Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χρυσοχοΐδης εκθέτει την χώρα και την ΕΥΠ, όμως παραμένει στην θέση του!!!


  • Τεράστιες οι προσωπικές ευθύνες Χρυσοχοΐδη για την άρνηση έλευσης του Πούτιν στο Άγιο Όρος
  • Να παραιτηθεί ως ανίκανος ή να καρατομήσει όσους είναι ανίκανοι
  • Πολιτική σκοπιμότητα, υπηρεσιακή ανικανότητα ή κάτι άλλο;
Τελικά, ο Πούτιν δεν έρχεται στην Ελλάδα…! Και αυτό, για όσους γνωρίζουν, δεν είναι είδηση, αλλά μία φυσιολογική και απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη, αφού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πολιτικός προϊστάμενος (βλ. υπουργός) είναι ο γνωστός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Γιατί δεν έρχεται όμως ο Πούτιν; Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η Ελλάδα δεν μπορεί να του παράσχει ασφάλεια για την διαμονή του, επειδή οι υπάλληλοι (βλ. ΕΥΠ) κάνουν διακοπές!!! Δηλαδή, η ΕΥΠ δεν εργάζεται σε Κυριακές, αργίες και μεγάλες εορτές; Δηλαδή, η χώρα είναι εκτεθειμένη κάθε Σαββατοκύριακο και όποτε έχουμε κάποια περίοδο μεγάλων εορτών;

Προφανώς έχει χαθεί η αίσθηση του μέτρου ή η αίσθηση του γελοίου, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού με αυτή την ανακοίνωση βγαίνουν συμπεράσματα, τα οποία διόλου κολακευτικά δεν είναι για την ίδια την χώρα, την κυβέρνηση και τον κ. Χρυσοχοΐδη. Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είτε ο κ. Χρυσοχοΐδης εμμένει στις περιβόητες συνομιλίες του (βλ. wikileaks) με τον κ. Σπέκχαρντ, όπου απαξίωσε πλήρως την ΕΥΠ και τον εθνικό της ρόλο, είτε όντως η ΕΥΠ είναι ανίκανη να προστατεύσει έναν άνθρωπο και φυσικά την ίδια την χώρα, είτε ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης λειτουργεί αυθαίρετα χωρίς να γνωρίζει τις υποδομές και τις δυνατότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Είναι ανίκανη η ΕΥΠ να προστατεύσει τον Πούτιν; Αυτό το ερώτημα προκύπτει εύλογα μετά από την επίσημη άρνηση της Ελληνικής κυβέρνησης να δεχτεί την είσοδο του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Ελλάδα και την ολιγοήμερη παραμονή του στο Άγιο Όρος…
Δεν μπορεί, άραγε, η ΕΥΠ του κ. Χρυσοχοΐδη να συνεργαστεί με την προσωπική φρουρά του Ρώσου προέδρου και να παράσχει όλα όσα απαιτούνται προκειμένου ο αρχηγός ενός κράτους (της Ρωσίας εν προκειμένω) να μπορέσει ασφαλώς να εισέλθει και να παραμείνει στην χώρα μας; Μπορεί ο κ. Χρυσοχοΐδης να κατανοήσει πως με την συγκεκριμένη του άρνηση ουσιαστικά κλείνει στο περιθώριο την Ελλάδα, αφού ουσιαστικά και επισήμως αποδέχεται πως οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ασφάλειας δεν μπορούν να προστατεύσουν κανένα ηγέτη ξένου κράτους που θα επισκεφθεί την χώρα μας…!!!

