Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες, για την κυβέρνηση Παπαδήμου


Η 25η Μαρτίου μετατρέπεται σε ημερομηνία έναρξης μιάς αστυνομοκρατούμενης αποικίας

Τα πρωτοφανή μέτρα αστυνόμευσης που αποφασίσθηκαν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μας παραπέμπουν στον τρόμο που νιώθουν οι υπάλληλοι της τρόικας (που εντελλόμενοι κυβερνούν την Ελλάδα) ή σε μία de facto κατάσταση που θέλουν να «εγκαινιάσουν» δοθείσης της ευκαιρίας του εορτασμού της εθνικής μας επετείου…

Αλήθεια, τι φοβούνται οι πολιτικοί άρχοντες, αφού έσωσαν την χώρα για μία ακόμη φορά; Είναι δυνατόν να φοβούνται τους πολίτες που έσωσαν; Ή μήπως φοβούνται πως θα πέσουν θύματα αλλόφρονης ευγνωμοσύνης των… διασωθέντων; Πέρα από τους αστεϊσμούς, είναι σαφές πως η ενοχή δεν μπορεί να αποκρυφθεί από τους οικονομικούς δολοφόνους (και τους υπαλλήλους τους) που κυβερνούν την Ελλάδα με όρους αποικιοκρατίας, έχοντας μετατρέψει την χώρα σε χώρο πειραματισμών (δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Καψή) αλλά και σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων, προκειμένου να αποπληρωθεί από τον Ελληνικό λαό ένα χρέος που δεν δημιούργησε ο ίδιος, αλλά και του οποίου η νομιμότητα που δεν ερευνήθηκε ποτέ (με κοινή απόφαση ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ).

Γιατί τρέμουν άραγε οι «ευεργέτες», αφού όλα τα έπραξαν καλώς; Γιατί σχεδιάζουν μέτρα και γενικότερα αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ιθαγενείς ως εν δυνάμει τρομοκράτες; (δεν συμβαίνει το ίδιο με τους λαθρο-εισαγόμενους ιθαγενοποιημένους από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία κ.λ.π. τους οποίους αφήνουν να περιφέρονται και να εγκληματούν ελεύθερα και ατιμώρητα)
Γιατί, άραγε, καταστρώνουν σχέδια ως εκπρόσωποι κάποιας κατοχικής δύναμης, που επιθυμεί να μην χάσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μίας εθνικής επετείου;
Μήπως επειδή γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει στην χώρα;
Μήπως επειδή γνωρίζουν τι ακριβώς τους αξίζει να εισπράξουν από τους Έλληνες πολίτες;
Μήπως επειδή γνωρίζουν πως παίζουν πολύ καιρό με έναν λαό και τα στατιστικά στοιχεία τους φωνάζουν πως το τέλος τους όχι μόνο δεν αργεί, αλλά θα είναι και τραγικό;
Ή μήπως, σκοπεύουν να επιβάλλουν ένα απολύτως αστυνομοκρατούμενο πολίτευμα, προβάλλοντας κατασκευασμένες εικόνες τρόμου και φρίκης;
Μήπως σκοπεύουν να διαγράψουν την δημοκρατία, προφασιζόμενοι πως το κάνουν για το… καλό μας;

Μαθαίνουμε πως περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΥΠ θα χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια των πολιτικών, των επισήμων και των παρατρεχάμενων λακέδων της εξουσίας και περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ θα είναι σε ετοιμότητα με γκλομπ και δακρυγόνα, ενώ έχουν δοθεί εντολές για προληπτικούς σωματικούς ελέγχους σε καθένα που θα τον θεωρούν ύποπτο αλλά και να του κάνουν ακόμα και προσαγωγή στην Ασφάλεια Αττικής!

