Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Bad job mr Venizelos...

Την ώρα που οι συγγενείς μας, αυτοί της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας, έδιναν τα εύσημα στον εκπρόσωπο της οικονομικής μας πολιτικής (πάρτα όλα), λέγοντας, Good job Mr. Venizelos, την ίδια ώρα εξελισσόταν άλλο ένα δράμα οικογενειάρχη, που κρατούσε ομήρους, συμπολίτες μας, διεκδικώντας αξιοπρέπεια, ήτοι τα δεδουλευμένα του και τη δουλειά του.

Την προηγούμενη ημέρα, κάποιος άλλος επιχειρηματίας «πατέρας» αφαιρούσε τη ζωή του, για χρέη. Άλλη μία ανθρωπο-θυσία στη χώρα, που την κατατάσσουν πρώτη σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη της αλληλεγγύης.

Ταυτόχρονα ένας περιπτεράς «πατέρας», εκτελείτο, από ληστές – κτήνη, στη χώρα που ο υπουργός αρμόδιος για την εγκληματικότητα, παραιτήθηκε, για να ηγηθεί της μεγάλης αριστερής παράταξης, συντρόφων, που νομοθετούν υπέρ της λαθρομετανάστευσης.

Το «επίτευγμα» της απόλυτης εξαθλίωσης της κοινωνίας μας, της ανασφάλειας, της τρομοκρατίας και της έλλειψης οράματος και ελπίδας, δεν πρέπει να στολίζεται από εύσημα.

Περισυλλογή, ταπεινότητα και αίσθηση της λαϊκής οργής, για αυτούς του «τιτανικού», που έβαλαν την Ελλάδα στην μαύρη εθνική περιπέτεια του 2010, γιατί, τη στιγμή που υπογράφουν διεθνείς οικονομικές συμβάσεις, που καρπώνονται τον «άθλο» της σωτηρίας, στην εσωκομματική κούρσα διαδοχής για την αρχηγία, την ίδια στιγμή.. κάποιος οικογενειάρχης, υπογράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στα παιδιά του και ζητά συγνώμη γιατί δεν τα κατάφερε στην Ελλάδα του «Λεφτά Υπάρχουν» και... αυτοκτονεί, έτσι απλά!

Bad job. Mr Venizelos. Too bad job and you have to pay...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]