Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκεσέμια, το κοπάδι ξεστράτησε...


Πολιτικές εκπομπές για να γελάει και ο κάθε πικραμένος. Οχι ο αυστηρά υπηρεσιακός πρωθυπουργός, αυτός γράφεται με δύο μμ και στο κάτω κάτω μόνο πικραμένος δεν πρέπει να είναι με τέτοια καριέρα! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διετέλεσε και σύμβουλος του Μητσοτάκη (μπρρρρρ!).

Πικραμένοι είμαστε όλοι οι Ελληνες που παρ' όλα τα προβλήματα επιβίωσης, θέλουμε να ακούσουμε και μια διαφορετική φωνή που υπόσχεται ότι θα στηρίξει την κοινωνία, τους πικραμένους Ελληνες (με ένα μ) και θα κάνει αναδιανομή των δυσβάσταχτων βαρών της χώρας και του πλούτου με σκοπό μεγαλύτερη κοινωνική δικαιοσύνη. Να μην τα πληρώνουν όλα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που στην καλύτερη περίπτωση απέκτησαν ένα σπιτάκι με δάνειο και το πληρώνουν τόσο όσο θέλει για να χορτάσει ο... Ασ' το, δε θα το πω. Τον έχω φάει τον άνθρωπο, λίγα κιλάκια έχει παραπάνω, αλλά απ' όταν έμαθα ότι έχει την ίδια διαιτολόγο με τον Πάγκαλο, ησύχασα! Δεν μας αφήνουν λοιπόν να ακούσουμε τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλες τις πολιτικές εκπομπές, αν παρακολουθούσε κάποιος από άλλη χώρα, θα νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυβέρνηση που έφτασε τη χώρα στον γκρεμό και όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων αρκετών παρουσιαστών, η αντιπολίτευση. Ολοι εναντίον ενός.

Αφήστε τους ανθρώπους να πουν την άποψή τους και στην τελική ας κριθούν στην πράξη. Τους υπόλοιπους τους είδαμε τόσα χρόνια. Αλλά την αλαζονεία δεν την αφήνουν, τους έχει γίνει δεύτερος εαυτός, να μην πω πρώτος.

Η Αννα Νταράλα, όταν τόλμησε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι θα τεθούν όλα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, του είπε με ειρωνία «σε ροτόντα ή σε τετράγωνο τραπέζι θα τα πείτε;». Αχ, γελάσαμε. Οι περισσότεροι Ελληνες ένα τραπεζάκι έχουμε στο σπίτι που χωράει και σαλάτα μερικές φορές, όχι όλες. Οι πασόκοι σε ροτόντα έβαλαν τις υπογραφές του μνημόσυνου; Συγγνώμη, του μνημόνιου ήθελα να πω...

Και ο Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ έλεγε με εμφατική αλαζονεία ότι το μόνο κόμμα που είναι σοβαρό και μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο είναι το δικό του! Τους έχουν εγχύσει πράσινο παχύρρευστο υγρό στον εγκέφαλο; Δεν μπορώ να καταλάβω, τα πιστεύουν αυτά που λένε; Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Ελληνα, που όμως μίλησε με την ψήφο του.

Και της ΝΔ και του Κουβέλη και της Παπαρήγα οι εκπρόσωποι κάνουν λυσσαλέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά όσο και να φωνάζουν αυτοί οι δύο πρώην δικομματικοί που πήγαν στο μνημόσυνο και υπέγραψαν το μνημόνιο ότι πρέπει να τηρηθεί γιατί θέλουν να μας σώσουν, δυστυχώς δεν μπορούν να πείσουν εύκολα. Τους βαραίνει το παρελθόν...Και η ΝΔ καλύτερη από τον Καρατζαφέρη έγινε στην κυβίστηση και στην ανακυβίστηση. Από τα πολλά μπες βγες το κόμμα έχει αρχίσει να μπάζει...

Αλλά τα γκεσέμια (δεν το λέω εγώ, ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ το απηύθυνε στον Οικονομέα, όταν τον κατηγόρησε για αλαζονεία) δεν έχουν καταλάβει ότι το κοπάδι δεν ακολουθεί πια. Ξεστράτησε...

Αλήθεια, κάποιοι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους της Αθήνας ή είναι σπίτι – δουλειά, άντε και κανένα ελιτίστικο εστιατόριο, όπου τρώνε τούρτα καπνιστού σολομού (βάζουν και κεράκι πάνω όταν έχουν γενέθλια;) και χοιρινό φιλέτο μενταγιόν με προσούτο και σαφράν (καλά, αυτοί τρώνε και μενταγιόν; Τώρα κατάλαβα πού πάνε τα λεφτά!).

Τέλος πάντων, για ένα μήνα θα έχουμε Πικραμμένο πρωθυπουργό, μετά δεν ξέρω, ξεσαμάρωτο, Σαμαρωμένο, Καμμένο, μεθυσμένο από τα Τσίπρα, χορτασμένο που όμως είναι αχόρταγος, Κουνέλη πατέ με γέμιση σταφύλι και δαμάσκηνο; Η κάλπη θα δείξει. Ας είναι για το καλό του πικραμένου Ελληνα...

Από seleo μονταζ Γρέκι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Επειδη κανεις δεν μπορει να κυβερνηση , κατα πρωτον , και δευτερον , δεν θελει , η επομενη μερα θα βασταξη μερικους μηνες .

    Γρηγορειτε , αρκετα με δαυτους . Τρεχουν οι εφιαλτες απο στανη σε στανη τρομοκρατημενοι , διοτι δεν ειναι σιγουροι πλεον οτι τα αφεντικα τους θα τα καταφερουν .
    και για να αποφυγουν την τιμωρια του Εθνους , μας οδηγουν σε εμφυλιο .
    Αριστεροι ανθελληνες και αθεοι εναντιον ψευτοπατριωτων και προσκυνημενων , με συμμαχους ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ τους τοκογλυφους .Οποιος και να επικρατηση , οι τοκογλυφοι δεν θα χασουν .

    Και στην μεση , μονος του ο Ελληνας .
    ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    Μην παραπονιεστε . Εμεις ακομη τους κραταμε στην εξουσια και συνεχιζουν την καταστροφη .
    ΔΙΚΑΙΑ ανεβηκαμε στον ΣΤΑΥΡΟ του μαρτυριου .Αφησαμε τους ελεηνους να ατιμασουν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της Πατριδος μας .
    Υβρις μεγαλη !
    Καλη δυναμη και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]