Μπορεί να μην είχε διαβάσει το περίφημο Μνημόνιο ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά είναι δυνατόν να μην μπορεί να κατανοήσει πως τέτοιες αποφάσεις – ανακοινώσεις λειτουργούν αρνητικά για την διεθνή εικόνα της Ελλάδας σε επίπεδο ασφαλείας; Κάποιοι ίσως χαμογελώντας αναρωτηθούν πως είναι δυνατόν να «τρώμε» την φτηνή –αλλά και άκρως υποτιμητική για την Ελλάδα και τις Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας- δικαιολογία που προέταξε ο «αδιάβαστος» Χρυσοχοΐδης. Φυσικά είναι εξόφθαλμη η επιλογή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να αρνηθεί την με κάθε θυσία (και εξευτελισμό) είσοδο του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα…

Όμως, με βάση την άρνησή του και την παραδοχή ανικανότητας της ΕΥΠ, μήπως ο Golden Mike θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα στην καρατόμηση όσων υπαλλήλων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών φέρουν την ευθύνη για την ανικανότητα παροχής ομπρέλας προστασίας και στη συνέχεια ο κ. Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να καταθέσει αμετάκλητα την παραίτησή του από την θέση του υπουργού; Επειδή προβάλλεται το επιχείρημα της ανικανότητας, μήπως ό,ποιος είναι ανίκανος θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από ό,ποια θέση αδίκως καταλαμβάνει και θέτει σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια της χώρας, όσο και την εικόνα της στο εξωτερικό;

Πόσο ακόμη πρέπει οι παρόντες πολιτικοί να εκθέσουν τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιηθούν και να αποχωρήσουν; Τι πραγματικά άλλαξε στο χθες και στο σήμερα στην αντίληψη των πολιτικών για τις ευθύνες που έχουν;

