Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

6η Μαΐου 2012. Το τέλος της κατοχής ή η συνέχισή της;

Γράφει ο Σπάρτακος

Δυό χρόνια τώρα, οι πολίτες αυτής την όμορφης Πατρίδας, ζούμε σε μιά ημιληθαργική κατάσταση. Η σκέψη μας ακροβατεί… μεταξύ του απευκταίου και του ζόφου. Του ηθελημένου τερματισμού της ΖΩΗΣ (Δώρον Θείον) ή του ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ σε μιά χαμοζωή μαύρη, άπρεπη, μίζερη, άδικη και μελαγχολική. Σε μιά ζωή, ξεφτιλισμένη.

Κάποιοι εξ ημών, οι πιό αισιόδοξοι, οι πιό ευρηματικοί, οι πιό ανήσυχοι, οι πιο μακρόθυμοι και οι πιό ανεκτικοί, αναπτύσσοντας μηχανισμούς αμύνης του ΕΓΩ, καταφεύγουμε στην ΜΕΤΑΘΕΣΗ. Αυτό δηλαδή που μας ταλανίζει, αυτό που μας αποκαρδιώνει, αυτό που σκοτεινιάζει το θυμικό μας, το ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ. Το πετάμε ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ, απ’την καμπούρα μας και την ψυχή μας.

Το ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ στο χρόνο και στο χώρο-διάστημα. Προσπαθώντας να καθησυχάσουμε, πολεμάμε να πείσουμε εαυτούς και αλλήλους, για τον χρόνο. Πως ”Ελα μωρέ, έχουμε ακόμη λίπος για κάψιμο. Ας περιορίσουμε τα περιττά και θα τα βολέψουμε. Κρίση είναι, θα περάσει . Είναι θέμα χρόνου”.

Το ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ στο χώρο-διάστημα. Μιλάμε για Αργεντινές, για Ουγγαρίες, γιa Τουρκίες και Ρωσίες. Λες κι έτσι τα πράγματα θα γίνουν πιό ανώδυνα, πιό μπορετά. Παραλείποντας ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ να δούμε τις διαφορές του Έλληνα,
από τον Ρώσο (δεκαετίες μιζέριας), τον Τούρκο (κισμέτ), τον Ούγγρο (δορυφορικός
πολίτης, της τέως υπερδύναμης) και τον Αργεντίνο (πανσπερμία, φυλών, ηθών και
εθίμων, θρησκειών, προλήψεων και παραδόσεων).

ΜΕΤΑΘΕΣΗ, λοιπόν. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ανάσα, ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ανακούφιση.
ΦΥΓΗ, απ’ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Και αρνιόμαστε να δούμε, αρνιόμαστε να αντιμετωπίσουμε την Α-ΛΗΘΕΙΑ.

- Αρνιόμαστε να αποδεχτούμε, πως ενώ ”λεφτά υπάρχουν”, η ανεργία χτυπάει κόκκινο.

- Αρνιόμαστε να αντιδράσουμε, για τις περικοπές μισθών και συντάξεων.

- Αποδεχόμαστε ως πειθήνιοι αμνοί, τις περικοπές που αφορούν την ΥΓΕΙΑ μας.

- Αρνιόμαστε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, πως δεν ζητούμε ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, αλλά την ανταπόδοση των πολυετών εισφορών μας, ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ.

- Αποδεχόμαστε το IMPERIUΜ των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ, καθισμένοι στον καναπέ, κι αγανακτούντες τάχα, με τα χημικά, τα δακρυγόνα και τους ανηλεείς ξυλοδαρμούς.

- Πληρώνουμε ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ χαράτσια, που επινοούν μαθητευόμενοι μάγοι, φασιστικής (επιεικώς) νοοτροπίας.

- Χασκογελάμε χαζοχαρούμενα, ακούγοντας λιποβριθείς δικτατορίσκους να μας λένε, ”μαζί τα φάγαμε ”.

- Ανεχόμαστε την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ μας, από φανφαρόνους ατάλαντους δημαγωγίσκους, που δύο χρόνια τραγούδαγαν ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ, από τα ηχεία των Ζαππείων (Ι,ΙΙ,ΙΙΙ, IV,V κ.λ.π.) και ξαφνικά το γύρισαν, στο ”Γεννήθηκα για την καταστροφή”.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Εδώ που φθάσαμε, είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Μας βάζουν διλήμματα ΓΕΛΟΙΑ.
Ή επιλέγουμε το ΧΑΟΣ και την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ή ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, για να μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις…!

Αλήθεια: Για ποιους μισθούς και για ποιές συντάξεις μας μιλάνε;

Και; Πόσο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση, αν δεν επιλέξουμε την ΣΚΥΦΤΗ πολιτική τους;
Αν δεν επιλέξουμε την ΥΠΟΤΑΓΗ, σε μία Γερμανία που πλουτίζει απ’ τους τόκους των δανείων μας;
Αν δεν υποταγούμε στο ξεπούλημα μπιτ-παρά, της όποιας περιουσίας μας, σε Τραπεζίτες, σε Παγκοσμιοποιητές και σε λοιπά γαμψώνυχα, αρπαχτικά όρνεα;

Αλλά το χειρότερο, τ’ αφήνω για το τέλος: Η ό,ποια κινητή και ακίνητη περιουσία μας, είναι το έλασσον. Να πάνε στο διάτανο κι ακόμη παραπέρα. Στα μπομπόλια μας. Μπορούμε να επιβιώσουμε και χωρίς αυτά.

Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΝ, το ΜΕΙΖΟΝ, ο ποθητός τους ΣΤΟΧΟΣ, η αρρωστημένη τους ΛΑΧΤΑΡΑ, είναι να συντρίψουν, να κάψουν, να διαλύσουν, την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. Με ότι αυτός ο όρος, περιέχει. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

Γιατί είμαστε, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και το πιό ΚΡΙΣΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΜΑ.

Στα όνειρά τους αυτά, βρήκαν ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ συμπαραστάτες. Τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.
Τους, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά. Νιώσαμε στο καθαρό μας μέτωπο, το προδοτικό τους φιλί. Ζούμε, την απεγνωσμένη τους προσπάθεια, να ”βγάλουν” την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό τους και την ανασφάλειά τους. Βλέπουμε, το ΔΡΑΜΑ που βιώνουν, ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ τους χειρισμούς.

Είκοσι μέρες μείνανε. Είκοσι μέρες που μας χωρίζουν, από την ΥΠΟΤΑΓΗ και το ΟΝΕΙΔΟΣ ή από την ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Χωρίς ψωμί, μπορούμε να ζήσουμε.
Χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, προτιμούμε να πεθάνουμε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ένας πολίτης που "σμιλεύει" την ακροτελεύτια παράγραφο στο χαρτί είναι ΕΚΛΕΚΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά υπάρχει Ελληνικό DNA στους κατοικούντες την Αγια αυτή Χώρα?
    Δυστυχώς ο Έλληνας ευρίσκεται σε κατάσταση καταπληξίας !!!
    Έχει επιτύχει απόλυτα το δόγμα του ΣΟΚ
    Χρόνια τώρα οι κυβερνώντες διεθνείς τοκογλύφοι με τα αισχρά τσιράκια τους που παριστάνουν τις κυβερνήσεις μας, καταστρέφουν συστηματικά ότι το Ελληνικό, σε όλους τους τομείς και κυρίως τον εγκέφαλο του Έλληνα που τον έκαναν ένα άβουλο και δουλικό αντικείμενο....
    Είναι ώρα να ξυπνήσουμε επίτέλους.Τέλος στη μοιρολατρεία που μας διακατέχει.
    Πρέπει να επανεργοποιηθεί το DNA /Ιχώρ που ευρίσκεται μέσα μας και να αγωνισθούμε επίτέλους για την ίδια αυτή υπαρξή μας.
    Μας καταστρέφουν καθημερινά.
    Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ακόμη αυτά τα αισχρά υποκείμενα....
    Τελευταία ευκαιρία μας είναι οι εκλογές αυτές.
    Όλοι μας να ενωθούμε, να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά. Δεδομένου του ότι ακόμη δεν μπορούν να συνενωθούν οι αντιμνημονιακοί,ας ψηφίσουμε κάποιο αντιμνημονιακό κόμμα ώστε να έλθει πρώτο στις εκλογές.
    Πρότασή μου αυτή την στιγμή είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Πιθανά πολλοί δεν θα συμφωνούν με την επιλογή αυτή, αλλά το βασικό είναι να φύγουν δια παντός από τον σβέρκο μας οι αισχροί προδότες που καθημερινά μας καταστρέφουν- σκεφθείτε να αποκτήσουν πάλι πλειοψηφία...
    Αφού έχουν ξεκουμπιστεί οριστικά, μετά διορθώνουμε τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύση είναι στο χέρι μας καμία ψήφο σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας σε όσους μας διώξανε απο τις δουλειές μας σε όσους κατέστρεψαν τα σχέδια μας για το μέλλον καμία ψήφο σε όσους είναι ηθικοί αυτουργοί για αυτοκτονίες και σε όσους θέλουν να μας γενοκτωνισουν. Εάν μετά τις εκλογές ξανά βγουν τα ίδια 3 συνυπευθυνα κόμματα τότε καλύτερα ο έλληνας να κόψει τον λαιμό και τον δικό του και των παιδιών του με ένα ξυράφι λιγότερο θα υποφέρει απο όσα μας σχεδιάζουν.

    Άμα είσαι πατριώτης και αγαπάς την πατρίδα και τα παιδια σου μαύρο σε αυτούς που μας κατάντησαν έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΔΗ.ΣΥ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟΧΗ = ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ακόμα πιο σκληρά και γενοκτωνικά μέτρα η συμμετοχή είναι ευθύνη μεγάλη σ αυτές τις εκλογές και η ΑΠΟΧΗ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ σε ότι γίνεται πλέον δεν είναι υπεύθυνοι μόνον οι πολιτικοί αλλά πρώτα απο όλα ο καθένας απο εμάς .

    Οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα είμαστε εμείς και δεν θα μας πει κανένας κουστουμαρισμενος και καμία με ταγιερ μέσα απο την άνεση του πλούτου τους πως θα κάνουμε κουράγιο και θυσίες για να πετύχει το προγράμμα "διάσωσης" που έχει για την Ελλάδα το εάν θα κάνουμε θυσίες και πως θα τις κάνουμε το αποφασίζουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καμενο δυνατα και γερα να τους πεθανουμε κωννος αγραφιωτης αυτο τους ενοχλει και δεν τον θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]