Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ και τώρα, Casus Belli κατά της Τουρκίας

Αν δεν τολμούν να υπερασπιστούν
την πατρίδα, να παραιτηθούν


Με λύπη παρακολουθούμε πως δεν έχει τελειωμό ο εξευτελισμός των πολιτικών ανδρείκελων που κυβερνούν, συγκυβερνούν ή ένοχα σιωπούν. Στην πτώση του πολιτικού συστήματος, η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, η ατολμία και το σύνθημα: «πρώτα το κόμμα», αποτελούν παράγοντες που αποδεδειγμένα πλέον οδηγούν στην κατάπτωση και την εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απλά δικαιώνουν τις θέσεις της «Νέας Ελλάδας», η οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή του πολιτικού της προσανατολισμού τα εθνικά ζητήματα, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Η λέξη πατρίδα και όλα τα παράγωγά της έχουν απαγορευτεί ή χλευάζονται από τους προοδευτικούς απάτριδες κυβερνώντες και τους συν αυτώ, ενώ οι υποχρεώσεις που πηγάζουν εκ του Ελληνικού Συντάγματος έχουν «αμεληθεί», παραποιηθεί ή εξοβελισθεί ως πανάκεια, από εκείνους που εθελοντικά προσφέρθηκαν για την προάσπιση των συμφερόντων αλλά και του γεωγραφικού χώρου που καταλαμβάνει η Ελλάδα.

Συνηθισμένο στην χλεύη, το πολιτικό σύστημα, παρακολουθεί με απάθεια ή προσποιούμενο, τις εξελίξεις επί των εθνικών θεμάτων, ενώ δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον να προασπίσει ενεργά όλα εκείνα που οι Έλληνες πολίτες αναμένουν από αυτό.

Η Νέα Ελλάδα απαιτεί την άμεση σύγκλιση της Ελληνικής Βουλής (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν) και την ψήφιση Casus Belli από την πλευρά της Ελλάδας προς την Τουρκία, τόσο για το Αιγαίο, για το Καστελόριζο, για την Θράκη αλλά και την Γαύδο, σχετικά με ενέργειες που γίνονται κατά της Ελλάδας και οι οποίες υλοποιούνται είτε άμεσα από τις μυστικές υπηρεσίες της «συμμάχου», «φίλης» και γείτονος Τουρκίας, είτε από μισθωμένα όργανα που έχουν εκπαιδευθεί στην Τουρκία και στη συνέχεια πέρασαν στην Ελλάδα σαν λαθρομετανάστες.

Πρέπει, επιτέλους, να δοθεί ένα τέλος στην υποκρισία της πολυδιαφημισμένης «ελληνοτουρκική φιλίας». Πώς είναι δυνατόν, άραγε, η Τουρκία ως «φιλικό κράτος», να ενεργεί με στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις μέσα στην Ελληνική επικράτεια, αποσκοπώντας στην αποδυνάμωση της οικονομίας (τουρισμός), στην καταστροφή του φυσικού κάλλους (φωτιές); Πώς είναι δυνατόν μία φιλικά προσκείμενη χώρα να επιθυμεί την καταστροφή της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ομολογεί ακόμη και «επιθέσεις» σε στρατόπεδα της πατρίδας μας;

Οι σύγχρονοι πολιτικοί, οφείλουν στο έσχατο σημείο και στην δύση της πολιτικής τους καριέρας, να τολμήσουν όλα εκείνα που δεν τόλμησαν επί δεκαετίες. Οφείλουν να καταστήσουν απολύτως σαφές προς την Άγκυρα, αλλά και προς την Ευρώπη, τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, πως οποιαδήποτε επιχείρηση κατά της Ελλάδας θα αντιμετωπίζεται ως επιθετική στρατιωτικού χαρακτήρα ενέργεια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αν δεν μπορούν οι κυβερνώντες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τότε να παραιτηθούν. Αν δεν μπορούν οι συγκυβερνώντες να πράξουν το ίδιο. Η προσωπική τους ανικανότητα και δουλικότητα, η προσωπική τους δειλία και ντροπή, δεν είναι δυνατόν να μεταφέρονται σε έναν περήφανο λαό.

