Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν διάβαζε Μνημόνια, επειδή ήταν απασχολημένος! Με τί;

Ιστορική θα μείνει, ασφαλώς, η εκ βαθέων ομολογία του κ. Δακρυοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο Ι πριν το ψηφίσει, επειδή ήταν απασχολημένος με πολύ σοβαρά ζητήματα που αντιμετώπιζε το Υπουργείο Προστασίας του Πολιτικού. Σοβαρότερα, προφανώς από την ανάγνωση του Μνημονίου, με το οποίο έστειλε και αυτός στα Τάρταρα τον ελληνικό λαό!
Υπολαμβάνω ότι ένα από αυτά τα σοβαρά ζητήματα ήταν η κατατρομοκράτηση του λαού που είχε κατακλύσει την Αθήνα την 06η Μαΐου 2010.
Τότε που οι νεκροί της Marfin άρχισαν να πλανιούνται σαν φαντάσματα πάνω από κάθε διαδήλωση και κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας καθηλώνοντας τον λαό στα σπίτια του.
Αυτή η ομολογία είναι εφάμιλλη της ομολογίας τού Σαχινίδη ότι έπεσαν έξω με τον προϋπολογισμό του 2011, πράγμα που ασφαλώς μέτρησε στα υπέρ του για να προαχθεί από Αναπληρωτής Υπουργός σε Υπουργό Οικονομικών.

Δεν θα μιλήσω, βέβαια, σήμερα για την άλλη παγκόσμιας εμβέλειας δήλωση Σαχινίδη ότι χάθηκε από το Υπουργείο του ο φάκελος για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Απλώς θα πω ότι έμεινα για μία ακόμη φορά Σαχινίδης επί τω ακούσματι της δηλώσεως.

Αφού στη συνέχεια δήλωσε ο κ. Δακρυοχοΐδης ότι η χώρα μας θα υποβιβαζόταν αυτομάτως σε επίπεδο αποικίας, εάν έθετε και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία τού ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης, ο ολετήρας, και κατά τον Δακρυοχοΐδη, της χώρας, ανέλαβε εκ νέου Υπουργός Προστασίας του Πολιτικού για να ανακαλύψει ότι στην Αθήνα ζουν 1.000.000 λαθρομεταναστών. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό με την ανικανότητα του προκατόχου του και ετοιμάζεται να προσλάβει 1000 αστυνομικούς για να τα βγάλει πέρα.

Ευλόγως, λοιπόν, διερωτώμαι: «Τί ήταν εκείνο το σημαντικό, με το οποίο ησχολείτο και αδυνατούσε να μελετήσει το Μνημόνιο εν έτει 2010; Δεν ήταν ένα από τα καθήκοντά του να φροντίζει να εφαρμόζεται ο νόμος και να προστατεύονται οι πολιτικοί, τουλάχιστον, από τη λάθρα είσοδο και διαβίωση στην Αθήνα μίας Λετονίας και μίας Εσθονίας μαζί;»

Μήπως Μιχαλάκη συνεχίζεις ακάθεκτος την παλαιομικροπολιτική των διορισμών; Ή μήπως έχεις πλέον ελεύθερο το πεδίο να δράσεις τώρα που δεν μετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο η υφυπουργός επί των λαθρομεταναστών; Ναι, εκείνη η πονόψυχη κυρία που μας απαγόρευσε να χρησιμοποιούμε τον βάρβαρο όρο «λαθρομετανάστες» και αντιθέτως μας έλεγε ότι ο ορθός όρος είναι «sans papiers», διότι αυτός ο όρος είναι comme il faut για τους σαλονάτους.

Να φαντασθώ τώρα ότι η κ. Νταλάρα είχε ισχυρότερες προσβάσεις στον Γιωργἀκη, εξ ου και δεν μπορούσες να εξαπολύσεις επιχείρηση-σκούπα για να μαζέψεις τους «sans papiers» της; Ίσως. Τότε, όμως, δεν κάνεις για πολιτικός. Προ πάντων στις δύσκολες τούτες ώρες που περνάει το Έθνος και εξ αιτίας σου.

Αν θέσεις υποψηφιότητα, εκεί που ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα, θα σε ψοφήσω Μιχαλάκη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ισως...με το πουλι του ; μιας και δεν ειχε και εχει τιποτα αλλο να κανει , περα του να αναμενη διαταγας ;
    Γιατι να διαβαση τι υπογραφε ; Αφου ηξερε την αποστολη του .Οπως την ξερει και τωρα .
    Διαταγες υπακουη , αυτο ειναι το εγκλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΠΑΣΟΚ εφερε την Ελλαδα εδω που τη εφερε,ξεσαλωσαν ολοι στην ασυδοσια.Κι αν οικονομικα τα καταφερουμε που δεν το βλεπω,ηθικα ο Ελληνας θ αργησει πολυ ν ανεβει.Κατεστρεψαν και τα νεα παιδια με τη καλοπεραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορε πρεπει να τον στηριξουμε δεν ειχε κανει ξανα υπουργος του μπατσοκ και δεν γνωριζε οτι εχει η ελλαδα μεταναστες δεν το ειχε διαβασει ο καημενος ο πρακτορακος ορε ξεχασε την μαρβιν τις 4 ψυχουλες ξεχασε τον βασηλακι τα ξεχασε ολα μαλον τωρα ηρθε απο αλο γαλαξια και λπανητη της ουασηκτον ορε το φασηστακι η μαλον μελανοχητονητης ειναι η χητης η ρουφιανοπουλος στην πλατεια μαβηλη αλλα και οι συνδηκαλησταρες της αστυνομιας που ειναι ορε μα αφου υπηρετουν το συστημα και δερνουν τον κκοσμο ασηστολα και του ρηχνουν καργα χημικο τα μπασταρδονια κωννοα αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]