Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανοί, επαγγελματίες τεμπέληδες και συκοφάντες

Σε ιστορικό χαμηλό η ανεργία στην Γερμανία! Έφτασε πλέον στο 6,7% τον Μάρτιο, με τους ανέργους να μειώνονται κατά 18.000 και όχι κατά 10.000 που εκτιμούσαν αρχικά.

Δεν θα γράψουμε περισσότερα, απλά θα παραθέσουμε τρία στοιχεία, ένα ερώτημα και ένα συμπέρασμα:

* Ανεργία Ελλάδας 22%
* Ανεργία Γερμανίας 6,7%
* Fitch: Οριακή ύφεση στην Ευρωζώνη το 2012.

Το ερώτημα:
Πως γίνεται η Ευρωζώνη να μπαίνει φέτος συνολικά σε τροχιά ύφεσης και μόνο μια χώρα να καταγράφει θετικά αποτελέσματα;

Το συμπέρασμα:
Όμως, από τα παραπάνω στοιχεία συνάγεται και ένα συμπέρασμα που ανατρέπει την εικόνα των φιλοεργατικών Γερμανών. Αφού, με προηγούμενη ανακοίνωση της Γερμανικής κυβέρνησης (δημοσιεύθηκε προ διμήνου στην εφημερίδα «Καθημερινή»), στην Γερμανία υπάρχουν 1.000.000 θέσεις εργασίας οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες και με βάση το 6,7% των άνεργων Γερμανών (ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 5,5 εκατομμύρια ανέργους), τότε συμπεραίνουμε ότι 5,5 εκατομμύρια Γερμανοί είναι τεμπέληδες, αφού δεν καλύπτουν τις κενές θέσεις εργασίας.

Την ίδια στιγμή, κι ενώ στην Ελλάδα μειώνονται οι θέσεις εργασίας, η προπαγάνδα δαιμονοποίησης των Ευρωπαίων, θέλει τους Έλληνες τεμπέληδες, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί από τους εργαζόμενους να μένουν ικανοποιημένοι με μισθούς Βουλγαρίας…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]