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. αγαπητε κωσταντινε λάθος πόρτα χτυπάς τι φταίει ο υπάλληλος όταν ο πρωθυπουργός είναι αυτός που δίνει τις εντολές και όταν λέω πρωθυπουργός δεν εννοώ τον παπαδημο γιατί και αυτός υπαλληλάκος είναι . τα παράπονα σου στην μερκελ λοιπόν . ανιστόρητε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε ο μηχαλακης επεβαιβαιωσε το χαλιτου πιο χαλι ορε ελληνες οτι του ειπε το κλημακιο της θειας ολγα απο την β σοφιας επραξε σιγα μην αφηνα τον πουτιν να δει τον παπα φοβιες εχουν τρομερες τα πρακτορακια μην αλαξει το παιχνηδι και δεν μας τελιωσουν εμας και ο μηχαλακης δεν τελιωσει την αποστολητου και τα σχεδιατους σκεφτητε και ξυπνατε με τι προδωταριο εχουμε να κανουμε οσο φιλε για το αθροσου πολυ καλο η ευπ δεν κοιματε την κοιμιζουν και κατι αλο ο ελενχος εχει περασει πλεον στον αξονα αμερηκανογερμανικοκαι ολιγον γαλια και δεν ελενχεται απο τους ελληνες και οπιος μηλισει στο πειθαρχικο η σε δηκι για προδωσια αλλα αυτη η πουτανα ο κορεντζης του λαου για τι δεν μηλα και δε λει την αλειθια και δεν επαναστατη μεσα στην βουλη μαλον τελιωσε η αποστολητου και αυτου και του καρατζαφερη του κουλοτουμπα παντος οι ελληνηκες μυστικες υπηρεσιες μονο για την ελλαδα δεν δουλευουν για σκεφτητε πως με τον μαικ βγαινουν οι τρομοκρατες πως και για τι παντα ξεραν τα παντα και πιους ελενχομενους και μη τους ελεχομενους δεν τους πιραζουν τους μη τους τελιωνουν την καταλη στηγμη ορε μαικ μεγαλο πρακτορακη εισαι ορε και καταφερνης να ξεγελας τον κοσμακοι και να σε ψηφηζει ορε θαρθει η ωρασου και σε και των αλλων δοσιλογων καιρος φερει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια λενε στα βουνα οι βλαχοι και η εντολη ειναι κανενας στο συνταγμα θα τρωει ξυλο και δακρυγονο κανενας ρωσος η κινεζος επισημος στην ελλαδα και ο μαικ και το παπουτσι εκτελουν κατα γραμα της θειας ολγας τις εντολες μεγαλη παιχτουρα η πουτανητσα και εσυ λαε φαγε το παραμηθυτου κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλει να έρθει ο Πούτιν, θα πάρουν είδηση, νομίζετε; Τζάμπα εκτίθενται οι ανόητοι! Τους παίζει όπως η γάτα το ποντίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν συναναστρέφεσαι τόσα χρόνια το παπανδρέικο συνάφι, Κωνσταντίνε, και έχεις και υπουργική καρέκλα, δεν γίνεται να μη σου αφήσει κάποιο σημάδι ανεξίτηλο. Η θρασύτητα και η αλητεία του ήδη θρασύ και αλήτη Rotten Mike χειροτέρευαν με κάθε τριετία (δεν έχει τετραετίες στην Ελλάδα, τις καταργήσαμε) που του προσφερόταν η ίδια καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους δούλεψε κανονικά ο Πούτιν.
    Όλη η ιστορία ήταν για να αναγκαστούν να βγάλουν τον Εφραίμ έξω.
    Τους έπαιξε κανονικότατα...
    Μάγκας! Όχι αστεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω καταλαβα οτι οι τοκογλυφοι κατακτητες ειπαν στον κοσμο ΟΛΟ , οτι η Ελλας δεν υπαρχει πια . Αυτος ο γεωγραφικος χωρος ειναι ιδιωτικη περιουσια μας και θα ερχεται οποιος εμεις θελουμε .
    Ο Πουτιν πηρε και το μηνυμα , οτι οι ενοπλες δυναμεις και ΟΛΕΣ οι υπηρεσιες της πρωην Ελλαδος , θα χρησιμοποιηθουν εναντιον της χωρας του .
    Δηλαδη αποικια και ΕΠΙΣΗΜΑ η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .
    Και μερικοι ασχολουνται και αναλυουν τον αχυρανθρωπο χρυσοχοϊδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν εχουν κανει την βρωμιά,
    δεν θα την φανε την μπουνιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν Μιχαλάκης ο "Τυχερολς", έγινε Μιχαλάκης ο "Δελφίνος", μετά Μιχαλάκης ο "Αδιάβαστος" και τώρα μας προκύπτει και Μιχαλάκης ο "Άχρηστος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Mr. Goldmanίδης έχει ξεφύγει.Πάει δεν είναι καλά, έχει σαλτάρει. Δεν του βγαίνουν τα νούμερα στη Β´ Αθηνών και κάνει απανωτές ενέργειες/δηλώσεις/γκάφες για να είναι στο προσκήνειο για να τον βγάζει η Στάει, συγγνώμη η Τρέμη ήθελα να πω κάθε βράδυ στο γυαλί. Φαίνεται οι επικοινωνιολόγοι του του είπαν ότι οι δηλώσεις του για τον Jefry και για το μνημόνιο (αδιάβαστος) του έκαναν μεγάλη ζημιά και πρέπει να βγει στο προσκήνιο έστω και αρνητικά. Αυτό δε που φοβάται πιό πολύ είναι η επιστροφή των διαγραμμένων της Β´ και κυρίως τη Μιλένα, τη Βάσω και τη Μαριλίζα γιτί έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες επανεκλογής του. Ιδιαίτερα τη Μιλένα την Αποστολάκη την τρέμει λόγω της σχέσης της με το Βενιζέλο. Τρέμε αδιάβαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τίθεται θέμα αδειών για το προσωπικό. Λαθρομετανάστες θα κυνηγάνε για να τους βάλουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δεν προλαβαίνουν άλλες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 8:16
    Μυριζει προβατιλα το σχολιο σου περι αχυρανθρωπων .
    Νομιζης οτι ενδιαφερει κανενα τι κανουν οι εφιαλτες μεταξυ τους ;
    Κομματιασουν την ,ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και εσυ μας λες αν θα βγη στη Β' ο ταδε η δεν θα βγη ;
    Επειδη σου λεει το διαβολοκουτι οτι ειναι υπουργοι , εσυ νομιζεις οτι ειναι ; Οτι κυβερνουν ;
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ .

    Υ.Γ Μαθε φιλε οτι ουτε μια λεξη δεν λενε απο μονοι τους . Ειναι καθοδηγουμενοι , ολο το 24ωρο .
    Για ριξε μια ματια πισω απο το γυαλι να δεις τι ετοιμαζουν ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]