Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο στρατιωτικός μηχανισμός επιβολής


Για να υπάρξει παγκόσμιο κράτος, πρέπει να εξαλειφθούν τα σημερινά εθνικά κράτη. Το έθνος, δηλαδή, που στην ιδανική περίπτωση σήμερα κατοικεί μέσα σε συγκεκριμένα σύνορα (κράτος), θα χρησιμοποιηθεί για τις διασπάσεις των κρατών ως εξής:

Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει κανένα έθνος που κατοικεί στο σύνολό του σε ένα κράτος. Έτσι, υπάρχουν πολλές μειονότητες εντός των συνόρων των κρατών. Τις μειονότητες αυτές, σύμφωνα με το νέο δόγμα του, το ΝΑΤΟ τις προστατεύει, έχοντας δώσει στον εαυτό του υπερεξουσίες που υπερβαίνουν τις δικαιοδοσίες και αυτών ακόμα των κυβερνήσεων των κρατών που έχουν αναγνωριστεί επίσημα από τον ΟΗΕ.

Δραστηριοποιώντας ακραία στοιχεία μέσα στις μειονότητες (που κατά περίπτωση μπορούν, εκτός από εθνικές, να είναι και γλωσσικές ή θρησκευτικές) δημιουργεί εστίες αναταραχής και επεμβαίνει για να δώσει τη μορφή της λύσης που θέλουν οι επικυρίαρχοι της Γης.

Η λύση αυτή πάντα περιλαμβάνει μείωση των δικαιοδοσιών των εθνικών κυβερνήσεων. Για να μπορέσει το ΝΑΤΟ από μόνο του ή κατ' εντολή του ΟΗΕ να επέμβει, πρέπει η όποια κρατική κυβέρνηση να μην μπορεί να λύσει τα τεχνηέντως δημιουργούμενα προβλήματα των μειονοτήτων. Για να μην μπορεί ή να μη θέλει να τα λύσει, θα πρέπει οι κυβερνώντες να είναι ή ανίκανοι ή δουλικοί, κοινώς βαλτοί από το παγκόσμιο σύστημα.

Στις χώρες, όμως, της δημοκρατικής Δύσης πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη.

Έτσι, για να υπάρχει ελεγχόμενη κυβέρνηση, πρέπει:

α) Να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα από την προπαγάνδα και τη διαφήμιση, ώστε να ψηφίσει τον άνθρωπο της Νέας Τάξης,

ή β) Να εξαγοραστεί η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση,

ή γ) Να εκβιαστεί η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση,

ή δ) Να εξαγοραστεί ή να εκβιαστεί και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν σε όλους μας σκέψεις από το πρόσφατο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Αντίθετα με τους ανίκανους (βαλτούς) ηγέτες, οι υπάλληλοι της Νέας Τάξης εκπαιδεύονται από μικροί στα ιδρύματα των δεξαμενών σκέψης (think tanks), που έχουν δημιουργηθεί κατά δεκάδες σε όλο τον δυτικό, "πολιτισμένο" κόσμο, μέσα στα μεγαλύτερα και πιο επώνυμα πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης. Φανταστείτε, δηλαδή, σε ένα κράτος να έχουν εκπαιδευτεί μαζί οι δήθεν κομματικοί αντίπαλοι, στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Νέας Τάξης.

Βασική πηγή εμπειριών των σοφών συμβούλων της Νέας Τάξης είναι η γνώση της αληθινής ιστορίας. Αληθινή ιστορία που, όχι μόνο δεν διδάσκεται στα σχολεία, αλλά και σημειώνονται προσπάθειες για να χαλκευθεί και να ξαναγραφεί με διαφορετικό τρόπο.

Για παράδειγμα, η συγγραφή μιας κοινώς παραδεκτής ιστορίας των Βαλκανίων, που θα διδάσκεται στα σχολεία όλων των βαλκανικών κρατών, προωθείται από ηγέτες της Βαλκανικής και κατευθύνεται η όλη προσπάθεια από διάφορα ελεγχόμενα κέντρα. Στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να πρωτοστατούν γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής.