Επιτέλους, οι άτολμοι και ανίκανοι, οι ολίγιστοι, μπορούν να ακολουθήσουν την φθίνουσα προσωπική καταστροφική τους πορεία και απαιτείται –έστω και τώρα- να κάνουν στην άκρη και να δώσουν τις θέσεις τους σε Έλληνες που θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη επαναφοράς της πατρίδας μας στην θέση που της αξίζει.

Η Νέα Ελλάδα δηλώνει παρούσα στην ευθύνη αυτή.

Ηλίας Μαρκόπουλος
Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

23 σχόλια :

  1. Λες να είναι βαλτός του πράκτωρα και πυρακτωμένου ανθέλληνα ΓΑΜΑΠ ο Ηλίας Μαρκόπουλος, Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "... έχει τοποθετήσει στην κορυφή του πολιτικού της προσανατολισμού τα εθνικά ζητήματα, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών."

    Αυτά δεν λέει και ο ΓΑΜΑΠ και ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς; Αν επίσης πουν πως "λεφτά υπάρχουν", τότε είναι βέβαιο πως το ΠΑΣΟΚ θα τους τρέχει στα δικαστήρια, διότι το αντιγράφουν 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε, επειδη αρέσκεσαι να σταχυολογείς κατά το δοκούν το κείμενο, κι επειδή προφανέστατα το μυαλουδάκι σου (αν όχι η τσεπούλα σου) κινείται σε επίπεδα προβοκάτσιας, θα σε ρωτήσω ένα πράγμα: τα κονομάς από αυτό που κάνεις ή το κάνεις απλά από βίτσιο (ή συνήθεια);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν καποιος δεν εχει να πει τιποτα , λεει μαλακιες .
    Δεν μπορω να ξερω αν η Νεα Ελλαδα ειναι αγνο κινημα , αλλα ξερω σιγουρα οτι τα γνωστα μαντρια μας προδοσαν .
    Οσοι τα στηριζουν ακομη , θα βρουν μπροστα τους το τσεκουρι του Κολοκοτρωνη .
    Αλλα και την καταρα του Εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για πες μας ρε μεγάλε, εάν η Νέα Ελλάδα δεν είναι αγνό κίνημα, τότε γιατί δεν την προωθούν τα νταβατζοκάναλα; Μήπως επειδή είναι εναντίον τους και εναντίον σε κάθε μορφής Ελλαδέμπορους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φίλε, με τους Κολοκοτρώνηδες, οι άνθρωποι μιλάνε επώνυμα. Δημοκρατικά. Εσύ, γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, που την χρησιμοποιείς για να κάνεις διάλογο μέχρι και με τον εαυτό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έλα πλακώσανε τα πρακτόρια και πετάνε τη συνηθισμένη λάσπη. μην μασάτε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό είναι που τρομοκρατεί τους τοκογλύφους.

    Γι' αυτόν τον λόγο απειλούν την Ελλάδα με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα.

    Τι μέσα;

    Τι κάνει ένας τοκογλύφος, όταν κινδυνεύει να μην πληρωθεί;

    Πληρώνει μπράβους να απειλήσουν και να τρομάξουν το θύμα.
    Το δέρνει εν ανάγκη, για να του αποδείξει ότι δεν αστειεύεται.
    Αυτό γίνεται και με την Ελλάδα.

    Την απειλούν οι τοκογλύφοι με "ξυλοδαρμό".

    Στην εβραϊκή συμμορία των τοκογλύφων πρέπει να αναζητήσει κάποιος τα αίτια, που τα τουρκικά πολεμικά "σουλατσάρουν" στο Αιγαίο.

    Στην ίδια συμμορία αναζητά κάποιος και τους χρηματοδότες των Σκοπιανών ή των Τσάμηδων.

    Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, για να μην τους "πιστολιάσει" …όπως δικαιούται.


    Είναι τυχαίο που όλοι όσοι εμπλέκονται στα οικονομικά μας θέματα είναι της ίδιας καταγωγής με όλους όσους εμπλέκονται στα εθνικά μας θέματα —συν τον "Έλληνα" Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών— και είναι Εβραίοι;

    Μπενράνκε, Σρος Καν, Τρισέ, Άκερμαν, Μπάφετ, Μπλακφέιν, Σόρος, Κίσινγκερ, Φρίντ, Νίμιτς, Μιλοβάνοβιτς, Giorgo Papandreou …

    οι πάντες είναι Εβραίοι.

