Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το γαρ πολύ της θλίψεως του Βενιζέλου γεννά παραφροσύνη

Τελικά στην περίπτωση του Βενιζέλου επιβεβαιώνεται: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Είδε κι απόειδε ο κ. Βενιζέλος να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και βρίσκεται μπροστά σε μια τόσο οδυνηρή ήττα. Σε μια τέτοια συντριβή που θα γραφεί στην ιστορία.

Βλέπει τα γκάλοπ και δε μπορεί να τα χωνέψει, ακόμη κι εκείνα που τον δείχνουν ως τον καταλληλότερο να κυβερνήσει. Και η θλίψη αυτή δημιουργεί και παραλογισμούς, όνειρα, ακόμη και σταδιακή διολίσθηση προς την τρέλα.

Μέσα σε μία ημέρα ο Βενιζέλος μας επιβεβαίωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αφού ανακοίνωσε ένα στοχευμένα αστείο κοινωνικό πρόγραμμα, πήγε να μιλήσει στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής.

Και τι είπε λέτε; «Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης». Αυτό είπε και δεν είναι κακό να έχεις φιλοδοξίες και να προσπαθείς να δώσεις θάρρος σε όσους υποστηρικτές σου έμειναν.

Το φοβερό είναι ότι συνέχισε να λέει: «Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία».

Απίστευτη δήλωση από έναν πολιτικό που υποτίθεται ότι σέβεται τη δημοκρατία, την ελεύθερη βούληση των πολιτών. Μόνο με το ΠΑΣΟΚ δε θα έχει ακυβερνησία η χώρα; Μόνο το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την ομαλότητα στη χώρα; Είναι δυνατόν να τα λέει αυτά υποψήφιος πρωθυπουργός εν έτει 2012; Να τα έλεγε τις εποχές της ανωμαλίας να το καταλάβουμε, αλλά τώρα;

Και συνέχισε ακάθεκτος: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι αν γίνουν αυτά που λέμε, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν θα χρειαστούν άλλες οριζόντιες περικοπές, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι απαιτείται πολιτική και δημοσιονομική σταθερότητα και άλλο κοινωνικό κλίμα και αυτό θα γίνει μόνο αν το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα και αν ο πρόεδρός του είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός. Μόνο αυτός είναι ο εγγυητής της δημοκρατίας στη χώρα, όλοι οι άλλοι θα κάνουν κακό στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι έχουμε καταφέρει εντυπωσιακή δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ μιλώντας ξανά για το διακύβευμα των εκλογών είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι λέμε συχνά πως στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όμως αυτό είναι διαδικαστικό, γιατί αν ο λαός επιλέξει το πολιτικό αδιέξοδο δεν υπάρχει εύκολα δυνατότητα επανόρθωσης. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ακόμη ότι αυτό που κάναμε έπρεπε να γίνει με μεγάλο κόστος φθάνοντας στα όρια του αντιπροσωπευτικού συστήματος και τόνισε πως πρέπει να πούμε ότι αυτό που κάναμε, το κάναμε με συγκεκριμένο σχέδιο ανασυγκρότησης.

Κρίμα, γιατί όλοι συμφωνούν ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν λαμπρό μυαλό(!!!). Φαίνεται ότι έχει πάθει εγκεφαλική θολούρα για να λέει κάτι τέτοιο. Τον ακούει ο ελληνικός λαός που ανεξάρτητα απ’ ότι ο ίδιος πιστεύει, έχει και κρίση και μνήμη.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. o βουζαρ'ς ειναι καμμενο χαρτι ή χρησιμοποιημενο κ***χαρτο,και το ξερει οτι ηρθε η ωρα του,αυτη της ανακυκλωσης και παραφροναει,ετσι για να μαθεις ρε παλιοσαπιοκοιλη πως το γλενταμε ολοι εμεις που μας οδηγησες στην αβυσσο με την τολμη της ηλιθιοτητας σου βλαμμενε.

    Ετσι ρε χτυπησου και για τις φοιτητριες στην Θεσσαλονικη που εκβιαζες να σου κατσουν βρωμιαρη για καλυτερους βαθμους παλιοσκουλικο,να σε φανε σου ευχομαι τα αδελφια σου (σκουλικια) απο μεσα προς τα εξω.

    ετοιμασε βαλιτσες θα κανεις παρεα στον μπεμπη τον "Ακη" πολυ συντομα και για τα υποβρυχια και για τα λεφτα του "μπαμπα" που "φυλας" στους λογαριασμους σου στο Ελλαδα και εξω....κοντευουμε χοντρογουρουνο,σχολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε το σαπιοκοιλη εμ μα ςεστηλε στη αβησο και σφυραει κλεφτικα και δεν ξερει τιποτα για τα κλεψημεεικα εμ τα υπογραψε ολα ο νεολακης και στηθηκε στα τεσερα το τουργογλακη εμ ηταν σε ολα τα κυσεα μεσα και δεν αντεδρασε καθολου εμ τον πηδηξε το 4 ραιχ και καθησε ακι δεν αντεδρασε καθολου ο τουρκογλου εμ ο παπαρολογος που αμολαει ολες τις παπαρολογιες του κοσμου και χανεις το μυαλοσου ακι δεν καταλαβενεις τι λεει ο φουσκας το παζει και σωτηρας τωρα να μας σωσει ο δεν ξερω τι εχω απο χρημα ορε φουσκα γιατι δςν μηραζεις τα λευτασου ορε γρουνη στους απεγνοσμενους ελληνες να μην αυτοκτονουν ορε τουρκογλου ειναι και εφηεις απο την τρελα μια τριχα η εξυπναδα του μας εχωσε πιο βαθια και μας εκαψε ολους καμενο να τον καψουμε και αυτην την γρουνα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]