Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διώξτε τον φόβο

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι έχουμε πόλεμο; Ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί;

Σήμερα ένας άνθρωπος με το αίμα του προσπάθησε να μας ξυπνήσει. Και σίγουρα δεν αρκούν λίγα λουλούδια στο σημείο που αυτοκτόνησε.

Τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και προπαγανδιστών δεν πείθουν. Πως άραγε μπορείς να χαρακτηρίσεις τον πληρωμένο δολοφόνο όταν λέει ότι λυπάται για το θύμα του;

Είναι ήδη πολύ αργά. Έχουν περάσει δυο χρόνια απραξίας μας. Δυο χρόνια που ανεχθήκαμε την δολοφονία μας και την δολοφονία της χώρας. Ας αντιδράσουμε γρήγορα για να σώσουμε οτιδήποτε μπορεί να σωθεί.

Αρκετά με την σωτηρία που μας επιβάλλουν αυτοί.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για να λύσει το πρόβλημα με τις συντάξεις προχωρά με επιτυχία. Τελευταία επιτυχία η αυτοκτονία συνταξιούχου στο σύνταγμα.

Νέα πρόταση του Καμίνη για τις διαδηλώσεις. Οι διαδηλωτές θα πρέπει να καταβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας ανά δυάδες, ανά πεντάλεπτο η κάθε δυάδα, να φωνάζουν δυνατά το όνομα τους και στην συνέχεια θα έχουν το δικαίωμα να ψιθυρίζουν τρία συνθήματα εγκεκριμένα από την δημοτική αρχή.

Αν για κάποιο λόγο η δημοτική αρχή δεν δύναται να δώσει την έγκρισή της θα πρέπει οι υπεύθυνοι που διοργανώνουν την διαδήλωση να απευθύνονται στον Τσε Πρετεντέρ ή στην έσχατη στον αδερφό του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Αν κάποιος πολίτης είχε συμμετάσχει σε άλλη διαδήλωση εντός του τελευταίου έτους δεν θα έχει δικαίωμα να διαδηλώνει ξανά.

Ο δημοτικός άρχοντας Κύριος (με κεφαλαίο κάπα) Καμίνης εντός των ημερών θα ανακοινώσει τις ακριβής ποινές για τους διοργανωτές ανάλογα με τα παραπτώματα των διαδηλωτών.

Μία από τις ποινές έχει ήδη γίνει γνωστή: Αν κάποιος διαδηλωτής στραβοκοιτάξει προς την βουλή ο διοργανωτής θα καταδικάζεται σε δέκα χρόνια καταναγκαστικά έργα.

Είναι τόσο καλές οι προτάσεις Καμίνι που τις αποδέχεται και ο Μάνος. Είναι, δηλαδή, σαν να λέει κανείς ότι το μνημόνιο είναι τόσο καλό που το αποδέχεται και η κόρη του επίτιμου.

Λέτε να αναβληθούν οι εκλογές επειδή ο Πάγκαλος δεν ολοκλήρωσε το έργο του και θα απουσιάζει από την επόμενη κυβέρνηση;

Όταν οι βουλευτές ψηφίζουν μέτρα καταστροφής τότε λένε ότι ο λαός τους ψήφισε μέσω του κόμματος τους και οφείλουν να υπακούν στις γραμμές του κόμματος. Όταν θέλουν να βρουν αλλού κομματική στέγη λένε ότι ο λαός τους ψήφισε ως προσωπικότητες και η δική τους αλλαγή εκφράζει τους ψηφοφόρους τους.

Αυτό λέγεται αλλιώς: μονά – ζυγά δικά μου.

Είχαμε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ που μικραίνει και στην θέση του έρχεται το ιμιτασιόν μικρό ΠΑΣΟΚ που θέλει να μεγαλώσει. Επίσης είχαμε τη μεγάλη ΝΔ που μικραίνει και στην θέση του έρχεται η ιμιτασιόν ΝΔ που θέλει να μεγαλώσει.

Οι εκλογές θα γίνουν την ημερομηνία που είχαν συμφωνήσει τα κόμματα συγκυβέρνησης. Δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου. Η χρονολογία παίζεται. 2013; 2014; 2022;

Ο πασοκοφώτης δεν θέλει να ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ. Και πάει να γίνει ΠΑΣΟΚ δια της τεθλασμένης.

Όπως ξέρουμε η ΝΔ μετά την υποτιθέμενη αντιμνημονιακή της θέση προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ.

Τώρα ο πασοκοφώτης αφού ρητορικά τείνει προς τις πρώην αντιμνημονιακές θέσεις της ΝΔ θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη και δοκιμασμένη πορεία της ΝΔ. Θα γίνει δηλαδή ΠΑΣΟΚ.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τον πατενταρισμένο μητσοτακικό σοσιαλισμό με μπενικό πρόσωπο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]