    Οι πάντες έχουν προοπτικές είσπραξης προσωπικού κέρδους σε περίπτωση που η εβραϊκή συμμορία των τοκογλύφων κάνει εισπράξεις στην Ελλάδα …

    Οι πάντες κατά "σύμπτωση" είναι μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

    --------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΗΛΙΘΙΟΙ θα ειμαστε…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MAKARI NA ENNOOUN AYTA POU LENE, ALLH KOROIDIA DEN THA THN ANTEKSOUME. TO THEMA EINAI GIATI AKOMH DEN TOUS EIDAME POUTHENA, OUTE SE KANENA MIKRO KANALAKI, KAPOU! POS NA SAS MATHEI O KOSMAKHS RE PAIDIA? EXETE POUTHENA KAPOION PYRINA? TO PAMET EXEI SE OLH THN ELLADA ALLA DE MOU GEMIZEI TO MATI. O KAZAKHS DE KSEROUME TI THA KANEI. ALLA O KOSMOS DEN THA AKOLOUTHISEI AN DEN SAS DEI POUTHENA KI O KAIROS EINAI LIGOS. BIASTEITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν κρυβουμε απο κανενα με ανωνυμιες .
    Περιμενω πανω απο 20 χρονια , να ξυπνησουν οι γραικυλοι και οι προσκυνημενοι.
    ΠΟΤΕ δεν ψηφισα τους προδοτες που μας σκλαβωσαν .
    Αλλα επειδη ο διαβολος εχει πολλα προσωπα και πολλες παγιδες , ΠΡΟΣΕΧΩ .
    Παντως για πρωτη φορα , μετα απο τοσα χρονια θα στηριξω πολιτικη παραταξη .
    Η Νεα Ελλαδα ελπιζω να μην ειναι μια τρυπα στο νερο .Θα ψηφισω και θα μιλησω σε πολλους , που δεν εχουν ακουση ακομη για την Νεα Ελλαδα .
    Ελπιζω μονο στο Θεο .
    Υ.Γ Δεν κανω μονολογο , σκεψεις μου καταθετω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδής ρε παρέα, πόσοι από την “Νέα Ελλάδα” είναι “κατά σύμπτωση" μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ; Και να μην είναι όμως, το κουρελιασμένο κατεστημένο πάνε να προστατεύσουν.

    Διότι ούτε η λέξη “συντακτική” ούτε η λέξη “εθνοσυνέλευση” εμφνίζονται στην ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της “Νέας Ελλάδας”. Μία από τα ίδια είναι και η “Νέα Ελλάδα”.

