Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντωνάκη, τζάμπα καίει η λάμπα…

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Καλά, η μαγκιά και το πολιτικό νταηλίκι του Αντώνη του Κομανέτση τρέχει από τα μπατζάκια του!

Αντωνάκη, θυμάσαι που μας έλεγες για εκλογές στις 19 Φλεβάρη; Μετά την έκανες γαργάρα και το γύρισες στο καλαματιανό, «ας μην κοιμόμαστε και με το ημερολόγιο αγκαλιά τώρα»

Εν τω μεταξύ τα πασοκορετάλια στην προσπάθειά τους να περισώσουν ότι σώζεται από το διαλυμένο μαγαζί τους, επιδίδονται με όποιο τρόπο μπορούν στο γνωστότατο σ’ αυτούς ευγενές σπορ του ρουσφετιού και της ρεμούλας, ενώ ο πλαδαρός τραπεζοϋπάλληλος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος, όταν τον ρωτάνε για την ημερομηνία των εκλογών σφυρίζει αδιάφορα!

Ήδη η 6η Μαΐου πήγε περίπατο και απ’ ότι συζητείτε στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής, θα βαρεθούμε να βλέπουμε Παπαδήμιο στο Μαξίμου…

Και το ερώτημα εύλογο Σαμάριε Κομανέτσιε, αφού σε κόφτει για εκλογές και αφού βλέπεις ότι ο Παπαδήμιος το παίζει Γερμανός και την ψάχνει από όλες τις μεριές να τις αναβάλλει, γιατί δεν αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου από την κυβέρνησή του;

Αλλά καθώς φαίνεται ελαχιστότατε, εκτός από το πιστοποιητικό άκρας υποταγής που υπόγραψες στα φανερά και κάτι άλλο ακόμα στα κρυφά πρέπει να έχεις υποσχεθεί ή να έχεις υπογράψει.

Κατά τα άλλα τζάμπα καίει η λάμπα…

Τα περί αυτοδυναμίας γράφτα στο χιόνι! Την παρτίδα κοίτα να σώσεις, γιατί έτσι και πέσει το ποσοστό της ΝΔ κάτω από το Καραμανλικό χαμηλό, βλέπω να σε πετάνε από κανένα παράθυρο… Και διάλεξες και γραφεία σε όροφο, που να πάρει ο διάολος.

Σαμαράς: «Θάνατος δεν είναι μόνο να πεθαίνει κανείς, αλλά και να ζει χωρίς ελπίδα…»

Αντί να θρηνείτε κύριε Σαμαρά για τους ζωντανούς νεκρούς, πείτε μας για την ωρολογιακή βόμβα της νέας περικοπής μισθών και συντάξεων που με την υπογραφή σας προγραμματίσατε να εκραγεί τον Ιούνιο του 2012…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ασε μας ρε Κλιν (πως αιτιολογειται το -υνν ;).

    Ξυπνησες και εσυ !!!!! και καταλαβες τι ειναι το σαμαρι . Απο αχυρα ειναι μεσα και δερμα γαϊδουριου απ' εξω .
    Διαβασε λιγο να δεις τι εγραφες για τον εφιαλτη και θα καταλαβεις οτι μερικοι εχουν παρασυρει ισως εκαντονταδες προβατα στο γαλαζιο σφαγειο και βοηθησαν τα μαλλα ,ωστε οι κατακτητες να εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ δικο τους αντιπροσωπο , αλλα εκλεγμενο ΠΡΟΒΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΚΑ .
    Ο Σαμαρας ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ . Απλα οταν το καθεστως τους χρειαζεται τους βγαζει ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ .
    Καταλαβες εξυπνοπουλι , απο που πιαστηκες στην παγιδα ;

    Καλυτερα ειναι να αγωνιστητε ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΛΟΙ εσεις οι "γνωστοι" (προσωπικα ποτε δεν σε γουσταρα αλλα δεν εχει σχεση) που βοηθησατε τους εφιαλτες του Γενους και σιγα σιγα να κουρνιαζετε στις γωνιες σας και να προσευχεστε για το κακο που μας κανατε .
    Οσοι υποστηριζαν και ψηφιζαν ολα αυτα τα χρονια και κοροϊδευαν τον κοσμακη , οτι διωξαμε την χουντα και φεραμε την δημοκρατια , ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΟΧΟΙ . Αλλα δεν θα δικαστουν λογω ΒΛΑΚΕΙΑΣ .

    Γιατι τοσο αγανακτηση μονο με εναν ; Δεν εχει γυρω του ενα σωρο συμβουλους και φιλους ; Αυτος δεν τους διαλεξε για να τον συμβουλευουν για το καλο της Πατριδος ;
    Δεν βλεπεις τον Αβρααμοπουλο ; Τον ψυχαρη και κτλ κτλ ;
    Δεν βλεπεις την φιδοφωλια που ειναι γεματη δηλητηριωδη ερπετα , ετοιμα να "σωσουν" την Πατριδα ;
    Για κανενα δεν εχεις να πεις τιποτα ;
    Η μηπως πιστευης (;) οτι ο... "αρχηγος" κανει κουμαντο ;
    Αν το πιστευης το τελευταιο μην μου απαντας . Δεν θελω .
    Αν οχι , σε παρακαλω απαντησε σε αυτα που σε ρωταω .

    Καλη Φωτηση και καλη Ανασταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νενεκος εγινε απο σαμαρι κομανετσι κουλοτουμπας προδωτακι και και οτι τι αλο μπορη να φανταστουμε ενα ειναι σιγουρο μια φορα νενεκος παντα νενεκος το ελεγα παντα οταν αρχιζεις να προδηδεις δεν εχεις σταματιμο τρεξε κουφιοκεφαλε νδ να τον ψηφησεις να γινεις συνενοχος στο εγκληματους και εσυ χοχολε μπατσοκτση να τον επικροτισεις τον τουρκογλου και ξερουν αυτοι ο ενας θα σε χορεψει καλαματιο και ο αλος τουρκικο χορο βλαξ καλο αθρο χαρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]