Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κλίντον απειλεί ευθέως Κίνα και Ρωσία


Ή την πείραξε το κέρατο και βγάζει τώρα τα απωθημένα της ή υπάρχει σαφές σχέδιο του οποίου το χρονοδιάγραμμα απαιτεί ακρίβεια για να μην αποτύχει και η "κυρία" απειλεί για να εξασφαλίσει την επιτυχία αυτού του σχεδίου

Η εκπρόσωπος των βαμπίρ του πλανήτη, το νοσηρό μυαλό που στηρίζει την συντριβή του ανθρωπισμού σε όποια χώρα μπορεί, φαίνεται ότι έχασε τα λογικά της αφού πριν από λίγο προχώρησε σε ανοιχτή απειλή εναντίον Ρωσίας και Κίνας!

“Μόσχα και Πεκίνο θα πληρώσουν ακριβά την στήριξη που παρέχουν στην Συρία” δήλωσε και οι κραδασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει…

Η απειλή της Κλίντον ήταν ξεκάθαρη αφού τόνισε ότι Ρωσία και Κίνα θα τιμωρηθούν για την επιμονή τους στο πρόσωπο του Άσαντ!

Η δήλωση έγινε πριν από λίγο στο συνέδριο των “φίλων της Συρίας” που γίνεται στο Παρίσι και συμμετέχουν περισσότερα απο 100 κράτη.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα εκτός από την επικράτηση του σκότους όπου βάζει το χεράκι της η κυρία (από την Βοσνία στην Συρία κ.λ.π.) που οφείλεται η θηριωδία του αγαπημένου της παιδιού, του ΓΑΠ, σε βάρος της ίδιας τους της χώρας.

Μιλάμε για παράφρονες…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αν επανεκλέγει ο Ομπάμα, η Κλίντον θα πάρει πόδι από το αμερικάνικο ΥΠΕΞ και οργανώνει την συνέχεια της καριέρας της εκτός της επόμενης κυβέρνησης στις ΗΠΑ. Προφανώς οι προσταγές των αφεντικών της της επιβάλουν να ναρκοθετήσει την πορεία του Ομπάμα πριμοδοτώντας τις θέσεις του υποψηφίου των συντηρητικών. Δεν είναι πρώτη φορά: Όταν ο Ομπάμα έλειπε σε περιοδεία στην Λατινική Αμερική οργάνωσε (με την εκπρόσωπο των ΗΠΑ στον ΟΗΕ) ένα ψήφισμα εξπρές για την Λιβύη και την ίδια μέρα ο Σαρκοζί άρχισε τους βομβαρδισμούς.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι ο Ομπάμα είναι υπεράνω προσταγών από αφεντικά!!! Δεν γνωρίζω αν το έμαθες, αλλά ήδη έχει νομοθετηθεί το τσιπάρισμα των Αμερικανών Πολιτών. Στη ζούλα πέρασε κι αυτό???
      Φαίνεται επίσης, πως δεν πήρε χαμπάρι ο μαυρούλης, τι τζόβενο (το Γιωργάκη) μας έστειλε στην Ελλάδα. Δηλ. στη ζούλα μας τον έστειλε κι αυτόν το κέρατο.
      Σε ένα μπορούμε να συμφωνήσουμε. Ότι στον κόσμο που ζούμε, μόνον δύο είναι απείρου μεγέθους... (σύμφωνα με το Αϊνστάϊν).
      ΚΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι στο μυαλό του Ομπάμα για να ξέρω τι σκέπτεται και τι σκοπεύει να κάνει. Το ότι είναι όμως ο Ομπάμα και η Κλίντον στην ίδια κυβέρνηση και στο ίδιο κόμμα δεν σημαίνει ότι ταυτίζονται οι απόψεις τους και οι φιλοδοξίες τους. Ο λόγος που το σχολιάζω είναι ότι οι πράξεις τους έχουν (μικρότερες ή μεγαλύτερες) συνέπειες για μας.
      Σ.

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]