    ΛαΟΣ-ΝΔ-ΠαΣοΚ ή τέφρα, δικοί μου! Χριστός ὁ ἀληθινός θεός υμῶν καί ἀξεπέραστο τό φῶς καί ἡ δύναμη τῆς σταύρωσης καί τῆς ἀνάστασῆς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 6:10 π.μ.
    Πρώτον, ξεκινάς το σκεπτικό σου υποθέτοντας κι έτσι, από την αρχή οδηγείσαι προφανώς σε λάθος αποτέλεσμα. Επειδή, λόγω της ώρας που έκανες το σχόλιό σου (αλήθεια, γιατί δεν σχολίασες την ανάρτηση, αλλά αρκέστηκες να διαφημίσεις την πράμάτεια σου που την τοποθετείς βασιζόμενος σε κάτι που όχι μόνο δεν γνωρίζεις, αλλά που δεν ισχύει;), υποθέτω πως γράφεις από κάπου εκτός Ελλάδος. Και πάνω σε αυτό, θέλω να σε ρωτήσω: Έχεις διαβάσει τις θέσεις της Νέας Ελλάδας στον επίσημο δικτυακό της τόπο; Από τα γραφόμενά σου προκύπτει πως όχι. Πριν, λοιπόν, αρχίσεις να ασχολείσαι με λέξεις, διάβασε εκεί κάποιες λέξεις. Εκτός και αν δεν θέλεις, και προτιμάς να έρχεσαι στην Ελλάδα και να συναντιέσαι με διάφορους είτε για να προωθήσουν το γενικό και αόριστο, είτε για να προωθήσουν εσένα συγκεκριμένα σαν σωτήρα της χώρας!!! Σταματήστε, λοιπόν, τόσο εσύ όσο και κάποιοι άλλοι που τρέχετε σε κάθε δημοσίευση της Νέας Ελλάδας να αφήσετε το δηλητήριό σας, και ασχοληθείτε στα σοβαρά με όσα συμβαίνουν. Αν δεν μπορείτε, κάντε ένα καλό στη χώρα, σωπαίνοντας.
    Επαναλαμβάνω: σχόλιο επί της ανάρτησης ουδέν, αλλά πικρόχολο κείμενο με περιφορά γενικοτήτων... Επιεικώς απαράδεκτος ως σχολιαστής, με ψήγματα επιτηδευμένης λασπολογίας. Αυτά δεν είναι αποδεκτά, αγαπητέ, όταν υπάρχει πρόβλημα που απαιτεί λύση. Θέλεις να ανατρέψεις το υπάρχον πολίτευμα; Άσε τότε την σκιά της ανωνυμίας σου και βγες στο φως, μίλησε επώνυμα και δέξου την κριτική γι αυτά που θα λες. Μπορείς; Αν ναι, έχει καλώς. Δεν μπορείς; Τότε μείνε στην ανωνυμία σου και άφησε έντιμους ανθρώπους να συνεχίσουν την τιτάνια προσπάθειά τους απέναντι σε ένα σκοτεινό σύστημα που τους αποκλείει από κάθε είδους δημόσια εμφάνιση... Και αν δεν κατάλαβες, αυτό το τελευταίο απαντάει σε όλα όσα με τόσο στόμφο κατέθεσες. Κατάλαβες τι θέλει να πει ο ποιητής; Αν όχι, τότε ξεκίνα με την λογοτεχνία και κάποτε, αν τα πας καλά, θα φτάσεις και στην πολιτική. Αντε, γιατί αυτό το παραμυθάκι με τον τσοπάνο και τα πρόβατα το έχω βαρεθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε πατρίδα, μην χαλιέσαι. Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Χολή, λάσπη και αποπροσανατολισμό. Οι γνωστοί χρήσιμοι ηλίθιοι ή οι γνωστοί διαδικτυακοί προβοκάτορες είναι παντού. Εμείς, το πιάσαμε το νόημα με τη Νέα Ελλάδα και ευτυχώς αποτελεί φάρο στην τρικυμία που περνάει η χώρα μας. Όσο πιό πολλοί το καταλάβουν αυτό, όσο πιό γρήγορα το καταλάβουν, έχουμε ελπίδα. Αλλιώς, λυπάμαι, αλλά η πείνα θα είναι όχι μόνο σίγουρη, αλλά το λιγότερο που θα συμβεί στην πατρίδα μας, την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά σε όλους τους Ελληνες, να είμαστε πρώτα απ΄όλα καλά, να χουμε την υγειά μας γιατί μας περιμένουν πολλά και δύσκολα. Πρώτα απ΄όλα, θα ήθελα να πω οτι είχα σκοπό να γράψω το σχόλιό μου επώνυμα, αλλά απ΄ό,τι βλέπω, ουδείς το έχει πράξει από τους σχολιαστές, οπότε θα πράξω κι εγώ το ίδιο.
    Διάβασα το άρθρο και τα σχόλια με μεγάλη προσοχή. Επίσκεύτηκα και την ιστοσελίδα της Νέας Ελλάδας http://neaellada.org.gr/ και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
    1) Το κόμμα αυτό (ή κίνηση πολιτών, όπως λέγεται) δεν διαθέτει ουσιαστικό πολιτικό λόγο. Δηλαδή, θέλω να πω οτι αρκείται στο να γράφει απλά κάποιες θέσεις (όπως π.χ. αυτές που αναφέρονται στις αλλαγές του συντάγματος και στην αλλαγή της λειτουργίας της πολιτείας), οι οποίες στερούνται τεκμηρίωσης και βασικής αιτιολόγησης. Εννοώ δηλαδή οτι δεν τεκμηριώνεται πρώτα-πρώτα η συνταγματικότητά τους και δεύτερον, ότι δεν αιτιολογείται η αναγκαιότητά τους. Εγώ πρώτος απο όλους θα ήθελα να υπάρχει, ας πούμε, και δεύτερη βουλή, η Βουλή των πολιτών, όπως την ονομάζουν, αλλά το θέμα είναιν με ποιόν τρόπο θα λειτουργήσει ένα τέτοιο πράγμα. Και δεν θα επιθυμούσα να λάβω ως απάντηση του στυλ "Εντάξει ρε μεγάλε, εκεί θα κολλήσουμε, όταν φτάσουμε ως εκεί θα το δούμε το πράγμα", γιατί θα μου μπουν αγριεμένοι ψύλλοι στ΄αυτιά. Υπάρχει κάποιος συνταγματολόγος που πρότεινε όλες αυτές τις θέσεις ή απλά αναγράφηκαν επειδή...πάρα πολλοί φίλοι των μπλόγκ τις ανέφεραν κατα καιρούς και επίσης κάποιοι άλλοι τις επικρότησαν;