Την ίδια στιγμή, που όλα τα σώματα και οι δυνάμεις ασφάλειας και πληροφοριών της χώρας θα ασχολούνται με την προστασία των μηδενικής εκτίμησης πολιτικών προσώπων, οι πολίτες της χώρας (και φυσικά οι περιουσίες τους) αφήνονται εκτεθειμένοι στις ορέξεις του κάθε εγκληματία… Και αυτό φυσικά θα συμβεί με διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που διέρρευσε και που είχε ως αποδέκτες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, για να αναδείξει πως το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου, οι πολίτες της θα είναι παντελώς, από ατελώς, απροστάτευτοι. Ουσιαστικά, με την διαταγή αυτή της ΓΑΔΑ καλούνται οι διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών το συγκεκριμένο διήμερο να καλύψουν τα αναγκαία (άραγε ποια είναι αυτά τα «αναγκαία» τη στιγμή που ήδη σε καθημερινή βάση δολοφονούνται πολίτες της χώρας) με το λιγότερο δυνατό αστυνομικό προσωπικό και το υπόλοιπο να διατεθεί στα μέτρα ασφάλεια της παρέλασης. Τους ζητείται επίσης να καταθέσουν «τα αριθμητικά δεδομένα της παρούσας δύναμης» των υπηρεσιών τους αλλά και των απολύτως απαραίτητων υποχρεώσεών τους έως τις 19 Μαρτίου. Να κρατήσουν προσωπικό για, αξιωματικούς υπηρεσίας, σκοπούς, εποχούμενες περιπολίες, μεταγωγές κρατουμένων, λήψη μέτρων αθλητικών εκδηλώσεων, τοπικές παρελάσεις και φρούρηση στόχων.

Μιλήσατε για έγκλημα και για προνόηση αντιμετώπισής του από το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Μα, η δουλειά που ανέλαβε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, δεν έχει καμία σχέση με την προστασία του πολίτη, αλλά είναι απολύτως σχετική με την προστασία από τον πολίτη…! Ταυτόχρονα, τις επόμενες ημέρες μπαίνει σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης των πάντων. Η παρακολούθηση θα γίνεται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ θα πάρουν φωτιά, τα συστήματα επισύνδεσης θα επιφορτιστούν με «ειδικούς στόχους», ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικές συσκευές παρακολούθησης (μην ξεχνάμε τις πρόσφατες συλλήψεις ιδιωτών που εμπορεύονται συσκευές αλλά και… πληροφορίες μέσω αυτών), οι οποίες θα διατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για το… κοινό καλό.

Αυτή την δημοκρατία, λοιπόν, ονειρεύτηκαν οι χαμερπείς μηδενικής ηθικής διακυβερνώντες την χώρα. Αυτή την δημοκρατία θα επιχειρήσουν να επιβάλουν οι ναρκομανείς της εξουσίας και οι σύγχρονοι δοσίλογοι, που σαν γύφτικα σκεπάρνια και ξεπερνώντας ακόμη και τους εαυτούς τους σε θρασύτητα, θα παραταχθούν στις εξέδρες των επισήμων για να τους αποδοθούν τιμές επειδή παρέδωσαν την χώρα σε ξένες δυνάμεις, τις οποίες και υπηρετούν με πολύ μεγάλη τους ευχαρίστηση. Τραγική ειρωνεία… την επέτειο της απελευθέρωσης, θα τιμώνται εκείνοι που προκάλεσαν την κατοχή της Ελλάδας!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τέτοια 25η Μαρτίου ούτε στην Γερμανική Κατοχή δεν έζησε η Ελλάδα. Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν κείμενα με μνήμες που το αποδεικνύουν. Και ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις, Κωνσταντίνε. Γνωρίζουν πολύ καιρό τώρα τι έχουν διαπράξει εις βάρος αυτού του λαού και τα περιθώρια στενεύουν. Δεν τους έχει απομείνει άλλο χαρτί παρά ο απόλυτος έλεγχος και η καταστολή. Αυτό που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η ιστορία της Γερμανίας από '29 μέχρι '39 έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με ό,τι ζούμε σήμερα στην Ελλάδα. Ο ολοκληρωτισμός δεν προκύπτει μέσα σε ένα 24ωρο, και τον θρέφει η άγνοια και ο εφησυχασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]