Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα προς τους "επισήμους": "H Eλλάδα δεν πωλείται"



Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, με δεκάδες αστυνομικούς να περιφρουρούν το κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα ενώπιον του υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Πολλά σχολεία έκαναν παρέλαση χωρίς διμοιρίτες.

Η μαθητική παρέλαση είχε διάρκεια μόνο 40 λεπτά με τους περισσότερους μαθητές να αγνοούν τους επισήμους και να μην γυρίζουν το κεφάλι προς το μέρος τους. Μάλιστα λόγω των μέτρων που αποφάσισε να πάρει η αστυνομία για τις παρελάσεις οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν είχαν εύκολη πρόσβαση μπροστά από την εξέδρα των επισήμων!

“Δεν πωλείται” ήταν το μήνυμα των μαθητών που παρέλασαν,μπροστά στους επισήμους. Πάνω σε μία ελληνική σημαία ήταν γραμμένο αυτό το μήνυμα και οι μαθητές στην πλειοψηφία τους έστειλαν το δικό τους προς την εξέδρα των επισήμων στο Σύνταγμα.

Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στην Βουκουρεστίου, λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης.

Ομάδα συγκεντρωμένων, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, ύστερα από αντεγκλίσεις με δυνάμεις της αστυνομίας, που ήταν παρατεταγμένες κάθετα στην οδό Βουκουρεστίου, συγκρούστηκαν μαζί τους και απωθήθηκαν χωρίς να υπάρξει κλιμάκωση της έντασης.

Ένταση σημειώθηκε και όταν συγγενείς μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση, επιχείρησαν να πλησιάσουν την πλατεία Συντάγματος και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
H αστυνομία προχώρησε συνολικά σε είκοσι εννέα προσαγωγές και αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Πηγές: 1, 2.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Να τιμωρηθούν οι εθνικοί προδότες με δίκη, καταδίκη, δέσμευση περιουσιών (εντός, εκτός Ελλάδας καθώς και ότι έχουν μεταβιβάσει) και ισόβια καταναγκαστικά έργα για ένα πιάτο φαί τη μέρα (η μοίρα που μας ετοιμάζουνε).

    Να σπάνε αμμοχάλικο για 14 ώρες την ημέρα (αργίες, Σάββατα και Κυριακές δεν έχει) μέχρι να πεθάνουν!!! Κανένα προβληματισμό δεν θα έχω να τους δω να πεθαίνουν με αυτό τον τρόπο!

    Οποιαδήποτε εκτέλεση είναι πολύ σύντομη για την προδοσία που έχουμε υποστεί από δάυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε όλα τα φοβερά που συμβαίνουν, να και κάτι ελπιδοφόρο. Γίνεται μια ζύμωση και μια διεργασία μέσα σε αυτά τα παιδιά. Μαθαίνουν και νιώθουν μέσα τους όσα δεν ένιωσαν οι γονείς τους, που μεγάλωσαν μαλακά και βολεμένα, ανεμίζοντας την σημαία του ενός ή του άλλου μαγαζιού του δικομματισμού στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Αυτά τα παιδιά, με την μηδενική προοπτική, με όλες τις πόρτες κλειστές, ίσως να βοηθήσουν να γίνει αυτό που οφείλει να γίνει από αυτή τη γενιά Ελλήνων για την υπόθεση της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις οι μεγαλοι εχουμε ΙΕΡΟ Χρεος να μπουμε μπροστα και να οδηγησουμε τους Νεους , εξω απο την καταντια που τους εφερε η διαγωγη μας , η αμορφωσια μας και ο τυχοδιωκτισμος .
    Εμεις ψηφιζαμε δικτατορες κοινοβουλευτικους ολιγαρχες και τα καθε ρεμαλι της κοινωνιας .
    Ας προστατεψουμε τους Νεους μας , με τα αχρηστα κορμια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]