    2) Γενικολογίες και όχι σαφείς προσανατολισμούς, σε όλες τις θέσεις ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, όπου υπάρχει ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Η ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΗΡΤΗΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. Και μπράβο του γι΄αυτό, όποιος κι αν είναι. Η θέση η δική μου (και φαντάζομαι και πολλών απο εσάς), είναι να δούμε σαφέστατες και τεκμηριωμένες προτάσεις (με ανάπτυξη και επιχειρηματολογία), που να δίνουν την εικόνα μιας καθαρής πολιτικής πρότασης διακυβέρνησης της χώρας. Αυτά που θέλει απλώς να ακούει ο λαουτζίκος, τα έκαναν άλλοι πρωτού ο κύριος Μαρκόπουλος εισέλθει στη λίστα των...νέων "εθνοσωτήρων" της πολιτικής. Κοινώς, "μας τά 'παν κι άλλοι" και είδαμε πού καταλήξαμε.
    3) Δεν υπάρχει ούτε ένα βιογραφικό των πολιτών αυτόν. Ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι; Ποιά είναι αυτή η περίφημη Ιδρυτική επιτροπή; Εγώ έψαξα τον ιστοτόπο όσο μπόρεσα, δε βρήκα ούτε ένα όνομα. Γιατί βρε παιδιά; Φοβάστε να αποκαλυφτείτε ή μήπως σας τρομάζουν κι εσάς οι "μαφιόζοι" των σημερινών πολιτικών τζακιών; Γιατί κάτι τέτοιο λέγεται πως ..."συνέφερε απο την πλάνη" τους "γιαλαντζί επαναστάτες" εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη, οι οποίοι κατάπιαν τη γλώσσα τους. Γιατί αν σας τρομάζουν όντως, καλύτερα να καθήσετε στο σπιτάκι σας διότι "είναι βαριά η καλογερική", που λεν και στο χωριό μου. Αν πάλι δεν σας τρομάζουν, τότε γιατί δεν βγαίνετε να σας γνωρίσουμε κι εμείς; Χρειαζόμαστε ανθρώπους με γνώση, επιστημονική κατάρτηση και το κυριότερο, ανθρώπους που έχουν δουλ΄'εψει σκληρά στη ζωή τους και δεν έχουν ανάγκη τον πολιτικό κορβανά. Είστε τέτοιοι; Θαυμάσια. Κι εγώ μαζί σας. Βγείτε όμως και παρουσιαστείτε. Με ευχολόγια και μεγάλα λόγια, αποτέλεσμα δεν υπάρχει και το ξέρετε.
    4) Έχω παρατηρήσει επίσης, ότι οι ανακοινώσεις της Νέας Ελλάδας αναρτώνται μόνο σε δυό, άντε τρία ιστολόγια. Γιατί αυτό; Γιατί δεν προωθούνται οι θέσεις σας από άλλους ιστοτόπους, μπλόγκερς ή όπως αλλιώς θέλετε να τους ονομάσετε; Αυτά που επαγγέλλεστε, είναι άκρως συγκινητικά και πατριωτικά. Γιατί δεν τα ασπάζονται και άλλοι; Μήπως εδώ θα πρέπει να μπούμε σε σκέψεις; Απλά, λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε τι σκέψεις να μπούμε βρε αδελφέ; Επειδή η Νέα Ελλάδα λέει πράγματα που άλλοι δεν τολμούν; όσο για τα ονόματα, ψάξε καλύτερα. Η αναγκαιότητα των θέσεων της Νέας Ελλάδας τίθεται από τον Ελληνικό λαό. Ψάξε καλύτερα και μην αφήνεις τόσο εύκολα (ή επιτηδευμένα) το ζιζάνιο της αμφιβολίας. Η Νέα Ελλάδα δεν έδειξε να θέλει να αναδείξει εθνοσωτήρες, αφού κάτι τέτοιο είναι πολύ μακριά από εμάς. Η Νέα Ελλάδα θέλει και αγωνίζεται για να αναδείξει τον Έλληνα. Εκείνον τον Έλληνα που πασχίζει για την χώρα και που την αγαπάει. Και όχι εκείνον τον Έλληνα που έχει δεύτερο διαβατήριο για τις "δύσκολες στιγμές".
    Δεν σταματήσαμε ποτέ να καλούμε τους πολίτες να μας γνωρίσουν. Έχουμε τηλέφωνα, έχουμε γραφεία. Δηλώνουμε παρόντες και όχι απόντες από όσα συμβαίνουν. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, για όσους θέλουν να τις δούνε. Έχουμε πρόγραμμα, απόψεις, θέσεις και προτάσεις, μακριά από παλαιοκομματικές θέσεις που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.
    Επιλέξαμε να είμαστε ταπεινοί, αλλά κάποιοι άλλοι επέλεξαν να μας κρατήσουν μακριά από τον Ελληνικό λαό, κλείνοντάς μας τις πόρτες στην ενημέρωση.

