνες , οσο και να τους παραμυθιασαν οι αμπελοφιλοσοφιες σας ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και αυτος ειναι ο λογος που εβαλαν την Χ.Α στην φιδοφωλια σας .
      Την κοινωνια ΕΣΕΙΣ με τους λαθρεποικους σφακτες την καταντισατε σε αυτα τα χαλια .
      Το ποταμι δεν γυριζει πισω .
      Δεν ειμαι οπαδος ΚΑΝΕΝΟΣ παρα μονο της ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ και οποιος την κραταει ψηλα , τον στηριζω .
      Με τα κωλοπανα των ανθελληνικων ματριων , σκουπιζω τον κωλο της γατας μου .

      Διαγραφή
  2. Φίλε, πρώτον πρόκειται για αναδημοσίευση και δεύτερον πρόκειται για ενυπόγραφη επιστολή (διάβασα το όνομα στην πρωτότυπη δημοσίευση). Τρίτον, οι καταγγελίες για ξυλοδαρμούς από την Χρυσή Αυγή γίνονται από συγκεκριμένους χώρους και πέραν των καταγγελιών δεν έχει αναφερθεί επισήμως κάτι τέτοιο. Εσύ προτιμάς και προτείνεις την σιωπή στο ιστολόγιο αυτό! Παράδοξο πράγμα στην δημοκρατία. Να σωπαίνει κάποιος επειδή διαφωνείς μαζί του! Με συγχωρείς Κωνσταντίνε που απαντώ, αλλά όλοι οι αναγνώστες έχουν άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]