Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η περίπτωση Άκη και το όλον ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Η Ελλάδα είναι στ’ αλήθεια μια παράξενη χώρα.
Μόνο σ’ αυτή την χώρα ένας διωκόμενος για απιστία έναντι του δημοσίου πολιτικός των σοσιαλιστών μπορεί αν το ''παίζει'' πολιτικός κρατούμενος και αγωνιστής και ας είναι τοις πάσι γνωστός ο υπερπολυτελής βίος που διήγε...
Μόνο σ’ αυτή την χώρα πολιτικοί που αποδεδειγμένα χρηματίζονταν από πολυεθνικές εξακολουθούν και γυρνάνε ελεύθεροι, ενώ πολίτες πάνε φυλακή για χρέη της τάξης των 5.000 Ευρώ.
Μόνο σ’ αυτή την χώρα η συγκάλυψη των σκανδάλων των πολιτικών αποτελεί νόμο του Κράτους (Νόμος περί ευθύνης υπουργών).
Μόνο σ’ αυτή την χώρα όποια εξεταστική επιτροπή και αν γίνει καταντάει παρωδία.

Η περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι χαρακτηριστική για το πώς αντιλαμβάνονταν την εξουσία τα δυό μεγάλα κόμματα και ειδικά το ΠΑΣΟΚ.
Ιστορικό στέλεχος του ''κινήματος'' και υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ο ''Άκης '' είναι απ την γενιά των σοσιαλιστών που ήρθαν με τα ζιβάγκο και φύγανε με τα ARMANI.
Όλοι αυτοί οι ''ιδεολόγοι'' της πολιτικής με την άνεση που τους έδιναν τα εκατομμύρια των αποχαυνωμένων ψηφοφόρων, θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Διόριζαν ό,ποιον ήθελαν και υπέγραφαν ό,τι ήθελαν και όποτε κάποιος τους ''ενοχλούσε' 'έβαζαν μπροστά το παραμύθι της κακιάς δεξιάς που διώκει τους λαϊκούς αγωνιστές.
Είναι ακριβώς αυτή η αρρωστημένη αριστερή κυριαρχία που επέτρεψε σε χαρακτηριστικές περιπτώσεις του κοινού ποινικού δικαίου να το παίζουν ''λαϊκοί αγωνιστές''

Τώρα ο ''σύντροφος'' που συνελήφθη στο νεοκλασικό ανάκτορο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δηλώνει μέσα από τις φυλακές πολιτικός κρατούμενος και απειλεί τους πρώην συντρόφους του με αποκαλύψεις.
Είναι δεδομένο ότι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
Συνεδρίαζε πρώτα το Κ.Σ.Υ.Ε.Α. και δεν αποφάσιζε μόνος του ο υπουργός για τα υποβρύχια.
Στο ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την κυβέρνηση Σημίτη.
Είναι –επιτέλους- καιρός να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη, βασικό στέλεχος της οποίας ήταν και ο νυν πρόεδρος του κινήματος.
Είναι καιρός να καταρριφθεί ο αστικός μύθος του εκσυγχρονιστή πρωθυπουργού των ''μεγάλων έργων'' και να αναδειχθεί περίτρανα, τώρα πριν τις εκλογές, ότι η κυβέρνηση Σημίτη ήταν από μόνη της ένα πάρτι διαπλοκής και καταλήστευσης των κόπων του Ελληνικού λαού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. κρατήστε το παρακάτω, θα επαληθευτεί μετά τις εκλογές!
    Όλο το παιχνίδι με τον Άκη παίζεται για να μη συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
    έτσι θα προκύψει ακυβερνησία, αθέτηση των συμφωνιών με τους δανειστές - εταίρους, όπως αρέσκονται να τους λένε και μετά πάπαλα!!!
    ο σώζων ευατόν σωθήτω!!
    ούτε Γουδί μας σώζει, ούτε χούντα ! εμφύλιος άγριος, χειρότερος από 41-49!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ -ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 1994 ΚΑΙ ...ΜΕΤΑ..? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΜΗΝ ...ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΛΗΤΗ ΑΝΔΡΕΑ! ΕΛΕΟΣ.....---ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16 Απριλίου 2012 8:46 μ.μ.
    Αγαπητέ στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Συγκυβέρνηση θέλουν οι δανειστές; θα την έχουν με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ 3ο και 4ο κόμμα, θα τους βόλευε μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ; Τότε να δεις πόσοι θα κάνουν παρέα με τον Άκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντρεας εκτος απο λεφτα, ρεμουλες και γκομενες το χειροτερο που πετυχε ηταν η ηθικη διαφθορα του Ελληνικου λαου και αυτο θα παρει πολλα χρονια να διορθωθει.Εν τω μεταξυ θα το πληρωνουμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΟΧ. ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΦΑΓΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΤΡΕΜΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΟΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΘΕΝ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΦΑΛΙΣΤΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]