    Τάσος Αθανασόπουλος

    ΥΓ. Τέλος, με συμπάθεια θέλω να σου πω ότι δεν μας τρομάζουν οι μαφιόζοι των τραπεζών και των τζακιών που λυμαίνονται την Ελλάδα. Ούτε όμως μας τρομάζουν οι μαφιόζοι και παρατρεχάμενοι του παρακράτους που λυμαίνονται τις ιστοσελίδες με τα σχόλιά τους. Και αυτό είναι μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (συνέχεια απο το προηγούμενο σχόλιο)
    Συγνώμη που με πήρε ο...κατήφορος της λογοδιάρροιας, συντομεύω. Γιατί λοιπόν σε δυο-τρία ιστολόγια μόνο; Τα ΜΜΕ το καταλαβαίνω. Τα μεγάλης κυκλοφορίας μπλόγκ, επίσης. Τα υπόλοιπα όμως;
    Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά ο χώρος είναι πολύ μικρός. Προς Θεού, δεν προσπαθώ να σας μειώσω ή να σας αμφισβητήσω, απλά λογικές απορίες έχω και νομίζω πως κάθε εχέφρων (και καμένος, τσουρουφλισμένος μάλλον, στη μαγεριά) ταλαίπωρος νεοέλλην έχει.
    Τι θέλουμε λοιπόν εμείς, οι νοικοκυραίοι κύριε Μαρκόπουλε, για να πειστούμε οτι έχετε τα φόντα να μπείτε στη βουλή; Σχέδια θέλουμε να δούμε, αναλυτικές προτάσεις θέλουμε, σοβαρότητα θέλουμε. Κι όταν λέω "σοβαρότητα", δεν εννοώ εσάς προσωπικά (φαίνεστε καθως πρέπει άλλωστε) αλλά την κίνηση στην οποία ηγείστε. Και ο κύριος Βυτάλης του ΠΑΜΕΤ για σοβαρός, υποτίθεται, περνιέται, αλλά ... αν έχεις τέτοιους σοβαρούς να σε εκπροσωπούνε, τι τους θέλεις τους...ανόητους! Πάλι καλά που δεν του...έκανε μήνυση ο Ρώσος Πρόεδρος κύριος Πούτιν, για το χονδροειδέστατο ψέμμα που διαδίδει ο κύριος Βυτάλης μέσω του ιστοτόπου του οτι τον...συνάντησε και ο κύριος Πούτιν τον δέχτηκε με...τιμές πρωθυπουργού! Ελεος δηλαδή! Τέλος πάντων, θέλω να πω πως απο τέτοιους έχουν φουσκώσει επικίνδυνα τα στομάχια μας. Αυθεντικούς ηγέτες πατριώτες θέλουμε και - κυρίως - μέσα απο τα σπλάχνα του λαού!
    Εγώ λοιπόν, θα σας συμβούλευα κύριε Μαρκόπουλε τα εξής:
    1) Βγείτε να σας γνωρίσει ο ελληνικός λαός, εκτεθείτε μπροστά του και διακηρύξτε τις θέσεις σας. Δεν σας ξέρει και πολύ φοβάμαι πως δεν θα σας μάθει καθόλου.
    2) Αναρτήστε τα βιογραφικά σας, το δικό σας και των συνεργατών σας και - κυρίως - αυτών της "ιδρυτικής επιτροπής-φάντασμα". Πρέπει να μάθουμε με ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Και
    3) Αναπτύξτε με σαφήνεια και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο τις θέσεις σας. Μέχρι στιγμής, ο λόγος σας δεν είναι πολιτικός, είναι λόγος των μπλόγκερ.

    Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και την υπομονή όσων είχαν το κουράγιο να με διαβάσουν. Καλή χρονιά και πάλι με υγεία και κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε συνέχεια του προηγούμενου, σχολίου μου

    Και φυσικά περιμένουμε τον καθένα και εσάς προσωπικά, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και γιατί όχι, να συμπεριλάβουμε τις προτάσεις σας. Η πρόταση του κάθε Έλληνα αξίζει πολλά περισσότερα από όσα οι ολίγιστοι επαγγελματίες πολιτικοί έχουν κατορθώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γέμισε Η Ελλάδα ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ !! Αραγε υπάρχουν απλά: ΠΟΛΙΤΕΣ σαυτήν την Χώρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε μου, η Ελλάδα έχει λίγους που τολμούν να βγούνε μπροστά. Εσύ τους λές προέδρους; Πες τους κι έτσι. Αλλά αυτοί βγαίνουν μπροστά, τοποθετώντας τις αγωνίες τους και τις θέσεις τους στην δημόσια γνώμη. Κατά τα λοιπά, σωστά αναρωτιέσαι. Οι πολίτες που βρίσκονται; Προφανώς στους καναπέδες τους, ελπίζοντας πως δεν θα τους βρει το κακό. Βλέπεις, δεν έβαλαν μυαλό από τα "οριζόντια" μέτρα. Και το επόμενο "οριζόντιο" θα είναι απολύτως καταστροφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς τον αναγνώστη - συνομιλητή του κυρίου Αθανασόπουλου: σας παρακαλώ επαναλάβετε το σχόλιό σας, επειδή κατά λάθος διαγράφτηκε με ευθύνη του διαχειριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1) o fnous είμαι δεν είναι " ορατό "! !!!!
    2) πληρώνεις για τις καταχωρίσεις..και είναι μόνο για τα μέλη και απλούς αναγνώστες ???
    2) καταλύσαμε την " δημοκρατία " και "αύριο " δεν θα χωρέσουμε όλοι μαζί στην Ελληνική Βουλή ..???
    3) ποια είναι η δεοντολογία των σχολίων ..πότε γράφτηκε??

    Τι φοβίζει τελικά η σύγκριση από το δυσανάλογο βάρος απόψεων και θέσεων μήπως ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ fnous δεν ξέρω εάν το σχόλιό σου είναι γι αυτό που έγραψα, αλλά εάν ναι, θέλω να σου πω ότι ειλικρινά, με δικό μου λάθος διαγράφηκε το σχόλιο και γι αυτό ζητώ την επανάληψή του. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σκοπιμότητα. Το αντίθετο μάλιστα, αν και εδώ και καιρό έχω σημαντικό γενικότερο πρόβλημα με τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι Κωνσταντίνε ,είσαι αξιέπαινος για το ποιοτικότατο blog που μας προσφέρεις .

    Αναφέρομαι στο σχλ.( 30 Δεκεμβρίου 2011 10:13 μ.μ. )
    που αρχίζουν να " μπερδεύονται" τα παιδιά.

    Έχουν ξεχάσει οτι τα πλαίσια της Δημοκρατίας υπάρχει η υγειης και σωστή αντιπαράθεση απόψεων, που εχει ως ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ που λείπει απο τον Ελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]