Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Είμαστε η πιο ευλογημένη γενιά!»


Συζητώντας για την Πόλη και τη νέα ζωή που θα ακολουθήσει, την θεϊκή λιακάδα του γέροντα Παΐσιου, είπε σύγχρονος ασκητής «όλα αυτά που λέτε είναι κόκκος στην άμμο!»

«Δηλαδή πάτερ;» τον ρωτήσαμε.
«Εάν είχατε την δυνατότητα να καταλάβετε πόσο ευλογημένη θα γίνει η ζωή σας μετά τα γεγονότα και πόσο όμορφη θα είναι η ζωή ειδικά στην Πόλη, όλα αυτά που περνάτε τώρα θα σας φαίνονταν ασήμαντα και άξια να τα περάσετε προκειμένου να βιώσετε αργότερα αυτό το θαύμα! Είμαστε η πιο ευλογημένη γενιά - πρέπει να το καταλάβετε! Κανείς να μην το βάλει κάτω - όλα θα περάσουν και θα φτάσουμε στο θαύμα... » απάντησε.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Λόγια που μας θυμίζουν να πάψουμε να έχουμε το κεφάλι σκυφτό. Σε λίγο θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε φτωχό κράτος παρά τα τόσα ορυκτά μας και το μηδαμινό χρέος σε σχέση με άλλες χώρες που τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά! Τα λόγια του Γέροντα Παΐσιου δεν είναι τυχαία και η ώρα τους θα έρθει. Μόνο να μη χάσουμε την πίστη μας και τις αξίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε το πότε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καιτο 1453 περιμενανε μεσα στην αγια σοφια να κατεβει ο αρχαγγελος και το 1922 στη σμυρνη συνοστιζονταν και αλλα πολλα εις τους αιωνες των αιωνων αμην,και ακομα δεν ηρθε κανεις και εχουνε γινει πολλες γενοκτονιες στην ελλαδα.λυπαμαι αλλα νομιζω οτι μας λενε ψεμματα.καλη τυχη σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]