Αν μετά από κάθε επέμβαση της στρατιωτικής μηχανής, τόσο του ΝΑΤΟ όσο και του ΟΗΕ, δεν αλλάζουν τα σύνορα των κρατών, οι υγιείς εθνικές δυνάμεις του κάθε κράτους θα χάνουν τα ερείσματα πάνω στα οποία θα στηρίζονταν για να ζητήσουν τη στήριξη των λαϊκών μαζών. Μετά από κάθε τοπικό πόλεμο, τα αποτελέσματα θα είναι καθαρά οικονομικά διότι:

α) Το κράτος θα χρειάζεται ανοικοδόμηση μετά τους ανηλεείς βομβαρδισμούς (Βοσνία, Σερβία, Κόσοβο, Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη).

β) Θα απαιτείται αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων του κράτους που εβλήθη, αλλά και αντικατάσταση του στρατιωτικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ή δαπανήθηκε κατά τον πόλεμο.

Από την άλλη πλευρά, οι τυχόν μη ελεγχόμενες κυβερνήσεις θα συνειδητοποιήσουν με την πάροδο του χρόνου ότι δεν επιτρέπει το διεθνές κατεστημένο αλλαγή συνόρων με οποιονδήποτε τρόπο.

Επίσης θα γίνει σαφές ότι μόνο η ισχυρή οικονομία καθιστά ισχυρό ένα κράτος. Παράδειγμα, η οικονομική κατάσταση που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα μετά τις εκλογές του 2009.

Η νεοεκλεγείσα ηγεσία εγκατέλειψε το εισπρακτικό πρόγραμμα της προηγούμενης, με αποτέλεσμα να υπάρξει τρομακτικό πρόβλημα ελλείμματος κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Σαν να μην έφτανε αυτό, για να χτυπηθεί η απελθούσα κυβέρνηση, διαδόθηκε διεθνώς ότι είμαστε αναξιόπιστοι διότι το έλλειμμα είναι τεράστιο και αντί για 8 ή 9% ήταν 12.7%. Έτσι τριπλασιάστηκε αυτόματα το επιτόκιο με το οποίο δανειζόταν το κράτος. Αυτό έκανε τον πρωθυπουργό να "θυμίσει" ότι χωρίς ισχυρή οικονομία, η ανεξαρτησία ενός κράτους διακυβεύεται.

Το ενδιαφέρον περνά τότε καθαρά στον οικονομικό τομέα και όχι στον στρατιωτικό, για την υπεράσπιση των συνόρων. Αυτό ισχύει διότι:

α) Τα σύνορα δεν αλλάζουν, αφού η Νέα Τάξη, όπως έχω πει κατ' επανάληψη, δεν κάνει κανένα μάγκα.

β) Η πολεμική μηχανή της Νέας Τάξης δεν βλάπτει τα κράτη που δεν πιέζουν τις μειονότητες και είναι δεκτικά της ύπαρξης μειονοτήτων στο εσωτερικό τους. Βέβαια, δεν εξετάζεται αν οι μειονότητες αυτές δημιουργήθηκαν τεχνηέντως ή αν είναι αληθινές, ή αν τα προβλήματα που δημιουργούν στο εσωτερικό των κρατών είναι πραγματικά ή πλαστά και απλώς χρησιμοποιούνται προσχηματικά για να πιεστούν τα κράτη να φιλοξενήσουν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό μετακινούμενων λαϊκών μαζών κάτω από το πρόσχημα της μετανάστευσης ή της προσφυγιάς. Όταν μάλιστα δούλευα στο ΝΑΤΟ, ανώτεροι αξιωματικοί, ήδη πριν από είκοσι χρόνια, μου μίλησαν για πληθυσμούς που χαρακτηρίζονταν σαν στοκ και οι οποίοι θα μετακινούνταν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να αλλοιωθεί η παράδοση, ο πολιτισμός και η πληθυσμιακή σύνθεση των εν λόγω κρατών.

Για όλους αυτούς τους λόγους βλέπουμε με πόση άνεση στην Ελλάδα απομακρύνονται στρατιωτικές μονάδες από τα σύνορα, μειώνεται αριθμητικά ο στρατός, καταργούνται τα ναρκοπέδια, μειώνεται ο ρυθμός υλοποίησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων, κλείνουν αεροδρόμια στο Αιγαίο και γίνονται ντε φάκτο δεκτές σαν γκρίζες ζώνες ολόκληρες περιοχές που ανέκαθεν ήταν ελληνικές.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]