Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Oι Ιταλοί δήμαρχοι αρνούνται συνάντηση με Καμίνη και Μπουτάρη

Σε φιάσκο για τους Έλληνες δημάρχους μετατρέπεται η επίσκεψη των Ιταλών δημάρχων που δώρισαν τους μισθούς τους στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι κανένας Έλληνας δήμαρχος ή δημοτικό συμβούλιο δεν έδειξε την ανάλογη ευαισθησία και πατριωτισμό, έκανε τους δύο Ιταλούς δημάρχους να θέλουν να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τους την μέχρι χθες προγραμματισμένη συνάντηση με τους δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί πραγματικά μεγάλη ντροπή, για το σύνολο των δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων όλης της Ελλάδος, το γεγονός ότι κανένας τους δεν δώρισε έστω και ένα μικρό ποσοστό από τον μισθό τους στην πατρίδα, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς συναδέλφους τους οι οποίοι, χωρίς να είναι Έλληνες, έπραξαν αυτό που τους υπαγόρευσε η ανθρώπινη τους υπόσταση.

Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα, ότι οι περισσότεροι δήμοι έχουν μετατραπεί σε κυψέλες διαπλοκής και ρεμούλας. Το μόνο ενδιαφέρον των Ελλήνων δημάρχων είναι, η προσπάθεια τους να βρουν χρήματα ή να προχωρήσουν σε δανεισμούς, για να καταπιαστούν σε συνεργασία με τους κολλητούς τους εργολάβους, στο άθλημα της ανάπλασης και της πλακοστρώσεως.

Μόνο αναπλάσεις, πλακοστρώσεις, πλακοστρώσεις αναπλάσεις, και φτου από την αρχή, κάθε χρόνο, στα ίδια σημεία, από τους ίδιους εργολάβους που ράβουν και ξηλώνουν, σε αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους, κλέβοντας και κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση δημάρχου στον νομό Ρεθύμνου, ο οποίος μεταξύ 2004 -2009 ξόδεψε 570.000 Ευρώ για αναπλάσεις σε έναν οικισμό 68 κατοίκων. Δηλαδή 8.382 Ευρώ ανά κάτοικο για αναπλάσεις, αν δηλαδή κάνουμε μια υποθετική αναγωγή ανά κάτοικο στο σύνολο της χώρας, θα χρειαζόμαστε περίπου 83.820.000.000 μόνο για αναπλάσεις. Ναι καλά διαβάσατε, 83 δισ. ευρώ.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί και δημοτικοί άρχοντες της Ελλάδος.

Αυτή είναι η διαφορά των Ελλήνων δημάρχων, με τους ιταλούς.

Σε κάθε περίπτωση η μέχρι τώρα άρνηση των Ιταλών δημάρχων, να συναντηθούν με τους Καμίνη και Μπουτάρη, είναι ένα χαστούκι για το σύνολο των Ελλήνων δημάρχων.

Αν κάποιοι θα έπρεπε να μπουν στον αυστηρό έλεγχο του πόθεν έσχες , αυτοί θα έπρεπε να είναι το σύνολο των δημοτικών αρχόντων και των συγγενών τους ανά την Ελλάδα. Ή μήπως διαφωνείτε;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Kάτι θα άκουσαν οι Ιταλοί, δεν μπορεί. Η φήμη των δύο ελληνόφωνων έχει φθάσει στα πέρατα. Πρώτα ξεκίνησαν οι γκέι παρελάσεις και οι μουσουλμανικές δημόσιες προσευχές και μετά τα συσσίτια για τα πεινασμένα παιδιά και γεροντάκια. Βροχή τα μαγαζιά λουκέτο, ενώ το παραεμπόριο των λαθραίων κάνει θραύση και στις δύο πόλεις. Όλα θυσία για την πολυπολιτισμικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνουμε καθολου !
    Οτι ειναι η (μεγαλη) φιδοφωλια στο Συνταγμα , ειναι και τα δημαρχια .
    Δεξιοι , αριστεροι και πρασινοι καταστρεψαν τις πολεις και τα χωρια , ακριβως με την ιδια ταχτικη , των κοινοβουλευτικων .
    Για παραδειγμα , προχθες ειδα στο Κοντρα , τον Βαγγελη Κουκουζα , προεδρο στην Ευβοια των βενζινοπωλητων , να μιλαει για αναλγητη κυβερνηση ! Αν ο κοσμος ηξερε τα αισχη αυτου του νδ , θα τον επερνε με τις πετρες , επι τοπου . Ηταν επι πολλα χρονια στο Δημαρχειο και εχει κανει μυθικη περιουσια απο ρεμουλες και καταχρησεις . Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα εκαντονταδες αποβρασματα , ανα την επικρατεια .
    Οταν με το καλο Ελευθερωθουμε , θα εχουμε να καθαρισουμε και τα (μικρα) λαμογια της αυτοδιοικησης .
    Ο συναδελφος του απο την Καρυστο , αυτοκτονησε προφανως γιατι δεν ειχε ρημαξει τον τοπο του , οπως ο προεδρος του , Β. Κουκουζας .
    Ολοι μας ξερουμε τι γινοταν ολα αυτα τα χρονια , ποτε με πρασινους , ποτε με γαλαζιους και απο κοντα και τα κομμουνια .
    Απο το μικροτερο χωριο μεχρι την φωλια του τερατος , την φιδοβουλη .
    Οταν κοψουμε το κεφαλι του τερατος , οσονουπω , θα ψοφιση και το σωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]